Lovely blog-list #3

maandag 7 april 2014 |





Een nieuwe 'lovely blog-list', want dat was alweer een tijdje geleden! Ondanks dat ik niet altijd actief blogs lees (ik probeer het wel, maar veel tijd gaat op door mijn eigen blog en school) zijn er wel veel blogs die ik met plezier volg. En vandaag vertel ik weer vier van mijn favorieten! Veel plezier met lezen!





Een blog die ik al een tijdje volg en heel leuk vind is Joyce Jeroense! Dat is de blog van Joyce. Ik vind dat Joyce altijd een fijne lay-out en foto's heeft, lekker licht! Haar stijl komt er goed in terug en dat vind ik altijd leuk om te zien op een blog! Ook heeft Joyce nu iets heel leuks heeft bedacht, de 'blogger talk' waarin ze andere bloggers aan het woord laat over onderwerpen als trends. Ik vind haar notebook doodles ook altijd zo creatief!



Jennie from the Blog is een wat bekendere blog. Ik vind het echt een hele leuke blog door de verschillende onderwerpen. Jennie schrijft over fashion, beauty en lifestyle maar ook over sporten en gezond eten, wat ik ook steeds leuker vind om te lezen! Ik vind de foto's die ze maakt altijd heel mooi. Verder komt ze gewoon heel spontaan over! Zoals dat ze laatst ging snapchatten met haar volgers. Leuke actie toch? Haar blognaam vind ik ook nog steeds zo leuk: het komt van het liedje Jenny from the Block van Jennifer Lopez.



De volgende blog is Muchable van Romy! Ik weet zeker dat ik haar blog wel eens eerder heb genoemd, maar da's alweer een tijd geleden. Inmiddels heeft Romy een nieuwe lay-out en maakt ze ook veel tekeningetjes (voor anderen - deze zie je op haar Instagram-account @muchablenl). Echt zo leuk allemaal! Romy valt voor mij toch altijd op, met haar leuke outfits, (soms) roze haar en creativiteit.



En nu een blog die jullie vast allemaal kennen: KittehsCupcakes! Larissa en Tara zijn de zusjes van Serena (van Beautylab). Ze maken samen vaak mooie outfitfoto's of nemen filmpjes op. Ze lijken me beiden ook heel lieve meisjes! Larissa heeft wel eens een hele leuke reactie op mijn blog achtergelaten, dat vond ik toen zo leuk!

Heb jij nog een leuke blog-tip? 

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Leuke lijst! Ik had vandaag een artikel met blogaanraders, en daar sta jij in Luna, omdat ik jou echt een super creative meid vindt! als je wilt kun je een kijkje nemen op http://missmirthe.nl/wp/?p=487

    Liefs, Mirthe

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke bloggers allemaal, ik kende iedereen buiten Joyce Jeroense

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk dat je mijn blog noemt Luna! En bedankt voor de complimentjes :D echt lief!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk lijstje! Ik volgde ze allemaal al, maar heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke tips! Twee kende ik er nog niet. Ga meteen even kijken;)

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk en lief dat je dit doet Luna! Sommige ken ik wel en sommige niet. Ik neem zeker eens een kijkje. Misschien dat je een keer op mijn blog kan kijken? Nailsbyfml.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk om te zien! Ik ga ze allemaal eens bekijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk zeg! Die laatste kende ik alleen nog niet zo heel goed volgens mij. De rest volg ik ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Joyce jeroense kende ik nog niet, de rest zijn echt leuke bloggers!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ah, Romy's tekeningetjes zijn leuk! :-) Maar iets dat klinkt als 'cupcakes', klinkt wel eeerg verleidelijk hoor! :-) Ik ga eens kijken! :-) Leuk lijstje! X

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk om te lezen! Ik lees juist altijd heel veel blogs en ga misschien ook eens zo'n lijstje maken. Toch altijd weer leuk om inspiratie uit te halen!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke blogs! Ik kende ze allemaal al! Kisses

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat tof, ik volg alle bovenstaande blogs ook, allemaal zijn ze heel leuk op hun eigen manier!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Aww super lief dit Luna! Super leuk dat je mijn blog noemt. Eigenlijk alle overige bloggers behoren tot mijn favorieten en ik lees ze ook geregeld. Maar hetzelfde geld ook voor jou blog :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk! De blog van Joyce kende ik nog niet! Ben haar gaan volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Superleuk! Ik kende ze allemaal al, zijn leuke blogs! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik ben het helemaal eens met dit lijstje; ik ben een trouwe volger van alle vier! :)

    BeantwoordenVerwijderen