Stay focused and extra sparkly

donderdag 15 januari 2015 |


15jan4

15jan15jan4
15jan5
15jan2Zo, het stomste deel van de toetsweek zit er nu wel op: scheikunde, wiskunde en natuurkunde. Ik heb ook Engels, Frans en geschiedenis gehad, maar die toetsen gingen me wel goed af. Iedereen ziet altijd op tegen de geschiedenis toetsen, maar ik kende het dit keer wel goed. Naar mijn idee ging scheikunde het minst goed. Ik verwacht wel een voldoende, maar je weet het nooit.

Ha, interessant hè dat geklets over school? Nee, maar het is niet dat ik veel andere dingen meemaak deze week. Ik vind het niet heel vervelend, toetsweek, het heeft wel wat om elke dag vroeg uit te zijn. En ik ben niet hele middagen aan het leren. Af en toe een beetje nietsdoen, blogs lezen en Prison Break kijken maakt het nog draagbaar, haha.

Gelukkig kan ik vanaf nu wat rustiger aandoen; het is woensdagmiddag nu ik dit typ en morgen heb ik Nederlands en biologie, dat is nog wel te doen. Vrijdag heb ik muziek en economie, en aan economie moet ik ook nog wel wat extra aandacht besteden. De week is zo weer voorbij! Dit weekend maar weer lekker verder met bloggen - mochten jullie nog verzoekjes hebben voor bepaalde (categorieën) blogposts, laat het me weten!

Hebben jullie wel wat interessants meegemaakt de afgelopen dagen? ;) En hoe vinden jullie de foto's? (Ik wil dit jaar mijn camera beter leren kennen en mijn fotografie verbeteren, dus feedback is altijd welkom! De eerste foto is de enige die extreem is bewerkt.) 

Liefs! 

15 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Fijn dat je bijna door je toetsen heen bent en dat het allemaal goed lijkt te gaan. :) Ik vind je foto van de kat heel mooi. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh lief katje!! Leuke foto's! En nog heel veel succes met je toetsen! :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijna van je toetsen af! wat moet dat een heerlijk gevoel zijn. Mooie fotos heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog even doorzetten, maar je kan het! Mooie foto's, echt jaloersmakend. Wat heb je toch een mooie kat! Veel liefs en succes nog even,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bella is eigenlijk niet de meest gezonde kat maar dit is denk ik toch haar goede hoek. ;) En heel erg bedankt! ♥

   Verwijderen
 5. Wat goed dat je er bijna van af bent en dat alles goed gaat! Een paar blogs lezen tijdens de pauzes, waren mijn ultieme gouden minuten toen, haha! En je foto's zijn zo mooi! Je bent echt alvast goed bezig! Ben benieuwd naar meer foto's van je! Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt heel ontspannen, zo in de toetsweek! Mij levert een toetsweek een boel stress op. Bijna elke dag van negen tot vier op school en daarna nog leren. En de hele dag in mijn hoofd druk (want het kan altijd beter). Nu 7 toetsen gehad, volgende week nog drie en hopelijk kan ik dan net als jij wat rustiger aandoen. Fijn dat bij jou goed gaat (en stiekem ben ik jaloers dat jij niet bang hoeft te zijn voor onvoldoendes haha) ik moet 99% zeker wiskunde herkansen (lang leven de herkansingen!). Succes nog met de laatste toetsen!

  Ik vind de foto's leuk! De beste manier om je camera te leren kennen is veel fotograferen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nooo echt, van 9 tot 4? :( Ik heb nog geluk dat we om 13:10 uit zijn, anders zou het ook echt niet zo goed gaan. Jij ook nog veel succes, en dankjewel!

   Verwijderen
 7. Succes nog met je laatste toetsen Luun! Ik heb volgende week toetsen en projecten die ik moet inleveren waar ik eigenlijk wel een beetje tegenop kijk, omdat ik een paar dagen ziek ben geweest waardoor ik iets minder voor het vak fotografie praktijk heb kunnen doen helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind examens (voor jullie toetsweken denk ik) ook zo fijn, omdat je écht zo veel meer vrije tijd hebt dan gewone lesdagen en als je op voorhand best wat hebt geleerd dan is het eens oort van vakantie. Heerlijk! En je foto's zijn echt mooi! het sfeertje op de eerste vind ik leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha ik ben ook zo, OPZICH vind ik de toetsenweek (oké klinkt raar als ik dat zeg haha, wij noemen het gewoon examens, al weet ik eigenlijk niet of dat hetzelfde is?) ook niet zo erg omwille van dat vroeg klaar zijn en héél relaxte dagjes vaak (en dan verschrikkelijk stressy avonden, maar goed). OHH zo leuk dat je Prison Break kijkt, één van mijn lievelingsseries haha, waar zit je nu? Nog veel succes! (Ik vind die foto met de regendruppels echt erg mooi!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, die avonden! Ik zit maar een beetje te chillen en dan moet ik 's avonds in actie komen.. maaar ik zit in seizoen 3 nu net, met Prison Break, dat ie daar in Panama in de gevangenis zit. Ik vind het een beetje freaky worden maar ben benieuwd hoe het verder gaat!
   Thank you! ♥

   Verwijderen
 10. Mooie foto's! Ik heb over 2 weken toetsweek en ik heb er echt totaal geen zin in... Succes met je toetsen Luna!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hartstikke mooie foto's! Waarmee fotografeer je mee? Bijna klaar met Je toetsen! Nog even knallen en dan ben je klaar met het gedoe!
  Liefs Valery

  BeantwoordenVerwijderen