Diary 25 april

vrijdag 25 april 2014 |




'morning! Ik zie het zo vaak voorbij komen, diary's. Blogs worden lifeblogs, steeds persoonlijker, en ook plogs komen vaak voorbij. Uit de enquête van een tijdje geleden bleek dat jullie persoonlijke artikelen leuk vonden en nu heb ik bedacht dat ik vaker een diary  wil schrijven. Eigenlijk een personal update met een paar foto's (gemaakt met mijn camera of mobiel). Ik weet niet hoe vaak ik het ga doen, waarschijnlijk gewoon wanneer ik er zin in heb.




Nog even deze vrijdag op school overleven en dan is het meivakantie voor mij (!!!). Ik was er wel aan toe. Ik had de laatste tijd weinig zin om te leren en dan ging ik maar andere dingen doen, zoals bloggen. Gelukkig is het nog wel goed gekomen met de toetsen. Inmiddels heb ik ook mijn tweede rapport gehad, en dan nu komt het einde van jaar twee steeds dichterbij! Oké, dat is nog wat vroeg om te zeggen, maar de tien weken school tot de zomervakantie gaan best snel. Tussendoor hebben we ook nog een week vakantie tijdens Hemelvaart, en nog andere dagen vrij. Daar word ik blij van! Niet dat ik het zo stom vind op school, hoor, maar ik kan er soms wel behoorlijk stressig om worden en ik vind het leuk om vaker te kunnen bloggen en andere dingen te doen. 

Ik heb dus één week meivakantie en over een maandje een week Hemelvaartvakantie. Ik weet nog niet wat ik in de meivakantie ga doen, heb nog niet veel plannen. Sowieso wil ik veel aan mijn blog werken en ik hoop dat het lekker weer wordt, dan wil ik gaan picknicken! Misschien met mijn vriendinnen van school, al weet ik niet of dat gaat lukken omdat veel van hen op vakantie gaan - ben ik heel jaloers op, trouwens. Het lijkt me echt heerlijk om even een week naar een warm land te gaan, maar goed, ik wacht gewoon op de zomervakantie. Dan gaan we naar Kroatië en dat is ook niet verkeerd, right?! :D




Morgen is het Koningsdag. Vind dat zo gek om te zeggen, Koningsdag. Het was altijd Koninginnedag op 30 april en nu ineens is het Koningsdag op de 26e. Anyway, ik ben van plan om op de rommelmarkt te staan met mijn moeder. Daarvoor moeten we wel heel vroeg met spullen gaan sjouwen, maar ik vind het wel leuk. Kan ik ook gelijk weer wat geld verdienen, hihi. Ik ga nog wel kijken naar wat ik nog wil verkopen, misschien wat boeken die op mijn kamer liggen, of andere spullen waar ik niets mee doe. Wat ga jij doen op Koningsdag? 


Zondag is het 27 april. Geen bijzondere datum (voor jullie), maar het is dan mijn blog b-day! Luna's Lovely World bestaat dan alweer drie jaar. DRIE! Echt zo lang voor mij. Ik weet nog toen ik uit het niets begon. Ik was helemaal enthousiast toen ik de eerste reactie kreeg. 'Hè?! Kijk, er heeft iemand op mijn blogpost gereageerd!' Ik was zelfs zo enthousiast dat ik de volgende maand wel 50 artikelen schreef. Als ik zie hoeveel er is veranderd (en verbeterd) vind ik dat alleen maar leuk! En ook dat ik het heb volgehouden. Het bloggen hoort nu bij mij en is een groot deel van mijn leven. Klinkt lekker dramatisch, maar het is echt zo. Ik ben er heel vaak mee bezig en vind het het allerleukste om te doen. Alles wat erbij hoort vind ik leuk. Schrijven, fotograferen, HTML'en. Ik zit er aan te denken een nieuwe lay-out te ontwerpen, maar hier moet ik even goed voor zitten. Ik wil iets wat goed bij mij past en ook mooi is en bij de lente/zomer past. Misschien iets om mee bezig te gaan in de vakantie? 

Verder komt mijn blog ook steeds dichterbij de 500 Bloglovin'-volgers, zooo leuk! Volg jij mijn blog nog niet, dan kun je op de button hieronder klikken om mij te volgen. Dat zou ik heel lief vinden!
Follow on Bloglovin

Geniet van jullie vakantie!

XX.

21 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Wat een leuk artikel en een super mooie foto's! Ik hoef ook nog maar een dagje school en ik kan niet wachten! En super leuk dat je blog alweer bijna drie jaar bestaat! En bijna de 500 volgers! :)
    Xxx Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk om te lezen, wat tof dat je blog al bijna 3 jaar bestaat, zeg! Die van mij is geloof ik deze maand net 1 jaar geworden, haha. Niet echt aan gedacht, maar er zijn vanwege dat al 2 winacties gekomen op mijn blog :) Je foto's vind ik echt heel erg mooi, vooral de eerste foto! Ik vind het altijd leuk om je blogposts te lezen ook al heb ik niet altijd tijd om te reageren (examenjaar). Het is inderdaad bizar hoe snel de tijd gaat, toen ik je stukje las dat het na de meivakantie nog 10 weken was voor de zomervakantie had ik echt zoiets: what?! De kleurtjes zijn trouwens supertof op de laatste foto! Ik ben heeel benieuwd naar je nieuwe lay out, wordt vast mooi as always!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk artikel! Ik ga morgen naar Denbosch denk ik. Lekker tussen blije mensen staan:) Die foto van jezelf is erg mooi en dit soort artikel zijn inderdaad erg leuk om vaker te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele leuke diary! Ik vind het ook erg gek dat het nu ineens Koningsdag is. Super gaaf dat je blog gewoon al bijna 3 jaar bestaat, echt een prachtige mijlpaal <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel erg tof dat je blog dan alweer 3 jaar bestaat! Wist je dat koningsdag eigenlijk op de 27e is? Ze willen alleen niet dat het op een zondag zou zijn. Dus voortaan is je blog ook jarig op koningsdag. (Geen idee of je dat leuk vind eigenlijk) de 'diary' zie je steeds vakeervoorbij komen inderdaad.Maar wel leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Alvast een fijne vakantie & veel plezier op de rommelmarkt :))

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie foto's en een fijne vakantie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Diary's zijn inderdaad heel leuk, om te lezen en ik denk ook om te schrijven! Koningsdag is inderdaad een heel apart woord, ik moet er ook nog even aan wennen hoor. Lekker dat je na vandaag vakantie hebt, voor mij is er al weer één weekje voorbij!m En wat gaaf dat je blog alweer 3 jaar bestaat, alvast gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super leuk artikel en mooie foto's! Super leuk dat je blog al bijna 3 jaar bestaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. weer leuke en mooie foto's Luna :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk, zo'n diary! En naar Kroatië?! Gaaaaf! 27 april ga ik naar een Rock Festival (o Gaawd), dus alvast gefeliciteeerd! Drie jaar, hemel. Dat is lang. Ik ben benieuwd naar je (eventuele) nieuwe layout! Nou, geniet van je vakantie! Ik ga morgen naar Oranjepop, bandjes, gezelligheid en zo. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie fotos heb je gemaakt en wow al bijna drie jaar!?!! goed zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat leuk om te lezen! Mooie foto's en wat bestaat je blog al lang! Ik ga even dom doen.. Wat is een plog? Sorry..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een photo-blog! Artikel met allemaal foto's uit iemands leven.

      Verwijderen
  14. Oh, leuk diary, fijn dat je vakantie hebt, ik ben net weer bezig!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Superleuk artikel! Moet je zeker vaker doen! En je lay-out is zo mooi geworden! Veel plezier morgen op de rommelmarkt. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heel erg leuke diary Luna, mag je vaker doen! :) Je nieuwe layout is ook super mooi, lekker rustig met toch leuke details!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hee,
    Wat fijn dat je blog alweer 3 jaar bestaat!! En die 500 volgers op bloglovin komen inderdaad akelig dicht bij! Volgens mij heb ik maar 5 volgers ofzo.(zucht) maat ik vind het bloggen ook erg leuk om te doen!!! En by the way... Leuke foto's!

    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuk artikel!

    lifeofdiya.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat leuk dat je blog aal 3 jaar bestaat!

    BeantwoordenVerwijderen