Wat is jouw blog?

zondag 23 februari 2014 |





De laatste tijd komen er een hoop bezoekers op mijn blog. Dat vind ik superleuk en stiekem ook een beetje raar. Ik kan niet zien wie jullie allemaal zijn, wat jullie blogs zijn, hoe jullie op mijn blog zijn gekomen. Het leek me leuk om eens een 'spam je blog'-artikeltje te maken. Ik wil meer tijd maken om blogs te ontdekken, lezen en te reageren. Dus, meiden (en jongens?): laat de link van je blog achter! Vertel daarbij ook waar je blog over gaat en - als je wilt - iets over jou. Dat zou ik leuk vinden! Ben benieuwd.

Go and spam! (Wat niet betekent dat je tien linkjes hoeft achter te laten, één is genoeg.) XOXO! ps: Gezien het korte artikel van vandaag zal er morgen nog een post online komen, yay!

66 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Wat lief dat we mogen spammen! Mijn blog http://www.just-litllethings.blogspot.be/ bestaat bijna 4 maandjes, ik vind het nog altijd even leuk en hoop dat ik het nog lang kan doen! Ik schrijf over verschillende dingen (daarom de naam 'Just Little Things') maar het begint de fashion, beauty, lifestyle richting uit te gaan... Ik hoop dat je snel een kijkje neemt!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heehee (: Mijn blog is www.rockslita.com ! Het zou leuk zijn als je eens een kijkje neemt! liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Altijd leuk zo'n spampost. Mijn blog is www.theblogofafashioncake.nl en ik schrijf er over van alles, maar voorname dingen in de categorie mode en lifestyle (hoe origineel). Ik vind het heel leuk om (outfit)foto's te maken en artikels te typen. Je bent welkom!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! Op http://www.lovingbeauty.nl schrijf ik dagelijks over alles wat met beauty te maken heeft! Kijk gerust eens rond of doe mee met de winactie (vandaag is de laatste dag!) :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. http://www.diolifestyle.nl is een persoonlijke fashion & lifestyle blog waar ik dagelijks met veel plezier een nieuw artikel publiceer.
    Ik probeer op mijn blog mijn eigen kledingstijl naar voren te laten komen. Een combinatie tussen de vrouwelijke stijl en een stoere stijl.
    Neem snel een kijkje!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Spam spam! Mij ken je waarschijnlijk wel: www.lifeofroshelle.nl :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mijn blog heb ik met Lonneke. Beauty fashion & lifestyle en fotografie. Dinsdag hebben we onze blog een jaar!!! www.uniquelifepassion.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk! Ik ben Yasmine, 12 jaar en ik blog op yasminestyle.blogspot.com over fashion, fotografie, beauty en alles wat ik nog meer leuk vind! Er komen tutorials online, DIY's, outfit of the days etc.
    Ik ben trouwens nog steeds heel erg blij met de lay-out die je voor me hebt gemaakt en ik ben je er echt heel dankbaar voor. ❤

    Liefs, Yasmine

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je hebt echt een ontzettend leuke blog, ik weet niet meer hoe ik hem gevonden heb, waarschijnlijk doordat je bij andere blogs die ik volg reageerde en ik zo op jou blog terecht kwam. Spam je blog artikelen vind ik altijd leuk, omdat ik dan weer veel nieuwe leuke blogs tegenkom.
    Ik heb zelf een fotoblog. Ik maak foto's met mijn pas gekochte Canon 600D en plaats die op mijn blog. Er staan ook een paar turorials op. www.sennacamara.blogspot.nl

    Groetjes Senna

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk dat je dit doet, maar vooral leuk dat het zo onwijs goed gaat met je blog :) dat verdien je! Ik denk dat je mij wel kent van twitter en de reacties op je blog, maar toch zal ik bij deze nog wat over mezelf vertellen. Ik ben Demi, 18 jaar en een mede-blogger op refinedsense. Hier schrijf ik eigenlijk over van alles, als ik daar zin in heb. Naast het bloggen volg ik de lerarenopleiding en geef ik iedere donderdag les aan een leuke groep met kids :)
    Liefs, Demi

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat leuk! Ik ben Sophie en ik blog op www.filosophiee.nl. Ik schrijf daar over alles wat mij interesseert. Voornamelijk budget beauty, DIY's, columns en OOTD's . Ook wil ik iets meer met fotografie gaan doen. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. I love spammen, ahaha
    Mijn blog is een persoonlijke blog met fashion en beauty.
    Blog: www.ishootlovee.com

    Liefs, Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw mooie foto is dat! Mijn blog is stuffbybo.blogspot.nl maar ik weet zeker dat je 'm al kent hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heyy leuk dat je dit doet! Mijn blog is nog heel klein want ik ben pas begonnen en dit spqmmen is altijd handig! Op mijn blog deel ik vooral de foto's die ik maak en de dingen die ik koop. Mijn blog is ook redelijk persoonlijk, maar zelf vind ik mijn blog nog niet heel goed. Maar ik doe mijn best. En leuke foto Luna! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat leuk :). Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en fashion. Meng dat met bloemen en jurkjes en je krijgt: www.dressesanddaisies.be

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk!! Ik heb een blog genaamd www.ikbenisabel.blogspot.nl en ik blog daar over van alles en nog wat, ik heb niet speciaal één thema. Ik zou het leuk vinden als je eens komt kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat leuk! Mijn blog is: myrunwayfashionworld.blogspot.com :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben dus één van de bezoekers van je blog ;)!

    Mijn blog is www.madebycarlijn.nl. Ik schrijf ieder weekend een DIY artikel en daarnaast probeer ik nog minimaal 2x in de week een artikel te schrijven over fashion, lifestyle of beauty!

    Liefs Carlijn

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Mooie foto, gaaf hoesje! Ik heb dit geloof ik al een keer gezegd maar ik kwam jou blog een keer tegen (ik weet niet meer zo goed waar ik naar zocht) en ik had geen idee van blogs enzo. En toen ik jouw blog zo las wilde ik er ook heel graag een! En zo gezegd zo gedaan :) Ik heb nu dus een blog met een vriendin, we plaatsen vooral foto's en outfits eigenlijk een beetje zoals de meeste meiden! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh de link is trouwens: modadiamici.blogspot.nl hihi.

      Verwijderen
  20. Wat leuk dat we mogen spammen, yay! De eerste foto is trouwens echt heel mooi! Je kent mijn blog al, maar toch vertel ik hem nog een keertje: ik heet Maris en ik blog om de dag op www.wildflowersandthings.nl. Ik schrijf over beauty en lifestyle en de artikelen kunnen gaan over reviews, personal updates, inspiratie, shoplogs en natuurlijk nog veel meer! Neem gewoon eens een kijkje op mijn blog, dan zul je vanzelf wel zien waar mijn blog over gaat :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hi allemaal! Ik heet Mireille, ben bijna 18 en heb een fashion & lifestyle blo: DresslikeMi.com Ik plaats hier outfits, inspiratie, nieuwe aankopen, maandelijkse diaries en mijn bezoeken aan events! Ik zou het heel leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen!

    http://dresslikemi.com

    liefs Mireille

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Leuk! (: mijn blog is lottsofbeauty.nl.ae en ik schrijf over beauty photography fashion en lifestyle! Ik heb m'n blog nu bijna een jaartje en ik vind het super leuk om te bloggen. ^^^ xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Mijn blog ken je stiekem al, want je reageert soms, haha!

    Maar anyway, ik ben Alexandra en ik blog nu ruim een jaartje op ILUMUOTI over mode, beauty en lifestyle. Mijn blog vind je op http://ilumuoti.nl

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Deze titel is zoveel leuker dan gewoon 'spam je blog', haha. Ben benieuwd naar het artikel van morgen!
    Mijn blog is www.muymaaike.nl waarop ik onder andere columns, recepten, tips, challenges, DIY's en boekrecensies plaats. Er komt sowieso om de dag een artikel online!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Toen ik dit las werd ik opeens best wel blij. Ik heb sins 2 weken een blog: http://larosadiluna.blogspot.com/ . Ik schrijf over van alles, Ik moet nog even uitzoeken waar ik nou precies over ga schrijven.. Je hebt al een keer een reactie geplaatst dus ik denk dat je al een beetje hebt rond gekeken, maar nu heb ik er weer nieuwe dingen bij. Ik lees jou blog al heel lang ik zag hem voor het eerst in de Hoe Overleef Ik, Bij: Blogs van lezers.
    Liefs Luna.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat leuk Luun!
    Ik vind het ook best raar als je bedenkt dat er best wat mensen jouw artikelen lezen maar waarvan je 90% vaak niet weet wie ze zijn!

    Mijn blog www.labellafleur.nl ken je natuurlijk al, toch zet ik hem er even bij:)!
    Ik post hier 3 tot 4 keer per week een nieuwe post.
    De posten die ik schrijf zijn vaak lifestyle maar ook wel eens beauty gericht.
    Voor iedereen zit er wel iets tussen wat hij of zij leuk vind denk ik!


    BeantwoordenVerwijderen
  27. Haha mijn blog ken je al. Maar voor lezeressen op je blog: www.fashionbymariette.blogspot.com. Ik blog nu 2,5 jaar over lifestyle en fashion. Dingen over het Amsterdamse studentenleven komen ook aan bod en ik schrijf om de dag.

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Leuk!
    Ik blog over beauty, fashion en lifestyle!
    http://www.bigcozysweater.wordpress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Ik had pas 'n reactie van jou op m'n blog dus je kent 'm al volgens mij, maar toch even de link (misschien wel voor anderen, hihi!): http://leentjegerritdina.wordpress.com.
    Op 'The Miracle of Life' blog ik eigenlijk over van alles, behalve over beauty want daar ben ik niet zo van. Een kijkje in mijn leven als het ware! En heel kort iets over mij: ik ben Linda, bijna 22, ik blog sinds 25 oktober 2012 (en ergens in 2013 ben ik begonnen met bijna-iedere-dag een artikel online te zetten). Ik studeer aan de universiteit Utrecht en doe daar een master Middeleeuwen en Renaissance studies, waar ik deze zomer mee klaar hoop te zijn. Dan hoop ik te gaan werken! (en dat vind ik doodeng, haha)

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Heee, ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje zou nemen op fairylipstick.blogspot.nl, mijn blog. Ik ben nog bezig met de layout en het opruimen van mijn blog. Alvast bedankt! liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat leuk! Mijn blog is www.keysofanouk.nl en gaat over lifestyle en fashion :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Mijn blog gaat over vanalles: lifestyle artikelen maar ook over fashion & beauty, zoals wel vaker haha. http://glamwithkate.com :)

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Lunadorable.blogspot.be
    Net begonnen, ik heb de smaak te pakken haha. Fashion & lifestyle blog met veel fun uiteraard

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ah wat leuk! Fijn dat het zo goed gaat met je blog. Ik volg je al best lang en ik vind het tof om te zien hoe je blog zo snel groeit :) Mijn blog is http://fashioncuddles.blogspot.nl/, al ben ik erover aan het denken om de naam te veranderen. Ik blog over fashion, lifestyle en fotografie (woah surprise). Het zou leuk zijn als je even een kijkje neemt :) Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Mijn blog is www.overvanallesennogwat.nl en gaat ook echt over van alles: beauty, fashion, lifestyle, boeken, series, films, sport: noem het maar op! Ik zou het leuk vinden als je mij wilt volgen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hee! Wat leuk!
    Ik ben Maud, een veertienjarig meisje dat heel veel van fashion, lifestyle en beauty houd!
    Om die reden ben ik vorig jaar begonnen met mijn eigen blog!
    Ik probeer elke week een leuke outfit te plaatsen en dat lukt me tot nu toe aardig! Ben je benieuwd kijk dan op http://www.fashionofmaud.blogspot.nl/
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Ik blog op http://www.itsaboutbeauty.nl en ik schrijf voornamelijk over beauty. Denk aan review maar ook shoplogs en nieuwtjes. Ook mode en lifestyle komen regelmatig voorbij.
    Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hey Luna! Ik ben Nele en ik blog sinds vandaag weer op Coffeesandcherries.blogspot.com! Ik schrijf over alles wat ik zelf leuk vind zoals beauty, outfits, lifestyle en ook fotografie foto's! Ik hoop dat je me nog steeds wil volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hahaha spam, spam,spam! Ik ben Sara en ben 12 jaar oud en
    Ik blog op www.beautysmos.blogspot.com Ik heb mijn blog niet zo heel lang maar ik vind het echt heeel erg leuk om te doen. Ik blog (zoals de meeste meisjes wel eigenlijk) over beauty fashion en lifestyle. Btw: leuk hoesje!! Van waar komt ie?
    Xoxo Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Leuk idee! Mijn blog heet allesovereline.nl, en ik blog sinds een paar dagen op wordpress.org! Ben heel blij dat ik nu eindelijk een unieke lay-out en een domein heb :) Mijn blog is een creatieve lifestyle blog, maar ik vind het ook erg leuk om persoonlijke blogposts te schrijven (vandaar Alles over Eline). Ik hoop dat je een keer een kijkje neemt! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Dit is ook leuk voor ons om nieuwe blogs te ontdekken!
    Mijn blog: www.alifelikeanne.blogspot.com
    In eerste instantie heb ik mijn blog gemaakt om over mijn ziekte te bloggen en daar meer begrip voor te krijgen, maar onderhand blog ik over veel meer dingen.
    Fotografie, fashion en lifestyle vind ik erg leuk om over te schrijven!

    liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. www.miss-happinez.blogspot.com! Ik heb je trouwens nog een mailtje gestuurd ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Leuk dat we mogen spammen Luna :) dit is mijn blog: http://smilesaartje.blogspot.nl
    Ik blog vooral over beauty en lifestyle maar ook een beetje over fashion!
    Xxx Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Mijn blog is Littlekeystohappiness.blogspot.com ik blog over van alles en nog wat (Het meeste in mode en lifestyle) Oke niet heel origineel maar ik vind dat iedereen het op zijn manier ziet, dus elke visie is anders. Als je nieuwsgierig bent neem dan zeker even een kijkje :)
    Liefs,
    Naomi

    BeantwoordenVerwijderen
  45. YES! We mogen spammen. *doet een gek dansje* Oké weer even serieus! Luna wat lief van je! Dit is mijn blog http://mirtheslovelylife.wordpress.com/ en het gaat over beauty en fashion. En over die reacties met van dat je niet weet wie iedereen is. Ik heb precies hetzelfde! Ik krijg soms ook best wat reacties en dat vind ik fijn maar ook een beetje raar!

    Liefs, Mirthe

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Dear God, veel reacties man. Ik houd het kort, naar mijn vermoeden ben ik de enige die deze reactie nog een keertje doorkijkt. Sophie, blogt over een heleboel onzin, houdt van praatjes, columns. literatuur en fotografie – is sinds kort verslaafd aan PLL. O My God. Groetjees! (SophieTheunissen.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Naam: Feride
    Website: www.ferietjeee.blogspot.com
    Mijn blogposts gaan over: stemmingen, gebeurtenissen, shoplogs, humeuren en DIY's. (ik ben pas net begonnen).

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Leuk dat we mogen spammen! Op mijn blog kom je verschillende artikelen tegen. Je kunt er niet echt een stempel met 'beautyblog' of 'fashionblog' op plakken. De ene keer vind je er een outfit op, de andere keer een recept en een andere keer kom je misschien wel een nieuwe lippenstift tegen. Elke dag is het dus eigenlijk een verrassing (: Kom maar eens kijken zou ik zeggen!

    Liefs, Cynthia
    www.liefscynthia.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Mijn blog is www.goldarion.blogspot.nl eerst had ik een ander blog maar die heb ik per ongeluk verwijderd. Ik moet alles opnieuw starten zo ook mijn layout en nog geen berichten. Nu heb ik er inmiddels 2 haha maar er komen er zeker vel bij en het gaat voornamelijk over beauty, fashion en lifestyle
    Liefs,
    Marit

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Mijn blog is:

    http://doormariska.nl :)

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Super leuk om alle blogs in de spotlight te zetten! Bezoek die van mij eens voor interieur inspiratie :) XoXo Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Ik ben 12 over een week 13 ik ben op 8 maart jarig, ik heb een blog over beauty fashion en lifestyle, http://xshakeyourboddy.wordpress.com
    xxcarlijn

    BeantwoordenVerwijderen
  53. mijn blog is inspirationtank.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  54. www.madeliefbuzz.blogspot.com is mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. myrandomcutestuff.blogspot.com

    Ik ben pas net begonnen en ben aan het uitvogelen wat ik leuk vind enzo, maar het zou leuk zijn als je even rondkijkt! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Mijn blog gaat over Beauty, Fashion en Lifestyle en dat alles met een alternatieve (emo scene / metal) tintje! Ook laat ik mijn fotografie opdrachten zo nu en dan zien! www.floorflawless.com

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hee ik ben gister een blog begonnen over lifestyle, fashion en beauty zou het leuk vinden als je een kijkje neemt! yasminsthing.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hou je van groenten en gezond eten?
    Wil je hulp met je moestuin?

    Check dan De Boon in de Tuin | http://deboon.blogspot.nl

    Groetjes,

    Kees de Boon | De Boon in de Tuin
    http://deboon.blogspot.nl
    Twitter @keesdeboon
    Moestuin | Groenten | Biologisch | Blogger | Buitenmens | Nuchter | Rauw | Puur | DIY

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Ik ben Sam en ik blog op http://sallusion.blogspot.nl over alles dat mij inspireert. Wel zijn er vaste thema's die elke keer terug komen, maar ik ben er ook vrij in om andere soorten artikelen te maken. Ik zou het erg leuk vinden als je een keer een kijkje neemt op mijn blog (en wees vooral niet bang om een comment achter te laten). Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Leuk! Ik ben pas net begonnen met mijn blog, mijn blog is www.madebysannee.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Sorry dat ik hier nog zo laat op reageer. Mijn blog gaat over mijn leven en over grappige dingen zoals 9 rare beroepen.
    www.4lovely-girls.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Hey!

    Ik ben nog niet zo heel lang geleden gestart met bloggen, en ik was opzoek naar een paar tips en een vriendin van me gaf de link van jouw blog en ik heb er veel van geleerd! vooral van de HTML cursussen hahaha. Mja mijn blog gaat een beetje over van alles ik ben heel erg bezig met muziek dus dat zal je ook wel een beetje op mn blog zien hahaha. Mja zou leuk zijn als je een kijkje nam op mn bolg! www.loveorstylish.blogspot.nl

    xoxoxoxooxx Deleilah

    BeantwoordenVerwijderen