Lovely blog-list #7

dinsdag 13 januari 2015 |

Een heeele eeuwigheid geleden, in september om precies te zijn, was de laatste keer dat ik mijn favo blogs deelde. De laatste tijd gebruik ik Bloglovin' veel vaker om de nieuwste updates van blogs die ik leuk vind te ontvangen. En volgens mij zijn er nog zóveel meer blogs om te ontdekken! Oké, hier zijn weer wat favorieten zodat jullie ook weer nieuwe kunnen ontdekken.Britt blogt anoniem op haar blog Radianto, maar ik vind het daarom helemaal niet minder leuk. Ze schrijft wél veel persoonlijke artikelen - en daarnaast ook nog artikelen in allerlei andere categorieën die ik leuk vind, zoals mode en lifestyle. Ik volg Radianto nog niet eens zo lang, maar vind het een hele leuke blog. Britt, je kunt echt heel goed schrijven. En je lay-out is ook zo knap gedaan!

Raspberry & Ripped Jeans is de blog van Tessa, een meisje met een hele mooie bos krullen en altijd leuke outfits. Ze heeft echt een eigen stijl en haar foto's zijn ook zo mooi. Ze blogt naast outfits ook allerlei collages en persoonlijke artikelen, wat ik heel leuk vind!

Esmay was een tijdje gestopt met bloggen maar is nu weer helemaal terug. Er is weer elke dag een nieuw artikel inclusief prachtige foto's! Esmay, ik vind het heel leuk dat je weer blogt en ben benieuwd naar de posts die nog gaan komen! (Enne, ik ben nog steeds jaloers op je rode haar dat je zo goed staat.)


Ik volg Wies van xwiesx op Instagram en ook haar blog bekijk ik af en toe. Wies blogt vooral over beauty, en ik ben helemaal niet zo van de beautyblogs, maar Wies is echt ontzettend getalenteerd. Haar looks zijn allemaal zó mooi. Ze durft ook te experimenteren met allerlei kleuren en glitters, daar houd ik wel van! Kon ik ook maar zo goed met make-up omgaan.

De laatste tijd ben ik ook wat buitenlandse blogs gaan bekijken: leuk om te zien hoe ze in Scandinavië bijvoorbeeld een heel andere stijl van bloggen hebben. Wie weet staan er in de volgende lovely blog-list ook buitenlandse bloggers! Kenden jullie deze blogs al? 

Liefs, Luna. 

21 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. De eerste en de laatste volg ik ook, de anderen kende ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat een super lief stukje heb je geschreven! Dankjewel <3! Die andere blogs kende ik nog niet, dus die ga ik ook meteen bekijken! Kusjesss

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief dat je allemaal blogs deelt! En ken ze nog niet allemaal, dus ik heb weer wat blogs te lezen!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind Wies ook geweldig. Ik houd me eigenlijk helemaal niet met beauty bezig, maar haar looks zijn zo mooi dat ik toch steeds even een kijkje neem!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke bloggers! De tweede kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat leuk dat je mij erbij hebt gezet. Super leuk ook om te lezen dat je mijn blog leest terwijl je normaal niet van de beautyblogs bent!

  Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt superlief Luna! De eerste 2 blogs ken ik niet, dus die ga ik nu even checken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Ik kende ze alle vier nog niet, maar die ga ik gauw bekijken!
  Leuke inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, weer een hele leuke lijst met bloggers. Zelf kende ik enkel Radianto. Britt haar schrijfstijl vind ik echt geweldig! De andere kende in niet dus ben ook echt benieuwd naar hun blogs als je al zo enthousiast er over bent! Liefs, X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat super leuk om dit weer te lezen! Ik kende Wies al, maar ga zeker een kijkje nemen op de andere blogs..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke blogs! Ik ga ze eens bezoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Britt en Tessa volg ik ook, superleuke blogs! Ik volg ook niet echt buitenlandse blogs terwijl ze juist heel mooi zijn, ik hou het toch liever bij Nederlands denk ik haha!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waaaah, dit vind ik zo ontzettend lief en super en tof en, gewoon magische en raar tegelijk. Super bedankt, had het echt niet verwacht dat ik er tussen zou staan. Ben blij dat je het ook wel accepteert dat ik anoniem blog én dat de persoonlijke artikels ook goed bevonden worden, top! (: Dat is wat mijn doel, haha. Nogmaals, zoo bedankt, maakt mijn dag! De andere drie blogs kende ik nog niet zo super goed (heb die van Wies en Tessa ooit al eens bekeken maar het is al veel te lang geleden inmiddels denk ik) Dus dat ga ik even doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. jaaaa leuk allemaal zijn deze! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk lijstje, de meeste kende ik al.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De blog van Wies kende ik al en vind ik ook superleuk! De anderen kende ik allemaal nog niet, dus ik ga eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik kende de blog van Esmay, maar de anderen nog niet! Ga even kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke blogs!! Ik kende eigenlijk alleen Raspberry & Ripped Jeans van Tessa, maar de anderen moet ik zeker ook even gaan bekijken :) Bedankt voor de tips, hihi!

  XX Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik volg Britt ook al een tijdje en ze kan inderdaad prachtig schrijven, de andere blogs ga ik snel bekijken want ik ben wel super benieuwd geworden <3

  BeantwoordenVerwijderen