Wow brows met Catrice eyebrow gel

woensdag 25 september 2013 |




Mooie wenkbrauwen zijn de laatste tijd ook echt zo'n beauty-thing. Mensen gaan hun wenkbrauwen meer verzorgen. Eerder dacht ik: wat is er zo belangrijk aan wenkbrauwen? Toch vind ik volle wenkbrauwen nu erg mooi staan. Ik heb zelfs de Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel van Catrice aangeschaft, die ik ga reviewen in dit artikel. Wów, een beauty-review?! Dat heb je nog nooit eerder gezien op mijn blog. Ik ga het vandaag proberen: Een review van de Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel!








Hierboven zie je mij zonder Catrice's Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel. Het is niet dat ik mijn wenkbrauwen zo lelijk vind, ze zijn best normaal. Een beetje slordig misschien, vandaar dat het 'opvullen' me wel een goed idee leek. Hieronder zie je mij mét de eyebrow filler. Ziet het er beter uit?




Ik vind het mooi, je ziet verschil. De kleur van de gel is iets anders dan de kleur van mijn wenkbrauwen, maar dat valt niet op. Het zou bij alle kleuren wenkbrauwen moeten passen, of dit echt zo is, weet ik niet... Je kunt de haartjes ook een beetje 'in model brengen' met de gel. Ik ben er wel positief over. Het is makkelijk te doen, je bent in een minuutje klaar met je wenkbrauwen. Sinds ik de gel gebruik, zijn mijn wenkbrauwen voller. En misschien wat opvallender, dat vind ik ook zeker niet erg.








Het product is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €3,59. Kijk hier voor de andere wenkbrauwproducten van Catrice. Zo kun je ook kiezen voor een iets goedkopere 'Eye Brow Stylist' of een hele 'Eye Brow Set'.

Verzorg jij je wenkbrauwen? Liefs, Luna

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Met wenkbrauw gel staat het wel gelijk veel mooier! Kisses Jentel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem ook en vind hem erg fijn in gebruik!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi effect he! Ik heb hem zelf ook, maar ik teken m'n wenkbrauwen bij met een oogschaduw.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het staat je heel mooi!
    Ik gebruik zelf een wenkbrauwpotlood van de Hema...

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw ziet er heel mooi en natuurlijk uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mooi, ik gebruik zelf eigenlijk geen dingen voor mijn wenkbrauwen omdat mijn wenkbrauwen al best dik en gevuld zijn.x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind het mooi! Ik poeder mijn wenkbrauwen ook bij:)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Toch wel leuk om te zien van jou! Ziet er echt heel mooi uit! Gebruik zelf die van HEMA (potlood) nu, maar wil toch binnenkort weer een andere proberen. Volgens mij hebben ze hier ook een lichte van dus dan ga ik zeker even kijken naar deze!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik zoek al heel lang naar iets wat me wenkbrauwen in model brengt. Ik denk dat ik deze een keertje ga proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik gebruik er zelf eentje van Hema, maar deze ziet er ook goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. oh nu wil ik hem toch ook eens gaan proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben sinds kort ook helemaal fan van wenkbrauwpotloodjes. Het geeft je wenkbrauwen nét dat extra beetje, ik vind het geweldig! Dit zou ook echt een perfect kleurtje voor mij zijn, het lijkt me een erg fijn product. En lekker budget natuurlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauw je lay-out is echt super mooi, en je maakt super leuke artikels en je bent nog zo jong maar al heel talentvol ! Wauw ga zo door zeg. Bewondering voor jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Fijn he ? Ik kan ook niet zonder meer!

    BeantwoordenVerwijderen