Outfit: Bohemian touch

donderdag 10 juli 2014 |


loavies4



Franjes en printjes, een bohemian look, ik vind het zo leuk! (Ja, ook al. Eigenlijk vind ik zo veel dingen op modegebied leuk.) Kennen jullie Rubilove? Dat is een Instagram account dat echt vol staat met leuke boho items. Aanrader om eens op te kijken, dan krijg je nog wat beter het idee wat boho voor stijl is. Ik bestelde deze week voor het eerst op Loavies, oh wat een leuke webshop! Ondanks dat vele mooie zomeritems waren uitverkocht, hebben we toch iets besteld: een jasje en een trui. Ja, een trui. Het is wel een luchtige, perfect voor een koele zomeravond dacht ik zo. Mijn moeder vond de webshop gelijk leuk toen ik het liet zien en bestelde een jasje, helaas was hij bij haar net wat te krap. Nu delen we 'm eigenlijk, haha. Het jasje leek me een leuke extra bij de outfit.

loavies3
loavies2
loavies7
loavies6
loavies5

Trui: Loavies | Jasje: Loavies | Shorts: H&M | Boots: Timberland


Bij het maken van deze foto's (gisteren) regende het, maar vandaag is het lekker weer! Gelukkig gaat het weer de goede kant op, want mijn zomervakantie begint bijna. Nog één dagje, wauw! Ik ben maar drie van de zeven vrije weken echt thuis, de andere weken ben ik op vakantie. Dat vind ik wel leuk; minder verveling! Hoe ik het ga doen met posts inplannen ga ik nog bedenken. Ik zou het zonde vinden als er niets online komt, dus ga mijn best doen genoeg in te plannen.

Leuk detail bij deze outfit, mijn gouden/oranje armbandje! Een loom creatie van iemand hier thuis (iedereen lijkt aan loomen te doen, behalve ik). Gisteravond speelde Nederland de halve finale van het WK tegen Argentinië - beetje overbodig om te zeggen eigenlijk, want dat is jullie vast niet ontgaan. Ik heb het helemaal afgekeken, tot het zenuwslopende moment bij de penalty's en de teleurstelling van iedereen. Heel jammer dat ze niet gewonnen hebben. Dat zou heel leuk zijn geweest... :(.

Maar goed, ik heb dus heel veel zin in de vakantie! Mijn rapport kan ik volgende week ophalen maar mijn cijfers weet ik al: drie zevens, drie negens, de rest achten. Vwo 2 heb ik dus goed afgesloten en dan volgend jaar klas 3 alweer. Waaat gaat dat snel.

Wat vind jij van de outfit?

Liefs, Luna. 

22 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Die trui is echt supertof zou ik zelf ook zo kopen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke trui! En het jasje is ook erg leuk. Kan inderdaad goed voor de zomer hoor! Wat een goede cijfers heb je gehaald, super dat je over bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke outfit! Dat loom armbandje past er inderdaad goed bij! Fijne vakantie en wat een goede cijfers zeg! Knap hoor. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je jasje is mooi! En je cijfers! Supergoed!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Superleuke outfit! Dat jasje staat er heel leuk bij, en die trui lijkt me heerlijk<3 Yaayy nog 1 dagje!! 'k Moet nog wel gaan leren voor morgen, maar ja, blogs lezen gaat voor.. ;)
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, wat een geweldige outfit! Staat je echt goed:)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ooh ik vind deze outfit heel mooi! en goed dat je mooi over bent :_

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dikke liefde voor dat shirtje! Ziet er gaaf uit! Net als je laarsjes, leukleuk! Wat een goed rapport heb jij! Fijn dat je zegt dat je volgende week je rapport kan ophalen, dat doet mij goed... heb ik nog tijd om mij in te schrijven bij mijn nieuwe school (wat 'm gewoon wordt uiteraard - positiviteit on top - want ik sta gewoon goed en verzuim niet, olé). (Door gedoe gaat dat lastig. Bluh.) In ieder geval, geniet van je vakantie, alvast! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een gave outfit! Deze stijl vind ik heel erg leuk, het staat je ook erg goed!
    Fijn dat je bijna vakantie hebt, geniet ervan! Ik heb ook net vakantie, dinsdag gehoord dat ik ben afgestudeerd dus heerlijk begin!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een ontzettend leuke outfit Luun!
    Ik vind het jasje en de schoenen ontzettend gaaf, leuk gecombineerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een toffe outfit! En wauw wat een prachtige foto's! :) gefeliciteerd dat je over bent!
    Xxx Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die trui is echt super tof!
    Mooi gecombineerd

    Liefs
    Karlien

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oeh, mooie foto's Lunie! De depressie hangt ook een beetje in dit huis omtrent het WK, maar hey, over 2 jaar proberen we het opnieuw met het EK ☺ Goed dat je over bent, fijne vakantie!

    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Erg leuke trui en super leuk gecombineerd! Kisses

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Aaah, super leuke trui! Die wil ook! Ik vind je outfit echt heel leuk! Ik vind je schoenen ook heel leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Erg leuk!! Wat heb je hoge cijfers gehaald, super goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw die schoenen! Hoe duur zijn die?

    BeantwoordenVerwijderen
  18. hoi
    wat een gave outfit.
    de panty staat je het leukste.
    ik draag zelf 2 keer in de week een setje met een panty.
    mvg cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hele mooie outfit! Ik vind bohemian zo leuk. Ik volg rubilove ook op Instagram, haar account is inderdaad heel erg tof :)

    BeantwoordenVerwijderen