Als een zilveren zeemeermin

dinsdag 28 januari 2014 |


bron


Door vouchercloud. De oceaan is een ware bron van inspiratie voor de zomermode. magische onderwater effecten zoals schitterende schubben, koraal en zeesterren. Hoewel het zomerweer nog even op zich laat wachten blikken we toch alvast wat vooruit. Verfrissend koel en enorm chique. Met een knipoog naar de kleine zeemeermin.

In diverse modeshows worden immens grote schelpen als decor gebruikt en lopen modellen door een catwalk van koraalrif. Het is een feit: De onderwaterwereld wordt op verschillende manieren in de zomermode verwerkt. Zilverkleurige pailletten, strass, fonkelende stenen in zilverkleurige zettingen en betoverende jurken met een kunstig zilverreliëf.

Om het oceaangevoel kracht bij te zetten zijn jurken verrijkt met schitterende zilverkleurige zeesterren. Diverse ontwerpers ontwierpen jurken die de Koningin van de Onderwaterwereld perfect zouden staan.

Zilver kan zowel in de avond als overdag worden gedragen. Combineer jouw outfit met een zilverkleurige tas. Of draag een top met zilverpailletten op een eenvoudig wit rokje of witte slim-fit jeans. Ga voor zilveren schoenen. Dit jaar wordt het helemaal in om zilveren schoenen te dragen, zoals ballerina’s en sneakers. Met kortingen van Omoda kan je al een hoop besparen. En gebruik ook eens oogschaduw met een zilverglans op je oogleden.

Gebruik de kleur zilver subtiel en trek niet alles uit de kast aan wat zilver van kleur is. De knipoog is namelijk niet naar de astronauten, maar naar de kleine zeemeermin. Onthoud dit goed!

Wat vind jij van deze trend? Love, Luna. 

15 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. ik vind het echt een mooie trend! (: En zilver is zo'n mooie kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love silver! Teveel zilver vind ik inderdaad ook een beetje over de top gaan maar deze tremd vind ik wel leuk haha :) Leuk dat het is geïnspireerd op de kleine zeemeermin ik weet nog hoe vaak ik die film vroeger keek ;)
    Xxx Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sowieso vind ik zilver altijd wel mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind zilver sowieso altijd mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die zilvere schoenen zijn echt heel leuk!:)

    xx Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik prefereer zilver boven goud, maar nog mooier vind ik dat rosé-achtigeroeststructuurding, haha! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat viel me ook al op, die Zeemeerminnen invloed! LOVE IT!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zelf ben ik niet zo'n hele grote fan van zilver, ik vind het mooi voor sieraden of details maar verder vind ik dat het heel gauw too-much kan zijn. Toch vind ik de schoenen op de eerste foto echt super voor bijvoorbeeld onder een ripped-up lichtblauwe skinny met een donkerblauw/kobalt-blauw blousje!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die schoentjes zijn mega schattig! Waar zijn die van?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sorry, heb geen idee eigenlijk! Volgens mij gaan ze die wel bij de Primark verkopen.. I want them haha!

      Verwijderen
  10. Zilver is zo leuk! Je moet het inderdaad subtiel houden, ik vind zilveren details altijd erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen