Outfit: To the max

zondag 4 mei 2014 |





De afstandsbediening van mijn camera heeft het nu al opgegeven. Niet dat ik het altijd zo'n goed ding heb gevonden. Jammer. Nu vraag ik mijn zusjes weer om foto's te maken, heel lief dat ze dat (meestal) willen doen. Nu maakte mijn zusje van 10 jaar de foto's. Ze moet nog een beetje leren, maar gelukkig zijn er toch een paar goede uitgekomen. In deze outfitpost zie je mijn maxi-dress van de Forever 21! Ik vind 'm zó leuk, ik zie mezelf er al mee rondlopen op het strand deze zomer. Ik heb 'm gecombineerd met een crop top (ook van Forever 21) en loafers met dierenprintje (van Pieces). Wel moeilijk om schoenen bij deze jurk te kiezen! Deze schoenen vind ik er toch niet helemaal leuk bij staan, ik denk dat het leuker staat met zwarte schoenen of gekleurde slippers in de zomer.


















Zagen jullie het al? Ik ben naar de kapper geweest! Dat was op woensdagavond. Ik ging met mijn zusje naar de kapper om wat van ons haar af te laten knippen. Mijn haar zag er niet meer uit met die gespleten punten. Het is nu niet meer zo lang, maar het groeit zo weer bij, dus no worries. Het moet wel gezond blijven en ik was nu al zo lang niet naar de kapper geweest dat het wel moest!

De jurk op de foto's is dus geen rok. Ik kreeg een paar reacties op Lookbook: 'lovely skirt!', maar het lijkt alleen een rok. Ik vind de combinatie wel leuk zo, jammer dat de crop top nét niet lang genoeg is om het bovenste gedeelte te bedekken (als je begrijpt wat ik bedoel). 

Het is nu zondag, wat betekent dat we vandaag nog vrij zijn, en morgen. Vandaag herdenken we de oorlogsslachtoffers en zijn we twee minuten stil. Morgen vieren we de vrijheid. Volgens mij gaan we naar een festival, dat zou ik leuk vinden. Ik heb deze vakantie weinig gedaan, vind ik. Daar kan ik me aan het einde van de vakantie altijd wat schuldig om voelen, haha. Maar aan de andere kant: ik verdien het, even een weekje chillen, en tussendoor heb ik ook nog veel gesport. Paar keer hardgelopen én geskeelerd. Aan het begin van de week ging ik met mijn zusjes en kinderen uit de buurt door het dorp skeeleren. Geweldig was dat. 

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs, Luna. 

31 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Oh, leuke outfit! Wat jammer dat je afstandsbediening stuk is, alsnog prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke outfit! Ik ben ook al naar de kapper geweest, om dezelfde reden. Maar niemand ziet het, haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helaas staat de maxidress bij mij niet zo geweldig :(

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk gecombineerd met een croptop erover!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, heel mooi! Inderdaad misschien andere schoenen eronder, maar alsnog heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige outfit, staat je goed! Het shirtje vind ik er ook erg leuk bij. Ik heb laatst ook een maxi jurk gekocht en het is inderdaad even puzzelen met schoenen. Tot nu toe vind ik slip-ons en sandaaltjes er het leukst onder staan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een leuke outfit! Je rok is echt heel erg gaaf, staat je goed! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, wat een ontzettend leuke outfit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw! Echt een hele mooie outfit! Ook heel leuk gecombineerd met die croptop :)
    xxx Sarah
    Je lay-out is echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke outfit! Die maxidress is heel mooi, ik zou hem wel zonder nylons aan doen

    Liefs,
    Karlien
    http://polishedcats.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke outfit, slim dat je er een crop top over hebt gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat superlief dat je zusje deze foto's wou maken! Deze maxi rok vind ik zo gaaf, zoiets zoek ik ook nog voor de zomer ^^.

    Liefs.
    Kim / Vintage & Beauty

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik dacht ook even dat het een rok was hoor, haha. Staat je supermooi! Ik heb nu ook zo'n maxi skirt dan, maar pfoe ik heb echt geen idee waarmee ik het echt kan combineren. Wordt dus vanmiddag even een middagje lookbookers opzoeken met leuke inspiratie. Al val jij er nu ook onder natuurlijk, hihi :) Jammer van je afstandsbediening, ik wilde 'm nadat jij hem had ook gaan bestellen omdat ik wist dat je dezelfde camera als mij hebt, maar nu wacht ik daar even mee, anders gaat die van mij ook kapot misschien.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Echt een hele leuke outfit! Lief dat je zusje je outfit foto's wilde maken. Mijn zusje doet het ook af en toe. En ik zag dat het een jurk was maar wel leuk dat je zo je crop top erop hebt gecombineerd!
    Ik wens je nog een fijne zondag geniet nog even van je vakantie!

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  15. En wat draag je onder die rok dan? een legging?

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een supermooie outfit! Misschien kan je er een paar all stars eronder combineren? Ik zie dat regelmatig voorbij komen en ik denk dat dat wel heel leuk staat! Ik vind zo'n maxi skirt echt geweldig staan, misschien moet ik het ook maar eens proberen ondanks ik een beetje klein ben, hihi. Leuke outfitfoto's heeft je zusje gemaakt, ik vind ze goed gelukt! :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Staat je mooi Luna! Ook leuk gecombineerd met die croptop erover heen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Awh ziet er leuk uit! Kisses

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuke outfit! Hij staat je super! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Leuke outfit, staat je erg goed! Vervelend zegg, afstandsbedieningstuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Staat je echt leuk Luna, wel jammer van je afstandsbediening!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wauw, wat een super mooie outfit! Ik ben helemaal weg van de maxirokken :)!

    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wauw! Die maxi dress en top staan je erg mooi! (:

    BeantwoordenVerwijderen