A few favourites

dinsdag 24 juni 2014 |





Enjoy the little things in life is echt zo'n standaard quote, maar wel zó waar. De kleine, leuke dingen moet je zien te waarderen. Vooral nu het bij mij op school echt één grote drukte is... oef! Volgende week heb ik wel zeven toetsen en dan is het nog niet eens 'toetsweek' waarbij je elke dag vroeg uit bent. Maar aan de andere kant: over drie weken hebben we dan een héle verdiende vakantie! Over naar mijn favorieten van het moment. Het zijn kleine, maar wel leuke dingen.





Deze gekleurde schriften van de Hema vind ik helemaal geweldig. Elke keer als ik mijn kamer binnenkom en ik zie ze liggen word ik gelijk vrolijk van deze kleurtjes. Het zijn echt van die zomerse kleurtjes. Al heeft zomer nou totaal niet met schoolschriften te maken, ik gebruik zo'n neonroze voor mijn schoolplanning de laatste weken. De anderen ga ik waarschijnlijk volgend jaar gebruiken voor school. Als die mijn jaar niet leuker maken weet ik het ook niet meer.


The Fault in Our Stars - John Green is het boek dat ik nu lees. Ja, heb je 'm weer. De hele wereld lijkt het boek aan het lezen te zijn en ondanks dat ik niet aan de 'hype' wilde meedoen, ben ik toch begonnen. We moesten voor Engels ook nog een boek lezen en ik was wel benieuwd of het echt zo goed was. Ik heb 'm bijna uit, tot nu toe vind ik 'm mooi maar niet zo geweldig bijzonder als ik om me heen hoor. Misschien dat ik er anders over denk als hij uit is. Maar wel een favorietje hoor, het is een mooi boek!



Ook zo leuk: deze gekleurde glaasjes. Da's nog eens wat anders dan gewone glazen. Hele leuke kleurtjes (zelfde verhaal als bij de schriften) en een feestje om uit te drinken.

Linda magazine is eigenlijk al jaren een favoriet, want ik vind het zo'n leuk tijdschrift. De verhalen over andere mensen vind ik het leukst en interessantste om te lezen. Ik vind zowel de 'gewone' Linda als de Linda meiden heel leuk, maar de nieuwste Linda meiden heb ik nog niet gelezen. On the wishlist.


Zeker horen mijn nieuwe Zebra slip on's op mijn favorietenlijstje! Toen ik ze zag op Fashion is a party wist ik meteen dat ik ze wilde. Ze waren ook totaal niet duur (€17 in de sale). Ik kocht ze trouwens bij vanHaren. Normaal niet een winkel waar ik snel naar binnen zou gaan, maar het blijkt maar weer dat ze supergave schoenen kunnen hebben. 

Dit waren dan 'a few favourites' van het moment! Laatst kwam er trouwens een Q&A online. Ik heb al veel leuke en originele vragen gekregen, maar als jij nog een vraag wilt stellen kan dat natuurlijk (leuk zelfs): hier! Ik ga proberen dit weekend het filmpje met de antwoorden te maken, als ik het niet te druk heb (vanwege alle toetsen dus, aaargh). 

Wat behoort tot jouw favorieten momenteel? 

XO, Luna. 

16 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Je hebt hele mooie favorieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke items!
    Je slip ons zijn geweldig :)

    Liefs
    Karlien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke favorieten. The falt in our stars is ook mijn favoriet! Ik ga aanstaande vrijdag naar de voorpremiere, can't wait! Je zebra schoentjes vind ik ook super tof! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hei die schoenen krijg ik ook haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke favo's! Dat boek wil ik zeker nog een keertje lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke schoenen! Ik ben op het moment bezig in het boek van John Green.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk om te lezen! Toevallig heb ik die HEMA schriftjes gisteren nog gekocht in het mintgroen, leuk zijn ze he! Ik ga ze alleen wel als notitieboekjes gebruiken ipv schoolschrift.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Superleuke favorieten! The fault in our stars wil ik ook nog eens lezen, ben er zo benieuwd naar! Oh en je slip-ons heb ik ook gezien, ze zijn zo gaaf en dat voor zo'n budget prijsje<3
    X Emma
    http://byemmathings.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die schriftjes zijn echt leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke favorieten! Ik heb ook een hoop favorieten, haha ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Superleuk om te lezen, hier word ik vrolijk van :)! Waar ik blij van word zijn de goede oudergesprekken die ik heb gehad, lekkere sportavondjes en het feit dat het bijna vakantie is :D

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik wil The Fault In Our Stars ook graag lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wat zal het fijn zijn als je eindelijk vakantie hebt! even lekker uitblazen!
    Groetjes en liefs van oma

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke artikel! Hele schattige schoentjes en ik ben erg benieuwd naar The Fault In Our Stars!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. ik heb ze in huis, maar valt bij jou het middenstuk tot de heel ook zo breed. Het lijkt bijna alsof ik eruit slip en het izet er niet zo mooi uit

    BeantwoordenVerwijderen