Loves lately

zaterdag 18 januari 2014 |



Hi! Ik heb de laatste tijd een hoop favorieten, die ik met jullie ga bespreken in dit "loves lately"-artikel. Als eerste de high-waisted spijkerbroek van Pieces. Ik heb wat moeite 'm aan te krijgen, maar uiteindelijk zit-ie heerlijk. Ik vind de rits achter ook erg mooi. Een zwarte high-waisted broek zou ik ook nog willen hebben, maar ik ben deze nog niet (voor een redelijke prijs) tegengekomen. In combinatie met mijn nieuwe cropped sweater vind ik deze broek ook superleuk!

Het feit dat het weekend is mag ook genoemd worden, toch? Ik word er altijd blij van om op vrijdag uit school te komen en lekker even mag chillen. Hoewel ik dit weekend heel hard moet werken voor school, ik heb maandag een herkansing van topografie, en dat mag ik niet weer verpesten... Maar goed, who doesn't love the weekend?

Alles waar ik naar uitkijk! Ik kijk vooral uit naar mijn verjaardag op 1 februari. Ik weet niet waarom, het geeft me wel een speciaal gevoel als ik jarig ben, al is dat niet meer echt zoals vroeger. Vind het toch leuk om het gezellig te vieren, 14 te worden en cadeautjes te krijgen (haha)! Ook kijk ik héél erg uit naar het concert van Ellie Goulding en donderdag, wanneer het Hoe Overleef Ik-tijdschrift uitkomt waar ik in sta! Ik ben daar zo benieuwd naar. Als het tijdschrift uit is, zal ik de pagina zeker delen op mijn blog/Twitter.



Netflix! Reallly a favourite. Op Netflix kun je op alle apparaten films en series kijken, onbeperkt maar wel voor €8 per maand. Ik denk dat ons abonnement wel verlengd gaat worden, want sommigen hier in huis zijn addicted. Bij mij valt het trouwens nog mee, ik heb niet veel tijd om al die films te kijken. Maar het werkt wel heel simpel en je kunt zo een filmpje kijken wanneer je maar zin hebt. Je kunt het een maand gratis proberen via netflix.nl.



Dit velvet jurkje van Forever21. Ik ben fan! Hij is opvallend, vind ik leuk. En ik vind de kleur en het stofje mooi! Eigenlijk is de hele winkel wel een favoriet, zulke leuke kleren!



Deze Comme Des Fuckdown-beanie die ik op de blog van Nadia heb gewonnen! Super bedankt Nadia en de webshop Beautiful Bijoux. Ik vind de beanie echt heel stoer!


In de categorie haar is een messy staart een favoriet. Maar dan wel mooi messy, snap je? Bij mij lukt het toch niet om mijn haar voor een langere tijd mooi messy te houden, op de een of andere manier zit het nooit hoe ik het wil. Maar een rommelige staart is leuk. Eens wat anders dan mijn haar los. Al is dat wel het makkelijkste en ga ik daar toch meestal voor.

Fijn weekend leukies! ♥ Heb jij nog een favoriet op beauty (of een ander) gebied? X, Luna. 

32 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Leuke favorieten! Ik had ook zo'n artikel gemaakt en daar had ik een messy knot bij dr categorie haar! En wat fijn dat je de beanie leuk vind! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke favorieten! En ik denk dat weeken bijna altijd wel een favoriet is, hahaha.
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die high waisted broek staat je mooi, mooi model!
    En messy een messy hoge staart is ook altijd leuk ja, helaas heb ik zelf aardig dik haar waardoor 't zo'n dikke staart wordt haha! En ik vind juist in een staart makkelijker dan los, als ik het los heb gaat het zo snel pluizen en raar hangen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb al zo vaak in de winkel van Pieces gezocht naar die high waisted broeken maar ik vind echt nooit mijn maat! Je velvet jurkje is ook heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. oh die beanie is zo leuk! Heel leuk artikel. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke favorieten! De messy staart staat je goed:)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben niet zo van de beanies, maar wel hele leuke favorieten verder! Vooral de dingen waar je naar uitkijkt. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk! Ik draag mijn haar de laatste tijd ook steeds vaker in een 'messy staart', lekker simpel maar toch leuk! Je broek vind ik echt gaaf. En dat Velvet jurkje is echt helemaal geweldig! :O
    Liefs,x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je beanie is zo stoer!

    Liefs, Elbrich
    xfashionmeep.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hey Luna!
    Echt een leuk artikel! Wat leuk dat je in de Hoe overleef ik staat!! Ooohh ik ben jaloers ik wil ook naar Ellie goudling ;) De beanie vind ik echt heel leuk!
    xxx Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hele leuke favorieten! High wasted jeans vind ik echt heel tof <3

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk om te lezen en super mooie foto's!

    Liefs,
    Kiki // Chicks About Fashion

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ben ook gek op zo'n messy staart! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke favorieten! Mijn favorieten zijn echt m'n nieuwe ringen! Ben er zo blij mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk, vooral die spijkerbroek en het velvet jurkje ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Als je netfilx eenmaal hebt, moet je dan ook voor een film of serie betalen in netflix zelf? Of is het die €8 per maand en verder niks? Die broek staat je echt super, net zoals de beanie !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee hoor, €8 en je kunt alle series en films kijken die erop staan, super handig dus! dankjewel :)

      Verwijderen
  17. Wat een prachtige foto's! Heel leuk om te lezen wat je favorieten zijn. Ik vind je muts en velvet jurkje echt tof! Ik ben op dit moment enorm verslaafd aan de serie Bones (volg ik al een tijdje), ik kijk dit bijna de hele zaterdagmiddag al, haha!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oeehh leuke favorieten allemaal! Ik vind het trouwens echt leuk om te zien dat je blog steeds beter wordt en jijzelf als persoon ook steeds beetje bij beetje veranderd (positief he ;)).

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een leuke favorieten! Vooral de muts! x

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een gave beanie!
    Ik vind een witte trui met een leuke spijkerbroek heel leuk staan, en high waisted zit ook zooo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuk om te zien en lezen! Ik heb zelf een fijne high-waisted jeans van de H&M! :)

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hey, ik heb je net gevolgd, zou je mijn blog ook willen volgen?
    missbeautyfreak.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  23. De messy staart heb ik ook vaak;) Leuke blog heb je.
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Leuk artikel! De beanie is gaaaf (:

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een leuke favorieten, en dat jurkje is zo tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. De messy staart staat je echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen