Sinterklaascadeautjes, deel 2!

maandag 9 december 2013 |




Op 5 december hebben we weer pakjesavond gevierd, en ik heb alweer geweldige dingen gekregen. Ik ben er echt heel blij mee! Het zijn heel veel dingen, die ik allemaal goed kan gebruiken. Het allerleukste cadeau? Ik ga  naar Ellie Goulding op 15 februari in Amsterdam! Oh-my-god waaaah!

Ik heb echt superveel zin in het concert, het wordt vast supergaaf. Geen idee hoe het kan, maar elk liedje van Ellie Goulding dat ik voor het eerst hoor, vind ik gelijk mooi. Haar stem en hoe ze de liedjes zingt, het spreekt me gewoon echt aan. Ik heb ook haar cd gekregen, daar ben ik ook blij mee! Ik heb al helemaal zin om nieuwe liedjes te ontdekken en ze te gaan oefenen zodat ik ze kan meezingen op 15 februari, haha!




Verder heb ik Babylips gekregen, jaaa! Het is de lippenbalsem 'Cherry Me'. Je ziet ook een Essie-lakje, ik vind deze zo mooi! Echt een perfecte kleur voor de winter. Het nagellakje heet 'Sole Mate'.





Verder heb ik ook nog het 'Flow book for paper lovers' gekregen! Ik had er al over gelezen op internet. In dit boek staan allemaal mooie kaarten, papieren, stickers en meer fijne goodies. Het is een mega dik boek. Misschien ga ik hier nog wat over schrijven op mijn blog, zouden jullie dat leuk vinden?



Deze mascara kreeg ik ook nog. Het is een blauwe. Ik had een gekleurde mascara op mijn wishlist omdat ik benieuwd was hoe het zou staan. Het is weer eens wat anders dan zwart; ook leuk!

Food! Dit zijn, zoals je kunt zien, chocoladepepernoten. Die zak zal ik binnenkort maar eens openmaken, haha. December is echt een eet-maand. Chocolade, pepernoten, snoepjes, en dan is het nog niet eens Kerst... Ik heb trouwens ook nog een chocoladeletter van Tony's  Chocolonely gekregen, maar deze was al op voordat ik er een foto van kon maken. Niet mijn schuld, hoor, mijn moeder dacht dat ik het wel goed vond dat ze mijn chocoladeletter op at. No way!

'Wat ben jij nu aan het lezen?' 'Uhm...' *haalt adem* 'De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween.' Lange titel heeft dit boek, maar het trekt wel de aandacht, toch? Bij mij wel, in elk geval. Hier had ik ook al ooit over gelezen en het leek me superleuk! Nu heb ik het van Sinterklaas gekregen, jeej! I'm curious.

Deze crème van Lush stond ook op mijn verlanglijstje voor de Sint. Het verraste me toch dat het zo'n klein potje is, die zal waarschijnlijk gauw weer op zijn. Maar goed. Deze crème laat je jonger voelen en reflecteert licht voor een gezonde look. Een typische must have voor de winter dus!

Handschoenen! Ooh, ze zijn zo lekker warm en de kleur is zo cute. Ik houd van geel, as you might know! Het grappige aan deze handschoenen is dat je ermee op je mobiel kunt. Touchscreen handschoenen, schijnen ze te heten. Is dat even ideaal voor mij!

Ja, ik weet het... Ik ben onwijs verwend. Wat heb ik mooie cadeaus gekregen dit jaar. Ik bedoel: een statief (zie vorige post met sinterklaascadeautjes), een ticket voor Ellie Goulding... Dat alleen al zijn geweldige cadeaus. Ik kom de winter wel weer door zo! Heb jij nog iets leuks gekregen? :) 

20 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Superleuke cadeau's, ik ben jaloers haha!
    Ellie Goudling wauw.....! En lush gaat echt veel langer mee dan je denkt!

    Liefs, Nadia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha wow je bent zeker verwend zeg. Lekker hoor :).

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw! Wat gaaf dat je naar Ellie Goulding gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jaloers op het feit dat je naar Ellie Goulding gaat, haha! Dat Flow boek is trouwens ook echt supermooi, ik heb hem gisteren toevallig gekocht. Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke cadeautjes! Mooi lakje van Essie:)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Whaa wat gaaf dat je naar Ellie Goulding gaat! Nu snap ik waarom je zo enthousiast was over mijn Instagram foto haha. Superleuk! Net als alle andere cadeaus die je hebt gekregen trouwens ^^ XX

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuke cadeautjes, wat leuk dat je naar Ellie Goulding gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Superleuk cadeau's! En Ellie Goulding! Wauw ik ben jaloers!!
    Liefs, Ypie

    www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  9. O goshhh wat gaaf dat je naar Ellie Goulding gaat! En ook leuk dat je baby lips hebt gehad <3

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ahh tof dat je naar het concert gaat van Ellie Goulding! Heel leuk cadeau! Je bent goed verwend zo te zien, haha. Wij doen met de Kerst pas cadeautjes, ik ben heel benieuwd wat ik krijg, haha! Sowieso komt vrijdag mijn nieuwe IKEA bed, ahh, zo zin in haha!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een ontzettend leuke cadeautjes!
    xManon

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hele leuke cadeau's! Ik ben heel benieuwd naar dat Flow boek :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oeh, je hebt echt hele leuke cadeautjes gekregen! Zelf heb ik de Maybelline baby lips Cherry Me ook, ik vind hem echt heel erg fijn! En sinterklaas is inderdaad echt een eet-maand, haha! Liefs, Tess

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hele gave cadeaus heb je gekregen. Sinterklaas heeft mij dit jaar overgeslagen, nee grapje wij vieren geen sinterklaas. ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Waauw nóg meer van die leuke cadeaus, je bent inderdaad lekker verwend :) Echt supergaaf dat je naar Ellie Goulding gaat, ze is zo leeuk en zo goeeed haha! Alvast heel erg veel plezier, je hebt nog even om je voor te bereiden :)

    BeantwoordenVerwijderen