Filmpje: Printjes combineren

maandag 23 december 2013 |
Misschien weten jullie nog dat ik een tijd geleden een filmpje maakte met hoe je sweaters kunt combineren. In de groepsapp met wat bloggers vroeg ik wat zij verder moeilijk vinden te combineren. Printjes, werd er gezegd, en hier was ik het eigenlijk wel mee eens. Ik vind het zelf ook heel moeilijk. Maar in mijn nieuwste filmpje heb ik toch wat outfits samengesteld waarin printjes voorkomen, zodat jullie hier tips & tricks uit kunnen halen om ook prints te combineren! Veel plezier met kijken! Kijk in HD voor de beste kwaliteit. (Werkt het filmpje niet? Bekijk het hier op YouTube).

Ik ben dit keer heel trots op mijn filmpje, ik weet niet waarom. Ik vind het gewoon wel goed in elkaar gezet, haha! En dat met Movie Maker! Mochten jullie nog filmtips hebben, deel ze met mij. :) Ik zou het ook leuk vinden als je abonneert op mijn YouTube-kanaal. Ik had niet gedacht nog voor 2014 de 100 abonnees te halen, but I did it! Hier kun jij ook abonneren.

Bedankt voor het kijken! Welke outfit vind jij de leukste? XO, Luna.

14 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Heel leuk filmpje Luna! Die selfie-beanie is echt tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk filmpje! Ik wist niet dat je met Movie Maker filmpjes mooi en deftig in elkaar kon zetten.
  Ik vind je beanie trouwens onwijs leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk filmpje! Vind die outfit met die printjes (blauw) erg leuk, want je hebt gelijk, printjes kun je gewoon combineren. Erg leuk in een filmpje verwerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien! Ik vind inderdaad vooral mijn printlegging moeilijk te combineren, maar ik ga er denk ik een trui op kopen die een beetje oversized is ofzo :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk filmpje! Ik vind de laatste outfit wel heel erg mooi! :)

  xo Liesbeth
  http://aboutfashionliesbeth.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk filmpje!:) Ik vind je selfie beanie heel tof:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He, Luna

  Super-leuk filmpje Luna, je mag het wel vaker doen. Ik volg je via Bloglovin en ik vind echt dat je een ubergoed blog hebt, wil je mij ook terugvolgen zeg maar?? Ik heb ook een eigen blog namelijk: http://eefsfotografieworld.blogspot.nl/ de link werkt niet maar je kunt wel op mijn naam van mijn blog klikken:) Ik blog om de dag en ik blog over fashion, lifestyle, fotografie en nog veel meer. De rest kun je wel op mijn blog lezen, wil je ook even een leuke reactie achter laten?? Ik wil zoveel mogelijk volgers verzamelen weet je hoe je dit moet doen?? En weet je ook hoe je die buttons bovenaan kunt krijgen? Zoals: Startpagina, about, contact enzovoort. Ik kan het niet vinden bij Blogger!! Wil je me please helpen?? Ik hoor het nog wel en anders mail je even:).

  Nou doeii suc66 nog met je blog!!'

  Liefs,

  Eef

  BeantwoordenVerwijderen
 8. OMGGGGGG luna! Wat een leuk filmpje weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. het is wel heel grappig, want ik zie mijn school op de video, ik woon daar ook in die buurt, ook een erg leuke video! Met mooie afwisselende shots.

  BeantwoordenVerwijderen