LunABC

zaterdag 23 november 2013 |
Zo'n ABC zag ik ook bij Jiami. Het leek me heel leuk dit ook te gaan doen! Bij elke letter uit het alfabet ga ik iets verzinnen wat bij mij past, een woord of zin. Iets over mijzelf vertellen. Veel plezier met lezen!

Apple. Ik houd van Apple apparaten. Ik vind ze gewoon het mooist en het fijnst. Zelf heb ik een iPhone 3GS, maar ik wil graag een iPhone 4. Vroeger had ik een iPod. Ik kan niet werken met de meeste andere mobieltjes. Dus #teamapple.
Blogger. Dúh. Deze vond ik wel heel belangrijk om te noemen, aangezien ik toch veel uren in de week bezig ben met bloggen en dat echt mijn allerleukste hobby is! Ik ben een blogger en dat blijft vast nog jaren zo.
Canon EOS 1100D. Met deze camera film en fotografeer ik! Ik ben er nog steeds heel blij mee.
Dertien. 13 jaar oud, dat ben ik. Gelukkig word ik gauw 14 want ik vind 13 niet echt een mooie leeftijd, of zo.
Eigen. Het liefst doe ik altijd gewoon mijn eigen ding. Op mijn blog kan ik helemaal mezelf zijn en er mijn eigen ding van maken. Het maakt me ook niet uit als iemand het raar vindt dat ik blog of om welke kleren ik draag. Ik vind dat meer mensen wat eigener (is dat wat?) mogen zijn. Op school zie je zoveel mensen die hetzelfde dragen.
Februari. Ik ben jarig op 1 februari. Dit komt er alweer best snel aan! (Oké, nog even wachten, maar de tijd gaat snel).
Gezelligheid. Ik houd altijd heel erg van gezelligheid, daarom vind ik de maand december ook leuk! Gewoon samen zijn, spelletjes spelen, eten, kaarsen, kletsen. Daar word ik blij van!


Hunger Games. Catching Fire draait in de bios! Waaah! De boeken heb ik natuurlijk ook gelezen, en deze vond ik zo supermooi.
Italië. Italië vind ik een heerlijk vakantieland, hopelijk gaan we daarheen de volgende zomervakantie!
Joël - Carry Slee. Dit is mijn favoriete boek tot nu toe. Hier heb ik er al eens uitgebreid over verteld!
Klunzig. Soms kunnen de simpelste dingen niet tot me doordringen, of ik gedraag me op een andere manier als een kluns. Vallen op een trap, niet weten hoe je met bestek om moet gaan, ik heb het allemaal meegemaakt. Ik doe nou eenmaal van dit soort onhandige dingen. Géén idee waarom ik zo ben.
Lief. Ik ben best lief voor iedereen. Ik zou nooit iemand pesten. En ik doe mijn best mensen te helpen of me in elk geval in te leven.
Mode. Het is zo leuk om met fashion bezig te zijn! Foto's bekijken, veel combineren, shoppen... Ik vind het gewoon allemaal heel leuk! Ik heb ook het gevoel dat ik mijn eigen stijl steeds meer aan het vinden ben. "Fashion is what you wear, style is what you do with it". Deze quote vind ik helemaal waar. Ik hoor vaak: Mensen die alleen maar kopen wat mode is hebben geen eigen stijl. Zou kunnen, maar je stijl is toch vaak hoe je dingen combineert!
Nerdy. Ik kan wel een beetje nerdy zijn, want ik haal graag hoge cijfers en doe daar ook mijn best voor. Dus met school ben ik veel bezig. En het is ook best nerdy dat ik al die ingewikkelde HTML-codes begrijp, toch?
Oosten. Omdat ik in het oosten van het land woon!
Primark. De Primark is één van mijn lievelingswinkels. Voor mij is het gewoon heaven om daar te zijn. Er is altijd genoeg te shoppen wat altijd voor een groot bedrag zorgt wat moet worden afgerekend. In Eindhoven is een nieuwe winkel geopend, I like!


Queen. De band 'Queen' bestaat niet meer maar ik houd van de muziek! Twee jaar geleden was ik een big fan. Nu vind ik de muziek nog mooi!
Rustig. Ik ben een best rustig persoon. Ik zou niet snel op de voorgrond treden of een grote mond hebben. (Saai he?) (Oké, behalve als het echt nodig is).
Social media addict. Zodra het kan check ik Twitter, Instagram en andere social media platforms. Ik wil gewoon graag up to date blijven, denk ik? Ik zit wel vaak aan mijn mobiel vastgeplakt, maar ja, at least I'm not the only one.
Tweetalig vwo. Op school doe ik tweetalig vwo. Ik heb er zeker geen spijt van dat ik tweetalig ben gaan doen en ik zou het iedereen ook aanraden. Je leert zoveel beter Engels te spreken en het is leuk!
Uniek. Is iedereen, toch?
Vriendinnen. De letter V is voor mijn vriendinnen. Mijn vriendinnen van school lezen mijn blog ook af en toe en dit vind ik zo leuk! Ze zijn echt speciaal voor me geworden in een redelijk korte tijd en ik wil ze bedanken omdat ze school voor mij tóch elke dag leuk maken.
Wispelturig. Dit woord beschrijft me volgens mij goed. Mijn humeur kan héel snel veranderen. Maar niet alleen mijn humeur, hoor, andere dingen wil ik ook snel veranderen, zoals mijn blog. Ik ben niet gauw tevreden. Perfectionistisch ben ik dus ook wel een beetje.
Xxxxx. Omdat wij hier vaak mee afsluiten, toch? Ik gebruik de 'xx' vaak. Joh, het is wel moeilijk om een ander passend woord bij de 'X' te vinden! Xylofoon? Xenonlamp?
Yolo. Is dit woord al in het woordenboek opgenomen? Ik had géén idee welk woord ik moest kiezen bij de letter Y, 'yolo' is misschien afgezaagd maar wel een goede. Ik zou 'you only live once' best meer mogen denken. Het is toch waar: Je leeft maar één keer, dus doe leuke dingen! :)
Zingen. Ook een hele grote hobby van mij, zingen doe ik al lang en ik houd ervan! Ik ga om de week naar zangles en vind het super om veel liedjes te zingen en nieuwe dingen te leren. Ja!

Ik heb bij alle letters wat kunnen verzinnen! Welk woord vind jij bij mij passen en heb ik niet genoemd? Daar ben ik wel benieuwd naar! Liefs xoxo, Luna.

21 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk ingevuld!

  ablogbyilah.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke tag! Knap dat je bij elke letter iets weet te verzinnen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé, ik heb er een bij de X: Xenos. De winkel. En Xenos als in: vreemd. De winkel Xenos heet immers niet voor niets Xenos. Ik ga hier graag heen, jij niet? Allemaal maffe dingen... Ik word er happy van! En... Waah, een Primark in Eindhoven? Daar moet ik maar snel heen dan! Ben jij er al geweest? Wazzie leuk? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat is inderdaad een goede! Ik kom alleen niet zo vaak bij de Xenos. En ik ben (helaas) nog niet naar de Primark in Eindhoven geweest, ik wil er wel graag heen!! :)

   Verwijderen
 4. Wat super leuk!
  Mag ik dit ook doen voor mijn blog?

  xx Sammie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke tag! Zo leer je de persoon achter de blog toch een beetje beter kennen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eigen, Uniek en Wispelturig vind ik goed gevonden :) Origineel! Phoe ja, ik ken je persoonlijk niet zo goed natuurlijk, dus ik weet niet zo goed wat ik er bij kan verzinnen.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk artikel (?) luun ♥
  ik lees je blog altijd hoor ;)
  xx Isa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De tag vind ik soms wel leuk, en soms niet. Jij hebt hem erg leuk ingevuld!
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk ingevuld! Ik had die van Jiami ook gelezen ja! Die was ook leuk, maar toch verschillend van die van jou! Zo leer je iedereen weer kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, leuke gevonden! En ik was al compleet vergeten dat de hunger games uit waren jeeeej ik ga er ook binnenkort naartoe gaan dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele leuk tag! Knap dat je bij elke letter iets hebt kunnen verzinnen.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw deze tag is echt super leuk! Kende deze nog niet, echt origineel

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk ingevuld, sommige dingen zijn echt grappig! Ik zag 'm ook bij Jiami en leek me ook wel geinig. Leuke foto's heb je ertussen gedaan Luun!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw heel leuk beantwoord!
  geniet nog verder van je zondag meis
  ik ga ook binnenkort naar the hunger games!

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 15. love like live life24 november, 2013

  Wat is jiami's blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuk! Ik ga hem zelf ook proberen in te vullen :)

  BeantwoordenVerwijderen