8 happy things

donderdag 6 maart 2014 |

Hi guys! ♥ Van deze dingen word ik (onder andere) blij!

1. De zon!
Heerlijk dat de zon zich af en toe laat zien. Niet altijd, maar ik geniet er wel van als de zon even schijnt. Het liefst zou ik dan met mijn zonnebril op naar buiten willen lopen, hihi. Ik ben klaar voor de zomer! Oh, wacht, eerst de lente.
2. Steeds langer kunnen hardlopen
Het hardlopen gaat steeds beter! Ik heb mezelf laatst echt verrast: ik heb langer dan 3 kilometer achter elkaar kunnen hardlopen. Dat is me nu al meerdere keren gelukt. Ik ben al trots op mezelf, ik bouw het op en merk dat ik het steeds langer kan volhouden. Daar gaat het om! Nu wil ik in elk geval twee keer per week een beetje trainen en dan de 5 kilometer lopen. Let's go for it.
3. Luisteren naar mooie liedjes op Spotify
Daar word ik heel blij van! Mijn eindeloze afspeellijst afgaan op Spotify. Ik word zo blij van muziek.
4. Lachen met vriendinnen
Wie vindt dat nou niet leuk?

5. Schoenen kijken op internet
Hier ben ik eerlijk gezegd echt verslaafd aan. Schoenen kijken (oh, en ook kleren, natuurlijk). Ik wil graag nieuwe schoenen, het liefst sneakers waarmee ik ook nog door Dublin kan lopen. Als iemand een leuke webshop weet, let me know! Ben nog geen leuke schoenen tegen gekomen.
6. Lipstick
Ik wil meer lippenstift dragen! Vind het gewoon zo leuk! Je wordt net wat zelfverzekerder met een mooie kleur op je lippen. Ik ben nog steeds verliefd op mijn lippenstift van Mac.
7. Dromen over de vakantie
Ik heb nu al zin in de zomervakantie. Nog 134 dagen te gaan! *Jippie*. Tot dan kan ik nog lekker dromen over de vakantie. We weten overigens nog niet waar we heen gaan, ik hoop naar een warm land. Maar dat zal wel goedkomen!
8. Vrolijke mensen
Nee, zelf ben ik niet altijd vrolijk en positief, maar dat zou ik wel willen. Ik word er wel blij van als ik andere mensen ook vrolijk zie. :)

Ben jij het eens met deze happy things? Liefs, Luna.

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ooh, wat een leuke happy things, ik word ook zo blij van online shoppen haha
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben het zeker eens met je happy things! Vooral het langer kunnen hardlopen, dat is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk lijstje! Ik heb gister ook hard gelopen, maar ik doe dat met Evy. Weet niet of je dat kent? Ik had een half uur lang hard gelopen, maar dan wel met lopen en wandelen zeg maar. Het langste dat ik dan echt heb gerend is drie minuten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk lijstje en herkenbaar! Ik hou ook zoveel van muziek! Heb zin in a.s. weekend, dan wordt het zeker terrasjes pakken! Goed bezig met hardlopen hoor! Dat gaat je vast lukken. Leuk he als je merkt dat het steeds een beetje beter gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben het helemaal eens met deze happy things! Ik wordt zelf ook altijd zo vrolijk van het zonnetje, dan krijg ik weer helemaal zin in de lente en zomer :) Liefs. x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk lijstje! Ik word ook echt heel blij van de zon en daar worden andere mensen ook weer blij van. Me like! En wat knap dat je het hardlopen vol houdt, ik zou dat echt niet kunnen. Ik ben niet zo heel sportief, of nouja, niet zo intensief. Superslechte conditie, hahaha :) Toevallig heb ik vandaag ook mijn zonnebril mee naar school genomen zodat ik als ik terug naar huis fiets mijn zonnebril op kan zetten. De zon schijnt namelijk zo fel, ik kan ook niet wachten tot de zomer! Vakantie here we coooooome!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie lijst! Ik herken er heel veel :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben het helemaal eens met jouw happy things! Ik moet toch eerlijk bekennen dat ik nu een beetje depri achter de laptop 'miniworteltjes' eet en er een bakje humus naast me staat, waar ik ze zo nu en dan in doop, terwijl ik naar PLL (verslaafd, verslaafd) aan het kijken ben... met die achterliggende gedachte dat ik toch echt een keer aan school zou moeten werken... Verder maakt mij dat ook weer een beetje blij, dat ik even lekker chaggie kan zijn, omdat ik immers, jaahaa, vakantie heb, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Helemaal mee eens! Behalve het hardlopen :p dat doe ik zelf niet zo graag, haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I totally agree with the happy things! En goed bezig met hardlopen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zeker mee eens, ik heb ook zo zin in de zomervakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah, van dit lijstje zelf word ik al helemaal vrolijk! Leuk gedaan met die plaatjes! Ik word inderdaad ook helemaal blij van de zon, want wat heb ik die gemist! Misschien ben ik gewoon niet zo'n wintermens, haha! En van vrolijke mensen word ik ook wel blij, meestal ben ik zelf ook wel vrolijk (dat is tenminste wat ik van anderen hoor) en laatst zei een vriendin dat ze daar ook wel weer blij van werd, jeej! Ik ben trouwens ook helemaal verslaafd aan online zoeken naar mijn droomschoenen. Ik wil heel graag nog een keer Vans! En een longbord, maar dat is weer iets heel anders, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke lijst! Ik heb juist een tegen overgesteld artikel gemaakt haha!

  blossomedkissses.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aah, leuk om te lezen! Super dat het hardlopen steeds beter gaat. Ik begon er vorig jaar mee en kan nu 10 kilometer lopen, heerlijk :).

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk, word er helemaal vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik ben het helemaal met je eens, Enjoy the little things! De foto's heb je trouwens leuk bewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuk lijstje! ik ben het er helemaal mee eens, ik word ook altijd heel erg blij van de zon en van vrolijke mensen en lekker lachen met vriendinnen. Dromen over de vakantie is ook altijd leuk! En wat goed van je dat je al drie kilometer achter elkaar kan hardlopen, echt knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super leuke happy things, totally agree ♥

  BeantwoordenVerwijderen