Sieraden, yes or no? + inspiratie

donderdag 3 april 2014 |




Sieraden, zelf ben ik er niet zo van. Altijd als ik al een leuke outfit heb uitgezocht, heb ik geen zin meer om er passende sieraden bij te zoeken. Ik heb ook niet zoveel fashionable sieraden. Ik zie wel veel jonge meisjes, en fashionbloggers, sieraden dragen. Maar ja, ik ben een uitzondering, dus. :) Mij leek het leuk een (inspiratie)artikel over sieraden te maken. De sieraden op de foto's die ik heb uitgezocht vind ik wel mooi! Toch gaat mijn aandacht op de één of andere manier altijd naar de kleren.


Draag jij veel accesoires bij een outfit, of vind je net als ik: less is more? Liefs, Lun
bron beeld: weheartit

23 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Ik vind sieraden wel mooi, als het maar niet teveel is en niet zo opvallend, omdat je dan alleen maar daarnaar kijkt in plaats van naar de rest van de outfit én natuurlijk naar de persoon zelf!
    Ik draag zelf regelmatig een ketting, altijd een horloge, heel soms een armband en altijd twee ringen (verlovingsring en een zilveren ring), en dat vind ik eigenlijk wel genoeg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verschillende accesoires per outfit draag ik niet, heb eigenlijk altijd dezelfde ring om en oorbellen in :) Leuke inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het juist wel leuk om veel sieraden te dragen, maar ik heb vaak ook geen zin en tijd om mooie sieraden bij mijn outfit uit te zoeken haha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb nietzoveel sieraden, eigenlijk alleen ringen en kettinkjes, armbanden passen mij nooit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik draag nooit zoveel sieraden! Ik heb standaard wat armbanden om mijn linkerpols, puur omdat dat sieraden zijn met een betekenis!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zelf houd ik altijd wel van sieraden en vind ik dat ze vaak de outfit afmaken maar ik vergeet ze gewoon heel vaak om om te doen! haha.x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb een hele hoop sieraden maar ik en gewoonweg te lui om ze om te doen! Ik vind je plaatjes wel echt prachtig overigens!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik houd enorm van sieraden, ik heb ook zoveel dat ik een deel nauwelijks draag.. best zonde en af en toe vergeet ik ook sieraden om te doen omdat ik dan gehaast ben. Maar ik ben zeker fan van accessoires! Dus altijd doen!

    xoxo Mireille
    dresslikemi.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel leuk inderdaad! Ik heb zelf vijf sieraden die ik altijd om heb, een horloge, ring, armband, ketting en oorbellen en dat wisselt eigenlijk nooit! Best een beetje saai, haha..

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind sieraden altijd heel mooi bij een outfit staan, zelf draag ik graag lange kettingen omdat het dan net ietsjes anders maakt. Ik ben vooral gek op statement kettingen, helaas heb ik er maar 1, maar hoop binnenkort een paar mooie in te kunnen slaan en een perfect horloge heb ik ook nog niet gevonden. Leuk inspiratie artikel!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik ben ook niet zo van de sieraden, maar ik ben wel dol op kettingen. Vooral als een outfit wat 'kaal' is vind ik een ketting het nét afmaken:)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik draag niet heel veel sieraden, maar als ik ze draag is het meestal een ring of ketting. In de winter had ik heel vaak een statement ketting om, en toen (nu nog steeds trouwens) had ik er heel veel. Nu heb ik meestal als accessoire een bloemetjeskrans of iets in die richting. En een zonnebril als het lekker weer is, haha. In de zomer wanneer het echt warm is draag ik eigenlijk nooit wat, want dan gaat alles zo plakken en dat is best vervelend.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ben gek op sieraden, heb er alleen best weinig van want vaak zijn sieraden super duur ;(

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat een heerlijke inspiratie, ik draag nu steeds meer sieraden. Eerst moest ik er niks van hebben, maar nu vind ik het super leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Echt een hele leuke inspiratie! zitten echt super mooie dingen tussen!
    XXX Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooie inspiratie, ik heb ook niet veel fashionable sieraden maar ik vind het wel super leuk!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik draag bijna nooit sieraden, maar ik draag wel elke dag oorbellen, van die simpele knopjes!
    De inspiratie vind ik super mooi, de eerste foto en dan links onder: wauw! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ahhh, ik houd van sieraden! Al veranderd mijn stijl daarin wel veel, haha ;)

    Je inspiratie is ook heel fijn, ik herken sommige foto's ook! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuke inspiratie weer Luna! Ik zelf draag ook nooit sieraden eigenlijk, zelfde probleem als jou een beetje. Nooit zin om ze uit te zoeken. Zelf draag ik nu wel af en toe een armbandje en/of een horloge, maar stiekem wil echt een supermooie, dure, zilveren horloge met van die mooie steentjes om ervoor te zorgen dat ik 'm elke dag draag. En dan zo'n mooie schakelarmband erbij. Dat vind ik persoonlijk het mooist en dat zou ik elke dag dragen, maar meer niet. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Super leuk! hier zitten echt gave items tussen :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik vind het vooral in de zomer erg leuk om veel van die dunne armbandjes in verschillende kleuren te dragen, op de een of andere manier doet dat me altijd denken aan zomer. Voor mij zou het qua armbanden dus zeker more zijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Leuke inspiratie! Ikzelf draag wel vrij vaak sieraden, want ben er dol op! Ik heb voornamelijk veel armbandjes en mijn chokers draag ik ook heel erg veel :)

    BeantwoordenVerwijderen