New in: Sinterklaascadeautjes

woensdag 27 november 2013 |



Bij ons kwam Sinterklaas al extra vroeg. Dat vond ik niet zo erg, of course. Zondag hebben we namelijk Sinterklaas gevierd met de familie, inclusief surprises en gedichten, eten en pakjesavond. Ik heb een aantal hele leuke dingen gekregen die ik aan jullie wil laten zien.

Hama Star 61 statief Eindelijk heb ik een statief! Vooral als je af en toe outfits post is dat fijn, want nu kan ik de foto's gewoon zelf maken. Mijn camera op het statief en that's it. Ik ben er echt heel blij mee!

Andrélon volume haarspray & mousse Deze producten zouden mijn haar wat minder slap moeten maken, meer volume dus. Het helpt wel een beetje, van wat ik er nu van merk. Misschien ga ik nog een review maken over deze haarproducten, dat lijkt me leuk om eens te doen!

Film 'Voor Ik Doodga' en CD Birdy - Fire Within Sinterklaas heeft mijn wishlist dus goed gezien, ik zei laatst al dat ik de CD van Birdy en de film 'Voor Ik Doodga' heel graag wilde. En ik heb ze gekregen! Ik ben heel benieuwd naar de CD van Birdy, ik heb al een paar liedjes gehoord en het klinkt heel mooi. En de film wil ik zo snel mogelijk gaan kijken!



Essence beautyproducten, kwasten en Dove bodylotion Ik heb ook een aantal make-up-producten gekregen. Allereerst twee eyeliners van Essence, een blauwe met glitters en zwarte liner. Ook heb ik lipbalm gekregen in een roze en een rode tint. Dan heb ik ook nog mijn eerste kwastjes gekregen, en een bodylotion van Dove. Dat hoorde bij de kleine cadeautjes van oma, zij had nog wat leuke spulletjes gekocht die we samen mochten verdelen, haha.

Mindfulness voor jongeren - David Dewulf Dit boek is speciaal geschreven voor jongeren, over mindfulness. Ik denk dat je vast wel weet wat het ongeveer is. Dit is leven met aandacht voor de dingen om je heen, relaxter door het leven gaan en de dingen die je verder ziet op de voorkant: Positief denken, meer zelfvertrouwen, minder stress, etc. Naar dit boek ben ik ook heel benieuwd, ik hoop dat ik er tips uit kan halen. Er staan bijvoorbeeld ook praktische tips in, zoals: Hoe kun je goed slapen?




Spaarpot en nail markers Ik heb ook een hele leuke surprise gekregen, waarbij deze cadeautjes zaten. Een spaarpot, yay! Dit stond op mijn wishlist omdat mijn Lillifee-spaarpot wel eens aan vervanging toe was, haha. Deze vind ik zo leuk! Een ander cadeautje waren de pennen voor mijn nagels. Nu kan ik eindelijk mijn nagels eens mooi gaan houden.

Sorry voor de foto's, ik moest ze maken met het licht in m'n kamer. Heel vervelend dat het nu al zo vroeg donker wordt, kom ik laat uit school en zit ik hiermee als ik wil gaan bloggen... Maar oké, dit waren de Sint-cadeautjes dan! Ik vind ze allemaal echt heel leuk, en de dag was ook gezellig met de familie. En nee, dit betekent niet dat Sinterklaas al voorbij is voor mij, want op 5 december vier ik het ook nog twee keer: Op school en met de andere familie. Jeuj! Wat vind jij van mijn gekregen cadeaus? Liefs, Luna x. 

25 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Wat heb je leuke cadeautjes gekregen! Ik heb heel lang geleden een statief mee gekregen, doe er nu nog bijna niks mee. Moet ik maar eens snel doen:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend leuke cadeautjes! Ik heb hetzelfde statief en gebruik hem al-tijd omdat je foto's dan nooit bewogen zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je veel leuke cadeautjes gekregen! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jeetje wat ben je al verwend zeg! Leuke cadeautjes heb je gekregen.

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat veel en wat leuk!
    oeh birdy love her songs!

    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat lief van de sint! :)
    Handig dat je nu een statief hebt! Ziet er goed uit.

    Groetjes Senna

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke cadeautjes! Een statief heb ik deze week besteld en krijg ik ook met sinterklaas, die film hebben wij ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke cadeaus! Oh ik wil ook zo graag een statief, het lijkt me ongelofelijk fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuk cadeaus! Vooral het statief is natuurlijk geweldig! Ik zou er ook heel graag 1 willen. Ik heb de film ook gezien, hij is heel mooi! Veel kijkplezier.

    Liefs. X

    romiwrites.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oeh super leuke cadeautjes, hopelijk krijg ik ook van sint een statief!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke cadeautjes! Ik heb de film gezien op 'Zapp-filmavond' of zo iets, haha! Leuke film! ;-) En wat een grappig spaarpotje! Ik vier aankomende zondag Sinterklaas... mits ik nog een beetje wakker ben. (Twee dagen feest, werk en een aankomende toetsweek. Plannen is zeg maar... minder mijn ding.) Veel plezier nog met het vieren van Sinterklaas! ;-) Lieeefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke cadeautjes. ♥ Wij vieren sinterklaas niet meer zo. Maar ik krijg wel altijd een chocolade letter, hihi. XX

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hele leuke cadeautjes! Ik heb deze(of is het nou dat?) statief laatst ook gekocht, vind hem eg fijn! :)

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke dingetjes heb je gekregen zeg! Ik krijg nooit wat met sinterklaas in mijn schoen helaas, haha! Mijn familie en ik doen altijd met kerst wel cadeautjes en lootjes, onder de kerstboom! :) Dat HAMA statief heb ik ook en ik heb er nog steeds zo ontzettend veel profijt van! Echt een handig ding! Die film lijkt me zo mooi en zielig tegelijk, de makeup die je hebt gehad is trouwens ook errug leuk :) Met makeup maak je me ook altijd blij - haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Die glitter spaarpot is grappig:) Leuk cadeautje.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat heb je leuke dingetjes gehad! Handig ook dat je nu een statief hebt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuke dingetjes! Ik ga het vandaag vieren met mijn familie en volgend weekend bij mn vriend :)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Je bent goed verwend door de Sint. Ik heb een Hama Star 05 statief, erg handig voor outfit foto's idd!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een toffe cadeaus heb je gekregen, sinterklaas heeft je lekker verwend zo te zien :)
    Een statief is inderdaad erg fijn en handig, en de film voor ik doodga is ook erg mooi, heb 'm pas nog ook gekeken!

    BeantwoordenVerwijderen