Filmpje: Cold days lookbook

donderdag 23 oktober 2014 |Hé allemaal! Weer een filmpje, finally. Ik heb een lookbook gemaakt voor jullie, een herfst/winter lookbook - met o.a. een dikke trui, mijn fijne warme Uggs en een blazer. Klik op 'more' voor de video! Kijk in HD en vergeet niet te abonneren. ♥

klik hier als de video het niet doet.

Hoe bevalt jullie vakantie - of school ;)? Die van mij is leuk, ik was deze week twee dagen bij opa en oma wat heel gezellig was. Ik had ze echt bijna twee maanden niet gezien, of zo. Er is wel een ongelukje gebeurd met mijn laptop daar. Long story short: mijn scherm en verschillende onderdelen zijn kapot. Nu nog een oplossing zien te vinden want het is niet echt handig om geen laptop te hebben (voor mij dan, met mijn blog, en school.) Dit filmpje heb ik bewerkt met de laptop van mijn zusje, thanks sis!

Ik ben benieuwd, wat is jouw favoriete outfit uit het filmpje? Ik ga zelf voor outfit 3! Dat is wel grappig, want normaal ben ik niet zo van de blazers. Maar dit vind ik wel een toffe outfit geworden! Liefs, Luna. 

8 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuke video! Ik vind je blazer echt mooi maar ook je gele cardigan is gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke video je hebt leuke outfits aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooie video! Je outfits vind ik heel leuk, de derde is ook mijn favoriet! Geniet van je vakantie verder :)
  Xo Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, superleuke outfits! Ik vind vooral outfit 2 en 4 heel tof! Geel staat je echt ontzettend goed, zeg! Wat balen dat je laptop kapot is, hopelijk heb je snel een nieuwe! Geniet nog even van je vakantie!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfits, Luna! Vind vooral je haar ontzettend goed zitten, haha! Je hebt echt mooi haar! Bij mij werkt die Andrélon, slap & futloos, niet eens. Huiliehuilir. Fijne vakantie! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke lookbook, je laatste outfit vind ik het tofste!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfits en leuke video! Ik vind outfit 3 erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen