Currently

maandag 29 september 2014 |


Misschien merken jullie dat ik de laatste tijd wat inactief ben wat betreft blogs lezen. Ik loop enorm achter. Ik hoop echt dat ik meer tijd ga krijgen om weer blogs te lezen én ideeën op te doen voor mijn eigen blog, want ik heb nog steeds een soort bloggers block (I hate it). Ik heb voor vandaag wel een 'currently' artikel voor jullie, om jullie op de hoogte te houden van waar ik allemaal mee bezig ben!Dat een hele nieuwe, frisse, motiverende start met bloggen wel eens goed zou zijn. Maar aan de andere kant, ik durf het niet echt aan om weer heel wat nieuws te beginnen. Ik blog hier al zo lang... 3,5 jaar.

Ik lees Orange is the New Black! Hè, is daar ook een boek van? Ja, de serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Piper Kerman. Ik heb al een aantal hoofdstukken gelezen en vind het wel tof om nu eens het boek te lezen, omdat ik groot fan ben van de serie. Er zijn veel verschillen, maar het is leuk om op te merken dat heel veel conversaties en kleine dingen precies hetzelfde zijn.

Wat er op mijn wishlist staat... Wel een aantal dingen, maar ik ben niet ergens voor aan het sparen. Ik wacht nog op de fish-eye lens die ik bij de Hema heb besteld. Ik hoorde er veel bloggers over en moest 'm gewoon bestellen op de site (de Hema hier had 'm niet, grr.)

Een beetje stressed. Ik heb twee toetsen deze week. Valt nog wel mee, maar om nou te zeggen dat ik zo goed heb geleerd, haha. De toetsen van vorige week gingen ook niet geweldig, hoewel ik wel voldoendes verwacht. We'll see.

Lost! Aan het begin van deze maand was ik eraan begonnen, nu zit ik bijna in seizoen drie. Het wordt echt steeds gekker, mysterieuzer, en ik wil nu wel heel graag weten hoe het nu eigenlijk zit. Mijn moeder (ze kijkt het ook) zegt dat ze het misschien weet, maar ze mag het niet tegen mij zeggen want ik wil er zelf achter komen. Haha. Ja, ik vind deze serie echt heel leuk en spannend. Ik kijk eigenlijk elke dag wel één of twee afleveringen.

Hardlopen. Ik loop minder vaak dan een paar maanden geleden, maar als ik heb hardgelopen voel ik me zo happy. Mijn tempo gaat ineens ook erg vooruit. Mijn doel is nu de tien kilometer, ik hoop dat het niet meer lang duurt voordat ik die loop!

Het is zondag nu ik dit schrijf. Ik ben vandaag met een vriendin de stad in geweest, er was chocoladefestival. Toen hebben we gekletst en gegeten bij mij thuis, was heel gezellig. Ik heb echt een leuk weekend gehad. Ook nog een nachtje bij oma gelogeerd. ♥

De herfstvakantie! Nog maar drie weken school, vier weken heb ik er al opzitten. De vakantie gaat altijd maar snel voorbij en het is maar één week, maar toch. Ik heb er zin in, weer even een weekje niks. 


Ik luister altijd naar vanalles, maar de laatste tijd houd ik echt van het liedje 'No Good in Goodbye' van the Script. Ik heb al veel gehoord over het nieuwe album, maar ik heb er nog niet veel andere liedjes van geluisterd. Gauw maar eens doen, want the Script is echt leuk en goed!Maak iets leuks van deze blue monday! Ik heb gelukkig een kort schooldagje, tot 13:10. Ik beloof dat ik gauw terugkom met nieuwe ideeën voor mijn blog. Als die niet snel komen, moet ik misschien wel een blogging break inlassen, maar niet te lang hoor. Ik hoop gewoon dat de inspiratie snel weer terugkomt, anders is het baaalen! 

XO, Luna. 

10 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Bijna herfstvakantie! Fijn! Hopelijk helpt dat bij je writersblock.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah leuke post! Ik heb ook de fisheye lens, en ik heb die van de hema er ook nog bij besteld omdat ik hoorde dat die heel goed was, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 2 toetsen maar! 0-: wij hebben er meestal 5 of 6 (per week)... ):
  Maar verder leuke post! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Normaal hebben wij d'r ook wel 5 ongeveer, maar soms hebben we geluk. :)

   Verwijderen
 4. Wat leuk dat Orange In The New Black ook een boek (of meerderen) heeft, dat wist ik niet! Ik vind het echt heeeel erg leuk dat je ook naar the script luistert, ik ben er zo gek van hé. In maart treden ze op in de Ziggo Dome. Heb alleen geen kaartjes omdat ik ook al naar Gavin Degraw en One Direction ben geweest en dan wordt het een beetje teveel haha :p Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd naar die fish-eye camera! Succes met je toetsen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke post! Hopelijk komt je inspiratie snel terug, maar relax nu lekker even ;)
  Ik heb er nooit zo op gelet, maar je logo is trouwens echt mooi! Haha Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wist helemaal niet dat Orange is the new black gebaseerd is op een boek. Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi! Ik heb je idee overgenomen op mijn blog omdat ik het zo leuk vond! Ik heb je naam vermeld. Je hebt het heel erg leuk geschreven Luna! Ga zo door!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen