Travel wishlist

maandag 24 maart 2014 |

Image and video hosting by TinyPic
Het is nu maandag. De dag waarop ik naar Dublin ga met school! Vandaag gaan we met de trein naar Schiphol, waar we op het vliegtuig stappen naar Ierland. Wat we vanavond gaan doen is een wandeling maken door Dublin, en alles klaarmaken in de hostel, waar we ook gaan avondeten. Er is WiFi in de hostel (yes!!), dus er komt vast wel een leuke foto op Instagram vanuit Dublin. :) In mijn leven zou ik nog veel meer willen reizen. Het leek me leuk daar eens een blogpost over te maken: reizen. Naar welke plekken wil ik nog heen? Wat wil ik graag zien en waar lijkt het me mooi? 

Brazilië 
In Zuid-Amerika lijkt het me prachtig! Daar heb je weer hele andere landschappen en culturen. Brazilië is een land dat zeker op mijn travel wishlist staat, of Suriname, Argentinië, welke landen heb je daar nog meer.

Afrika
Afrika lijkt me heel bijzonder. Het zou echt geweldig zijn om daar ooit mensen te kunnen helpen en vrijwilligerswerk te doen. Dat moet een ervaring zijn om nooit te vergeten. Maar Afrika lijkt me ook gaaf om bijvoorbeeld de natuur. Big Five!

Bron


New York
... of in elk geval, Amerika! Ik ben nog nooit buiten Europa geweest, maar dit lijkt me wel heel gaaf. Het leuke aan Amerika vind ik dat daar niets raar is. Als je hier in 'aparte' kleren naar school komt, word je nagekeken. Ik denk dat je in Amerika veel minder snel beoordeeld wordt. (Ik weet natuurlijk niets zeker, ik ben er niet geweest.) En New York... ja, dat lijkt me een geweldige stad. Zo lekker groot. Winkelen. Wandelen. Gewoon daar zijn. New York staat absoluut op nummer één van mijn travel-wishlist! 

Scandinavië
Scandinavië lijkt me, in tegenstelling tot New York, een rustige plek. Ik ben één keer naar Zweden geweest en dat beviel me goed. Ik zal ook nog wel naar Noorwegen willen. Mooie natuur, relaxen, aaah! 

Bron
Fiji
Ja. Een beetje ver, maar het lijkt me heaven on Earth. Alleen al op de plaatjes... dan wil je toch meteen een reisje plannen? Weg uit het regenachtige Nederland en daar in het felblauwe water liggen? Verblijven in een 5-sterren resort, lekker eten, smoothies drinken, zwemmen... *droomt weg...* Een andere warme plek met strand, water en palmbomen is ook goed, hoor. 

Nog meer plekken op mijn travel wishlist: 
 • China of Japan 
 • Griekenland
 • Venetië
 • Kroatië (en daar gaan we heen! In de zomervakantie! Woohoo! Weer een heel nieuw land, want ik ben er nog nooit geweest.) 
Eigenlijk komt het erop neer dat ik de hele wereld wel over zou willen reizen, haha! Of het allemaal gaat gebeuren weet ik niet. Reizen is ook erg duur. Nu ben ik nog niet erg ver weg geweest, maar ik heb nog een heel leven voor me om nieuwe plekken te zien. :) Naar welke plek op de wereld wil jij het liefst? 

Er komen deze week gewoon blogposts online, deze heb ik ingepland. Dus kom overmorgen weer kijken! xx. 

24 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ooh, allemaal zo'n leuke plaatsen! Veel plezier in Dublin
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. veel plezier in dublin! En inderdaad noorwegen lijkt me heel mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier in Dublin! Ooh ik zou zelf ook zo graag nog een keer ergens heen gaan buiten Europa! De plekken die jij zei zou ik ook heel graag bezoeken :). Vooral Amerika, Afrika en Fiji *droomt ook weg*
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Awh, wat een leuke plekken. Ik wil ook nog naar new-york, maar tokio lijkt me ook heel gaaf. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou graag naar Nederland gaan :)
  Voor familie en zo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi lijstje :) Canada staat bovenaan die van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh my god, je hebt echt alles precies het zelfde als mij! Maar nieuw zeeland lijkt me ook erg mooi, vanwege het natuurgebied. Er word daar heel veel films geschoten! En wij gaan misschien ook naar Kroatië dit jaar! Erhmagad, misschien kom ik je niet tegen in Nederland maar wel in Kroatië haha. Lol. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fiji lijkt me zo gaaaf!!!!!!!!!!! Leuek header heb je trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk, ik ga in de zomervakantie ook naar Kroatië :)
  Liefs, Amber

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil heel graag nog een keer naar Zuid-Afrika.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou graag een keer naar Australië willen gaan! En veel plezier in Dublin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige plekken, mooie wishlist! Ik ben vorig jaar in New York geweest maar ik moet toch eerlijk zeggen dat we er allemaal veel meer van hadden verwacht hoor. Het is wel leuk, maar niet zo van als in de films. Ik ga in de kerstvakantie naar Los Angeles, daar verwacht ik veel meer van ! :) Super gaaf. Veel plezier in Dublin !!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Have fun! Ik wil ook echt een keertje naar New York.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ooh ik hou ook zo van reizen! Ik ben nog nooit buiten Europa geweest, maar hopelijk gaat dat deze zomer eindelijk gebeuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Veel plezier in Dublin!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Sommige plekken lijken mij inderdaad leuk en leuk Dublin, geniet!

  Ik wil zelf nog een keer naar San Fransisco en New York, en verder wil ik graag naar Miami, Afrika, Kopenhagen, Praag, Australië, Milaan, Barcelona en IJsland :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ah ik zou graag naar Thailand en Bali willen! Ik ben al vaak in Thailand geweest maar toen was ik zo klein dat ik er niet heel veel meer herinner! Niet zoveel als ik zou willen in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ooh, hele fijne plaatsen! Ik wil OF heel graag naar hippe steden, OF naar tropische bestemmingen (in de Fiji sfeer).

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heel veel plezier in Dublin!
  Leuk lijstje, bij mij staat Australië bovenaan:)

  Liefs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooi plaatje van die wereldkaart zeg! Wat een fijne bestemmingen allemaal, kan me heel goed voorstellen dat je daar naartoe wilt. Have fun in Dublin :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik zou heel graag naar Noorwegen willen, aangezien ik de taal ook spreek! Ook zou ik heel graag een bezoekje willen brengen aan Japan, want Hello Kitty komt daar vandaan en de streetstyle daar qua alternatieve stylen is GE-WEL-DIG! Hierbij moet je denken aan bijv. lolita en decora.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hele leuke plekken! Ik zou graag nog een keer naar Australie, bora bora, londen en amerika willen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke plekken! Naar brazilie ben ik al geweest en ik woon in Suriname haha.. ik heb ook heel veel landen op mijn wishlist staan, dus beter gezegd: de wereld rondreizen! India, australie en de noordpool lijken me geweldige landen! En hopelijk ga ik zo snel mogelijk naar New York:D

  BeantwoordenVerwijderen