Love the trend: Turtleneck

woensdag 5 november 2014 |




Een turtleneck/coltrui als één van mijn favo modetrends? Ja, zelf had ik het ook niet zo gedacht. Ik moet dan eerder aan Steve Jobs denken (hij droeg die toch altijd?). Maar ik vind ze eigenlijk wel heel mooi, van die dikke, oversized truien met een col eraan, en het is echt een trend voor de winter van 2014. Ik heb even wat plaatjes uitgezocht met coltruien, hoe ik ze mooi gecombineerd vind.

Ja, ik vind het heel stylish - op deze foto's, dan. De echte fashionbloggers kunnen natuurlijk alles hebben. Nog een pluspuntje van de coltrui is een warme nek in de winter! Als ik al deze truien bekijk, heb ik al zin om er eentje te kopen en er in weg te kruipen. Mijn favoriete outfit van bovenstaande collages is trouwens de linkse van de onderste collage, met de rok. Heel origineel, want ik kwam vooral foto's met broeken tegen. 

Wat vind jij van de coltruientrend? Yay or nay? 

bron foto's: weheartit. 

12 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Ik hou zo erg van coltruien! Maar droeg ze al voordat ze ooit 'in' waren, dus heb al een hele stapel thuis liggen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind turtlenecks zelf ook echt geweldig! Ik heb er gelukkig al een paar en ik draag ze ook best vaak! :) Heerlijk nu het wat kouder is!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wauw, hele mooie inspiratie! Ik vind het ook echt een hele leuke trend, maar zelf durf ik het nog niet zo goed te dragen.. Maar dat komt nog wel denk ik :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het wel leuk bij sommige dingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zelf heb ik nog geen coltrui, maar ze zijn wel heel tof! Vooral als je deze inspiratie ziet<3
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jaa ik vind ze ook echt super leuk! Kisses

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie inspiratie foto's heb je gevonden! Binnenkort eens een exemplaar aanschaffen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauwwww die donkerrode uit de onderste collage is echt prachtig! Mooi gebreid patroon en een hele mooie warme rode kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind ze helemaal super, ik heb er ook een beetje veel hahaa. Toevallig heb ik net een outfit met ene coltrui online staan:) Ik vind het ook heel leuk met een rok, dat ga ik zeker onthouden:)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben er persoonlijk geen fan van.

    Liefs,
    Eva

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh, hier zitten wel echt toffe tussen! Maar ik ben nooit zo'n fan van coltruien, ze moeten dan wel echt wat wijder zijn, haha ;)

    xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen