Last minute carnaval-look

zondag 2 maart 2014 |


Hellooo! Vieren jullie carnaval (hebben gevierd)? Ik niet. Ik woon niet in het zuiden en ben er nooit echt mee opgegroeid. Wel woont mijn familie in Brabant dus ik krijg er genoeg van mee. Eerder vierde ik ook wel eens carnaval met ze mee, maar dit jaar niet. Ik hoor niet bepaald bij de kindercarnaval, maar tussen de zuipende volwassenen voel ik me ook niet op mijn plek ;). Dus ik sla het over. Wel dacht ik dat het een leuk idee was om een vrolijke make-up look te maken met het thema carnaval! Als idee/inspiratie voor jullie, en gewoon omdat het leuk is om je lekker uit te leven met make-up. Béétje laat misschien, maar ach, de carnaval is nog niet voorbij. Ik trok ook mijn groene pruik uit de verkleedspullen voor de foto's. Deze heb ik een paar jaar geleden in Zwitserland gekocht.


Ik heb een paar low-budget producten gebruikt voor deze look. De gele oogschaduw is van Essence, net
zoals de matte lipgloss en de eyeliner (oops, alleen Essence!). De make-up zal wel niet een hele dag blijven zitten, maar ik vind de look leuk geworden! Lekker kleurrijk. En stiekem vind ik die pruik ook nog steeds heel mooi, ondanks dat-ie wat rommelig is. Zal ik ook maar groen haar nemen? ;) Haha. Wat vind jij van deze carnaval-look? Hoe zie jij eruit tijdens carnaval of vier je geen carnaval? 

XX.

17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Haha, met die pruik is je look echt af!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk1 Ik vier geen carnaval. Ik woon ook niet in het zuiden! Heb nog nooit meegedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij vieren vastenavend, omdat ons stadje zo nodig anders wil zijn :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De pruik is echt grappig :D Die maakt het echt wel af :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke look! Wij vieren helaas geen carnaval.

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk die pruik, maakt het inderdaad helemaal af! De foto's vind ik mooi! Ik vier geen carnaval. Ik heb twee jaar terug carnaval gevierd in Oosterhout. Ik vond het eerst een totaal raar idee om je dan helemaal lam te zuipen (ik niet gelukkig), wat sommige ook echt deden, maar ik vond het wel een leuke ervaring alleen nooit meer, haha! Maar net als jij voelde ik me ook niet thuis tussen die zuipende volwassenen, haha.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je het leuk gedaan Luun! Het staat je enig:p.
  Ik vier geen carnaval, maar zie wel ontzettend veel geweldige foto's voorbij komen waardoor ik het ook wel eens zou willen meemaken.
  Dan alleen al voor de sfeer, die lijkt me zo gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk! Ik vier wel carnaval:) Ik ging vrijdag als hippie, gisteren als piraat en morgen weer als hippie. Dan heb ik alweer genoeg gecarnavald (geen idee of dit grammaticaal correct is) Geniet van je zondag. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahaha super vette pruik!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! Ik vier zelf wel carnaval dit jaar, heb vandaag meegelopen aan de optocht en moet dadelijk weer gaan feesten. Terwijl ik vannacht maar 4 uurtjes heb geslapen haha waar ben ik mee bezig? En morgen en dinsdag ga ik ook nog stappen. Maar, het is leuk! Je look is heel gaaf

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahaha heel leuk! Die pruik maakt de look echt.
  Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg leuk Luna! Zelf vieren wij geen carnaval, maar deze look vind ik zeker een aanrader :)
  xx
  myrunwayfashionworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Cool je ogen! Ik vier zelf geen carnaval. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aah, heel gaaf gedaan! Echt tof, die pruik maakt het echt helemaal af :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een gave look! Ik vier ook geen carnaval, maar ik woon dan ook in Amsterdam!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh, het is een pruik! Ik dacht dat het je echte haar was, ik hoopte al op een tutorial, haha! Ik zou hem elke dag dragen, als ik jouw was! Ik vind hem echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen