Nu écht zomervakantie

vrijdag 18 juli 2014 |


jump
Deze foto heb ik bewerkt, maar ik vind 'm zo wel erg leuk :).
Vanmorgen haalde ik mijn rapport op, wat betekent dat het nu officieel vakantie is! Zes weken geen school en van deze zomer gaan genieten, oooh fijn.

De hele maand augustus ben ik op vakantie en ik zit nog te bedenken hoe ik het ga doen met posts inplannen. Er komen wel wat blogposts online hoor! In Zeeland, de laatste twee weken, zal ik sowieso proberen regelmatig te bloggen. Er is daar internet en ik neem de laptop mee. Nog twee weken voordat we vertrekken. Wat ik ga doen in die twee weken? We gaan een paar dagen naar opa en oma, we gaan naar de Zwarte Cross, ik wil nog een cd branden voor de vakantie. Verder zie ik het wel allemaal. Oh, ik vermaak me met New Girl seizoen 2. Ik had seizoen 1 af in een halve week... oeps! Nu heb ik seizoen 2 besteld bij bol.com omdat die niet op Netflix staat. En ja, dat kostte wat, maar ik kon het niet laten.

portrait

Donderdag kwam er verschrikkelijk nieuws. Het vliegtuig van Malaysia Airlines dat vanuit Amsterdam onderweg was naar Maleisië was uit de lucht geschoten (dit is nu toch vrijwel zeker?) in Oekraïne. Een vliegtuig vol onschuldige mensen onderweg naar misschien wel hun vakantiebestemming. Iedereen uit het vliegtuig is omgekomen, waaronder veel Nederlanders. Eerst waren het er nog 154, maar het getal bleef verhogen. Ik ken geen slachtoffers of nabestaanden, maar dan nog raakt het je. Heel Nederland is erdoor geraakt. Ik vind het wel belangrijk om er even aandacht aan te besteden, want de wereld is niet alleen 'fashion, beauty en lifestyle' waarover mijn blog gaat. Er gebeuren vreselijke dingen in de wereld.

Ja, ik ben ook maar een meisje van 14 dat dit schrijft. En persoonlijk heb ik er niets mee te maken. Maar het doet iedereen wat. Op Twitter was een tweet van een meisje dat vrolijk tweette dat ze bijna in het vliegtuig naar Maleisië ging. Toen nog geen idee dat deze ramp zou gebeuren. Ik las op een nieuwssite dat zij en haar familie is omgekomen. Brr, wat is dat heftig. Je realiseert je door dit soort gebeurtenissen dat elke dag je laatste dag kan zijn, het kan zo over zijn. Het is een standaard uitspraak maar je gaat het je echt realiseren.
Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden en slachtoffers.


Oef. Ja. Ik vind het wel moeilijk om over zulke heftige dingen te schrijven en om dan goed mijn gedachten te formuleren. Even weer een luchtig onderwerp. Als jullie nog ideeën of verzoekjes hebben voor artikelen of filmpjes die eraan gaan komen, dan zou ik het leuk vinden om die te horen! Ik zit in een inspiratiedipje, maar het komt wel goed.

Ik geniet van het warme weer, maar word er ook een beetje sloom van. Ook is mijn slaapritme compleet in de war. 's Avonds rond twaalf uur naar bed, rond tien uur opstaan. Tien uur is best laat voor mij, dus ik probeer het wat terug te draaien om meer te hebben aan mijn dag. Aan de andere kant, ik heb er eindelijk tijd voor en dat is ook fijn!

Goed, ik heb weer genoeg getypt. Fijne zomervakantie en laat me weten wat jou leuk lijkt om te zien op mijn blog deze zomer!

♥, Luna. 

10 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Inderdaad heel erg wat er is gebeurd. Ik vind het mooi om te zien dat iedereen er bij stil staat, ookal ken je misschien niemand die op de vlucht zat. Geniet van je vakantie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat je vakantie hebt, geniet er van! En het is idd zo heftig wat er is gebeurd, echt niet te beseffen. X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt verschrikkelijk wat er is gebeurd, goed dat je het even noemt :) En ik wens jou een hele fijne ( en veilige) vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je stilstaat bij de ramp! Ik vind het ook zo vreselijk... Zoveel mensen in diepe rouw.
  Fijne vakantie!! Enne, ik vind outfits altijd heel erg leuk, je hebt een hele gave style!<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn he, vakantie? Geniet ervn meis! :)

  De ramp van gisteren is inderdaad echt verschrikkelijk. Ik stond er van te kijken en was er ook helemaal stil van. Je weet dat zulke dingen kunnen gebeuren, maar wanneer het gebeurt blijft het rot en schrik je er toch van. Goed dat je er aandacht aan besteed op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi geschreven! Ik krijg ook nog steeds de kriebels van het slechte nieuws..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is vreselijk wat er is gebeurd. Goed dat je er iets over schrijft. Fijne vakantie Luna!

  BeantwoordenVerwijderen