Welke apps gebruik ik het liefst?

woensdag 10 september 2014 |


iphone
Ik ben al jaren lichtelijk verslaafd aan mijn telefoon. Er staan niet súperveel apps op, mijn zusjes hebben bijvoorbeeld tientallen mapjes met allemaal spellen, maar ik houd het overzichtelijk. Ik heb nog nooit echt een artikel geschreven over de apps die ik nou het liefst en meest gebruik, geloof ik. Zelf vind ik het wel heel leuk om bij anderen te lezen, omdat ik dan misschien een nieuwe app kan ontdekken. Dus in dit artikel ook mijn favorieten! (Allemaal gratis, yay.)

timehop
Timehop - ik heb al eens een kort stukje over Timehop geschreven, maar in dit lijstje mag de app ook niet ontbreken. Timehop is zó leuk. En vooral ook grappig. Ik zie mijn tweets van drie jaar geleden en elke keer als ik ze bekijk, moet ik gewoon lachen. Ik tweette zoveel onzin. 'Hyves, twitter #levenloos', 'moet naar de wc maar heb geen zin #alweer' (seriously, dit tweette ik zowat elke dag), 'petparty spelen #kinderachtig #maarjaa'. Verder tweette ik het ook elke keer als ik ging douchen, eten of slapen. Haha, geen wonder dat ik niet veel volgers had! Op Timehop zie je trouwens ook al je Instagram en Facebook-posts van jaren terug.

subwaysurfers
Subway Surfers - van de paar games die ik op mijn telefoon heb staan, is Subway Surfers het enige spel wat ik nog wel eens speel. Ik weet niet zo goed waarom ik het leuk vind, maar een tikje verslavend is het wel. Missies halen, punten verzamelen en mijn high-score proberen te verbreken: stiekem kan ik me er goed mee vermaken.

runkeeper
RunKeeper - deze app is zo geweldig! Echt ideaal. Als ik ga hardlopen neem ik altijd mijn mobiel mee, zodat RunKeeper de tijd en afstand kan opnemen (met GPS). Mijn ouders gebruiken RunKeeper ook wel eens en soms neemt de app de afstand niet goed bij ze op, maar ik heb daar zelf nooit last van gehad. Ik vind het alleen maar handig en het kan ook als motivatie werken: je hebt verschillende trainingsschema's en kunt een doel instellen. 

rookie
Rookie - ik houd van Rookie! Dit is de app waar ik eigenlijk altijd foto's mee bewerk, voor op Instagram. Eerst deed ik dat met VSCO, een app die jullie vast wel kennen, maar Rookie heeft nog veel meer filters. Het lijkt eigenlijk wel een beetje op VSCO, maar naar mijn mening iets uitgebreider. Ik zou zeggen, probeer het eens!

netflix
Netflix - de site Netflix heeft ook een app, en ik als Netflix-addict (nee, het valt nog best mee) heb die natuurlijk op mijn mobiel staan. Handig om daar series en films op te kijken, al is het beeld dan ook kleiner. 

Er zijn nog veel meer apps die ik dagelijks gebruik, zoals Twitter en Instagram, of course - maar die apps kennen jullie allemaal al. Als plan-app gebruik al heel lang Any.DO, die vind ik het fijnst. Een app die ik nu ook graag gebruik is de 'Gitaar Stemmen' app. Die kostte ongeveer drie euro, maar ik heb er al veel aan gehad. Ik kan nu heel makkelijk mijn gitaar stemmen. Met het gitaar spelen gaat het trouwens wel goed! Ik moet nu Home van Dotan leren voor een muziekproject op school, is een uitdaging maar ik heb nu wel meer motivatie om een beetje te gaan oefenen met akkoorden en zo. 

Nieuwe app-tips zijn altijd welkom! 

Liefs, Luna. 

17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Leuke apps gebruik je, Netflix kijk ik het liefste op mijn laptop ik heb een kabel die ik via mijn laptop naar tv kan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne Apps! Ik gebruik de meeste ook, behalve rookie. Ga snel eens even kijken! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaa! Al deze apps zijn zo leuk! Vooral timehop en netflix behoren ook echt tot mijn favorieten! Ik gebruik nog steeds vsco cam, maar ik ga ook een keer rookie downloaden! Lijkt me tof! Leuk artikel! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Timehop leek me altijd al heel leuk maar vergat het steeds weer, nu toch even installeren, dank! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit vind ik altijd leuk om te lezen :). Die eerste app Timehop lijkt me erg grappig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Over je reactie op m'n blog: mijn layout staat er net op, haha!

      Verwijderen
  6. Handig! Heb je internetverbinding nodig voor runkeeper?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, als je een activiteit wilt delen of zo wel, maar tijdens het rennen niet. :) Gaat alleen via gps.

      Verwijderen
  7. Ik ga Rookie zeker even uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb timehop ook, super leuk! Ik kan zelfs tweets lezen van 3 jaar geleden, zo lang zit ik dus al op twitter! Ik zette er toen ook van die dingen op als jou haha. Echt zo stom hé! Runkeeper zou ik ook installeren als ik zou hardlopen, maar dat doe ik niet haha. Netflix heb ik al op mijn laptop ;) Als ik tijd heb kijk ik iedere dag een aflevering van Pretty Little Liars. Nouja één aflevering? Gisteren keek ik er 3 achter elkaar. Ik ben verslaafd haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk artikel! ik vind het altijd super leuk om te zien wat voor apps mensen gebruiken. Ik heb Rookie gelijk gedownload, ben erg benieuwd! Mijn favoriete apps zijn Timehop, Instagram (offcourse) en Druppel.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke apps, ik ben erg benieuwd naar Timehop!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke apps allemaal! Ik kende rookie helemaal niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik gebruik het meest facebook, istagram, twitter, ...
    http://vanilleklokje.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Rookie is fijn! Netflix moet ik ook maar even downloaden :)

    xx

    BeantwoordenVerwijderen