Filmpje: Instagram tag

zondag 26 januari 2014 |




Nee, ik kon écht niet achterblijven met de Instagram tag! Niet zo'n Instagram-lover als ik. Ik post dan wel niet zo veel foto's, maar jullie foto's bekijken doe ik dagelijks met veel plezier! In mijn nieuwste filmpje geef ik antwoord op de vragen - over deze fotografie-app, of course - die Serena bij elkaar heeft gezet. Klik hier om het filmpje op YouTube te zien. Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van mijn filmpjes! En bekijk het filmpje in HD voor de beste kwaliteit.


Wat vind jij van deze tag en volg je me al op Instagram? Liefs xoxo, Luna.

10 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Heee Luun! Dat is lang geleden dat ik een reactie heb geplaatst. Maar ik bekijk je blog nog steeds hoor, bijna elke dag! Stom dat ik dan geen reactie´s plaats eigenlijk.
    Maar ik vind je blog en je filmpjes echt heel leuk! Ze worden ook echt steeds beter, en zijn heel leuk om te lezen en zien! :)
    Liefs, Jolijn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahh wat leuk dat je mijn blog nog steeds leest, vind het nog steeds jammer dat je gestopt bent met bloggen en niet echt contact meer met je heb :(! Maar bedankt voor je lieve reactie! <3

      Verwijderen
  2. Wat een superleuk filmpje en de tag is ook erg leuk! Ik moest vooral lachen om je dansje bij Mimimi, hahaha! Zo ineens spontaan tussen door, superleuk! Je bloopers vind ik altijd leuk om te zien! Mijn instagram ken je natuurlijk vast wel, haha dat is @wildflowersandthings :) Ik volg behoorlijk veel instagrammers (225, woops, ik ben nogal verslaafd aan lichte foto's haha) en die app via de computer is superhandig, ik heb hem direct gedownload, dus bedankt voor de tip ♥ Supergrappig dat je oma ook instagram heeft, daar moest ik wel even om grinniken haha!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg leuk filmpje Luna! Ik ben zelf ook misschien een heel klein beetje verslaafd soms. Mijn gebruikeersnaam is @anouckhoorn, hoe origineel ;) En wat grappig da je oma instgram heeft, echt schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb 'm al op youtube gezien, leuke video! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Erg leuke tag zeg! Ik heb zelf geen instagram maar ik zie op blogs en facebook vaak wel foto's voorbij komen, dat vind ik altijd wel tof.
    Haha je bloopers zijn leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk geworden Luun!
    En wat heb jij veel familieleden op Instagram zeg, wauw!
    Ohja, ik riep van de week nog dat mijne die dag erna ook online zou komen, maar ik was in de war met een andere tag..
    Mijne staat overigens wel ingepland, ik vind hem ontzettend leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel erg leuk, je hebt een fijne stem vind ik! Grappige extra dingetjes die je toevoegt ook :)

    BeantwoordenVerwijderen