Personal: Kou, Sinterklaas en winter-inspiratie

donderdag 21 november 2013 |


Image and video hosting by TinyPic
Elk jaar weer is het druk rond deze tijd, ik denk dat we het allemaal hebben. Ik vind het af en toe zelfs moeilijk om te bloggen. Dan is het echt tussendoor nog een artikel schrijven. Ik heb veel toetsen, moet surprises en gedichten maken, tja. Maar ik vind Sinterklaas wel héel leuk! Omdat ik deze post in de avond maak, is er niet genoeg licht meer om foto's te maken. Troublesss. Daarom leek het me leuk de mooiste foto's te delen die ik op Tumblr tegenkwam en een personal update te schrijven. Ik hoop dat jullie dat leuk vinden. :)

<br/><a href="http://oi43.tinypic.com/2ebfgqs.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>
Als eerst: De seizoenen gaan gewoon zó snel! De zomervakantie lijkt nog zo kort geleden, terwijl je echt begint te voelen dat het winter wordt. Zonder handschoenen is het buiten niet meer fijn... En Sinterklaas komt eraan! I'm so excited! Haha, ik ben geen klein kind meer, maar vind het net zo leuk. Hoe kwamen ze er toch bij om die traditie af te nemen, met dat gezeur over Zwartepiet. Ik ben allang blij dat we gewoon Sinterklaas vieren met surprises, gedichten en cadeautjes. Ik vind dat altijd zo gezellig.
Surprises maken is soms wel moeilijk. Want wát moet je nou maken? Als je uiteindelijk een idee hebt is het best leuk en op de surprisedag zelf is het altijd echt lachen. Het leukste aan surprises en gedichten vind ik dat het zo persoonlijk is. Op school hebben we ook lootjes getrokken, dan doen we alleen aan gedichten. Eigenlijk vier ik Sinterklaas drie keer, net als vorig jaar: Met de ene familie, de andere familie en op school. 

Het eten hoort ook bij de feestdagen in december. Dat vind ik zeker niet verkeerd (ja, gewoon liefde voor chocoladeletters). Ik moet er niet teveel eten i.v.m. het krijgen van puistjes, maar goed, jullie snappen wat ik bedoel. Pepernoten zijn trouwens ook zo lekker. En ik kan niet wachten tot de kerstbrunch, hihi.

Even naar mijn blog. Daarmee gaat het echt goed. Ik ben zo blij met alle lezers. Stuk voor stuk. Het is echt standaard om te zeggen, maar het is écht zo! Kan het niet vaak genoeg zeggen. Ik ben echt heel dankbaar dat mensen de moeite nemen op mijn blogposts te reageren. Bij 400 GFC-volgers wil ik dat wel gaan vieren, so I'm gonna treat ya!! Vergeet me dus niet te volgen, zie de sidebar! Sinds een tijdje komen er ook echt extraatjes bij het bloggen, zoals artikelen schrijven voor bedrijven of persberichten ontvangen. Het leukste extraatje is eigenlijk vandaag. Vandaag heb ik een fotoshoot/interview voor een tijdschrift. Oh, ik kan echt niet wachten jullie er meer over te vertellen, maar het duurt nog even voordat het tijdschrift uitkomt, daarom wacht ik er nog even mee.

Mijn leven is dus druk. Ik denk jullie leven ook. Het leven is gewoon altijd druk. Waarom kan het leven soms niet eens wat rustiger? Ik heb het idee dat ik soms als een zombie zo moe de dag door ga. Of ik moet vroeger gaan slapen. Anyway, volgende week heb ik gelukkig geen toetsen. Dus dat bloggen... Het gaat echt wel goedkomen.

Ik zit nog wel te twijfelen over de rubriek Monthly notebook. Ik vind het idee origineel, maar het duurt best lang het helemaal in elkaar te knutselen en zo'n uitgebreider stuk vind ik fijner om te typen. Wat zouden jullie doen?

Fijne winter allemaal en laat het weten of je personal updates leuk vindt om te lezen! Kiss, Luna.

14 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk artikel! Ik word ook stiekem van binnen excited van Sinterklaas ;)
  Mooie plaatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk om te lezen Luna!
  Zelf vier ik ook gewoon lekker Sinterklaas, ook al ben ik bijna 20. Who cares?
  Lekker gedichtjes schrijven en cadeautjes kopen voor familie.
  Snap heel goed dat je het druk hebt!

  Liefs,
  Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel Luna! Je schrijft zo leuk haha, ik vind feestdagen heel leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! Herken me er helemaal in!x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat tof Luna! Gewoon een fotoshoot voor een tijdschrift:) Je mag echt trots zijn op jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk!!
  http://vanilleklokje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaaa, je persoonlijke updates zijn zooo leuk om te lezen! Mooie foto's ook erbij ♥ Mij maakt het ook niet zoveel uit of het nou een collage is of een getypt stuk.

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik hou van de winter en kerst <3 sinterklaas heb ik niet zoveel mee haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijn blogje om te lezen (en zien!)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh ik heb zo'n zin in sinterklaas! En een week daarna ben ik jarig jippie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh leuke inspiratieplaatjs zeg! Winter is inderdaad echt zo'n fijn seizoen. Leuk dat je blog nu ook steeds groter wordt en er samenweringen enz. bijkomen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke blog! Waar heb je die beanie vandaan met 'selfie' erop? Vind ik echt gaaf :)
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het leuk om personal updates te lezen! Ik zelf heb ook periodes waarin ik het ineens heel erg druk heb... Vooral aangezien ons rooster steeds erger wordt -.-

  BeantwoordenVerwijderen