New in: Primark truitjes

vrijdag 21 februari 2014 |





Hoi! Dinsdag besloten mijn zusje en ik naar de Primark te gaan, gewoon even spontaan. We hadden die dag toch niets te doen. Mijn oma ging ook mee, gezellig! Uiteindelijk heb ik voor iets van €50,- zeven leuke items gekocht! Ik heb een paar truitjes gekocht die ik in dit artikel laat zien. Ook heb ik een paar broeken gekocht, onder andere een mooie high-waisted broek, maar die gaan jullie nog wel eens in een outfitpost zien. Nu de truitjes. Het zijn meer truitjes voor de lente/zomer, nu zijn ze best koud. Maar ik ben alvast voorbereid! Let the spring begin. 

Hierboven een truitje met 'hokjes'. Het is best een simpel truitje, maar ik vind 'm heel gaaf, ook met die mouwen zo! Het truitje kostte €8,-. 


Deze vind ik ook zo mooi, zien jullie het patroontje? Dit is ook weer een simpel truitje, maar ik vind het patroontje erop erg mooi en ook classy. En de lichtroze kleur vind ik ook mooi! Dit is zo'n zomers truitje en ik kan niet wachten om 'm te dragen met een kort broekje erbij! Deze kostte €6,-, ook nog lekker goedkoop dus, zoals altijd bij de Primark. 

Eerlijk? Over deze aankoop heb ik nog getwijfeld, maar ik kon het vrolijke shirtje toch niet laten liggen. Hij is een beetje cropped, dus voor de zomer lijkt-ie me heel leuk met een broekje eronder. De neonkleuren en het woord 'happy' op dit truitje vind ik wel heel leuk. De top was €6,-. 




Als laatste dit ijs-shirtje, haha! Hoe leuk is die? Ook even wachten op de zomer tot ik deze kan dragen, maar ik denk dat ik 'm dan veel ga dragen. De kleuren zijn mooi en wie houdt er nou niet van ijsjes? Ook dit truitje kostte €6,-. 

Sorry dat de foto's een klein beetje crappy zijn, maar zo lang jullie mijn truitjes goed hebben kunnen zien. :) We waren trouwens bij de Primark in Almere, wel een aanrader! Ik vond 'm fijner dan de Primark in Rotterdam. Veel rustiger. Maar dat kan natuurlijk ook liggen aan de dag dat we er waren. Ik vind de Primark in Almere wel erg klein, dan is mijn favoriete filiaal toch die in Essen (Duitsland). Maar deze beviel me ook. Wat vind jij van mijn aankopen? Laat het weten in een reactie! Liefs, Luna. 

23 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Oh, leuke aankoopjes dat 'happy' truitje is zo schattig!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk artikel Luna! Ik vind het eerste truitje echt leuk:) De crop top is ook echt tof ( ik had hem stiekem nog mooier gevonden als happy er niet opstond, want alleen neon lijkt me ook echt tof) Laat de lente maar komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke truitjes! Ik ben benieuwd naar je broeken :)

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke aankoopjes! Ik vind dat shirt met het ijsje heel cute. x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die met dat ijsje is super tof!
    Liefs, Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een vrolijke shirtjes Luna!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die eerste top is echt GEWELDIG, naar welke primark ben je gegaan?
    Liefs,
    Naomi

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke kleding! Dat happy-shirtje is mijn favoriet! Ik was dinsdag ook in de Primark in Almere, zelf vond ik het toen wel fijn winkelen, lekker rustig, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat Happy shirt is zo leuk en dat laatste shirtje met het mega grote ijsje is ook echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat mooi! Zeker dat ijsje is sweet! Ik wil zo graag dat het zomer word........ :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Echt hele leuke aankopen!! Ik vind ze allemaal echt super leuk! Die happy is ook echt tof!
    Xxx Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh wauw, wat een geweldige shirtjes. Ik denk dat die met het ijsje mijn favoriet is. Ik denk dat ik op de verkeerde dagen na de Primark in Almere ga, want als ik er ben is het enorm druk. Fijn dat het rustig was. Dat vind ik altijd veel fijner winkelen. (:

    Liefs Romi

    BeantwoordenVerwijderen
  13. WAUW!
    Heel leuk!
    Ik moet dringend nog eens naar de Primark!!
    Groetjes
    Emma
    http://vanilleklokje.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ziet er leuk uit! Mooie blog heb je, keep posted!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een ontzettend leuke shirtjes, ik krijg er helemaal en vrolijk zomergevoel van! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Super leuke truitjes! Ik houd echt van de primark <3. xx
    http://itahlia.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen