Neon nails

zaterdag 1 november 2014 |


naagels3 Ik ben even drie dagen weggeweest (haha, dat voelt voor mij dan weer zo lang) maaaar ik heb goed nieuws! Ik heb een nieuwe laptop. Een hele nieuwe. Ben er zo blij mee! Hij is perfect: snel, mooi, met Windows 8. Nu kan ik eindelijk weer verder met bloggen op een eigen laptop (en er verslagen op schrijven voor school, maar daar wil ik dan weer niet aan denken). En ik heb nog meer nieuws: twee nagellakjes. Gekregen van mijn tante. Ze zijn van Face Stockholm, ik heb wel eens eerder geschreven over dat merk, en ik vind het echt bijzondere kleurtjes. Liefde voor neon!

naagels1naagels2

Oranje kleur: 58 / paarse kleur: 73

Wat houd ik toch van weekend. Vanochtend heb ik lekker hardgelopen, ongeveer 6 kilometer, en heb Expeditie Robinson teruggekeken. Straks ga ik kijken bij de voetbalwedstrijd van mijn zusje, dan naar oma, en vanavond naar de film met meisjes uit mijn klas. Naar The Maze Runner! Ik ben er erg benieuwd naar. Je kunt eigenlijk een hoop doen op zo'n zaterdag (als je niet tot twaalf uur in je bed blijft liggen dan). Het scheelt weer dat ik niet heel veel huiswerk heb, want volgende week is activiteitenweek op school. En nee, helaas kunnen we niet zitten niksen want er is ook een bootcamp-middag. Bummer. 

Wat vinden jullie van deze lakjes? Ik vind de kleuren echt heeeel gaaf. Zo lekker knallend. 

Nog een fijn weekend! Liefs, Luna. 

15 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Mooie lakjes! Fijn dat je een nieuwe laptop hebt, veel plezier ermee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je een nieuwe laptop hebt! Ik vind je nagellakjes ook echt heel mooi! Veel plezier bij The Maze Runner. Hij is heel erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. <3! Film kon helaas toch niet doorgaan, dus gaan we waarschijnlijk volgende week! Zie ik m dan wel. :)

   Verwijderen
 3. Leuk! The Maze Runner is echt een hele leuke film, ben hem dinsdag gaan kijken :) Aanrader! (En een hoop mooie mannelijke acteurs ook, haha ;))
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleuren, en mooie foto's! Wat goed dat je hardloopt, ik moet ht ook echt gaan doen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, hele toffe lakjes! En fijn dat je weer een laptop hebt! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes! Ik ben dol op neon :)

  BeantwoordenVerwijderen