Favo instagrammers + ik op Instagram

donderdag 20 maart 2014 |
Instagram. Ik houd er van. Ik zou er veel meer op willen plaatsen, maar vind veel dingen niet interessant genoeg. Dus ik plaats ongeveer twee keer per week een foto. Dat is dan soms een selfie, een foto van eten, een outfit, of iets totaal anders. Het is zo leuk om mijn leven in foto's te delen, én om zo een beetje het leven van anderen te volgen! Daarom volg ik ook een hoop andere instagrammers. Deze instagrammers inspireren mij met hun leuke en mooie foto's!

Rubilove
Als je houdt van een beetje boho/festival style vind ik de Instagram-pagina van Rubi echt een aanrader! Ze is heel populair op Instagram en doet volgens mij veel moeite om een toffe outfit uit te zoeken. Ze heeft onwijs leuke items. Soms maakt ze setjes en die legt ze op de grond, een andere keer fotografeert ze de outfit als ze 'm draagt. Ik zou haar kledingkast wel willen hebben! Instagram.com/rubilove.Alijardine
Ali Jardine heeft ook veel volgers op Instagram en dat is echt terecht! Wat een mooie foto's. Ze bewerkt haar foto's heel bijzonder. De foto's zijn sprookjesachtig en ook de natuurfoto's zijn heel mooi. Instagram.com/alijardine.

Luanna90 
Luanna P. is zo'n grote inspiratie voor mij! Jullie kennen haar vast wel. Ze is mijn favoriete Lookbooker (heeft ook een blog), maar ook op Instagram post ze mooie foto's van zichzelf, haar haar (dat echt... wáauw is!) en natuurlijk outfits. Haar outfits brengen me op ideeën en zijn gewoon allemaal superleuk. En ik ben jaloers op haar. Ik bedoel: prachtig haar, succesvol, woont in NYC... Instagram.com/luanna90.

Nog meer instagrammers...


Op Instagram heb ik bijna 400 volgers, dus ik zou het heel leuk vinden als je mij wilt volgen! Elke dag check ik wel een aantal keer Instagram. Een aantal keer? Nee, te vaak. Als je mij volgt kijk ik dus ook zeker op jouw account en volg ik je misschien. Waar je me kunt volgen? Instagram.com/xxluuun!

Ik weet zeker dat er nog veel meer leuke en inspirerende instagrammers bestaan, dus laat in een reactie achter wie jouw favo instagrammers zijn! :) 

9 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat een leuke instagrammers! Ik kende alleen Vera, ik heb gelijk de eerste gevolg, wat heeft zij een leuke styl!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. JIJ bent een inspirerende Instagrammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik volg ontzettend veel mensen op instagram! Deze zijn idd ook ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo jammer dat ik zelf geen Instagram heb. Lijkt me zo ontzettend gaaf
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Instagram is echt te leuk, ik check het eigenlijk ook te vaak ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, deze kende ik nog niet (of naja, op eentje na dan)! Ik volg je al een tijdje hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, leuk dit! Ik ben die eerste al gaan volgen, nu de rest nog even bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen