Outfit: Moustache top & sunglasses @ camping

donderdag 8 augustus 2013 |


 Op de camping in France besloten Jara (nu ook blogster!) en ik outfitfoto's te maken. Ik had namelijk net een nieuw truitje gekocht met een moustache. In de winkel - don't know welke - vond ik het truitje meteen leuk, hij is simpel maar die snor maakt het meteen een grappige top. Goed, ik hoop dat jullie de outfitfoto's leuk vinden, we hebben zelf erge lol gehad bij het maken ervan! En... hoopten stiekem niet dat de hele camping ons aankeek, hihi.





Ik heb ook foto's van Jara gemaakt, zij gaat ze ook nog wel plaatsen op haar blog (Young girls like beauty). Ze heeft haar blog trouwens niet alleen, maar met een vriendin. Even wat anders - ik ben zo blij dat ik weer thuis ben (al wel een tijdje, maar toch). Ik ben nu 3 weken thuis. Ik ga mijn lijst dingen-die-ik-nog-wil-doen-in-de-zomervakantie afwerken en verder... bloggen! Ik heb zoveel ideeën! Normaal staan er nooit veel dingen tussen 'concepten', maar nu meer dan 40. Binnenkort ga ik een oproepje op mijn blog plaatsen, iets voor creatievelingen ;). Houd mijn blog dus zeker in de gaten de komende tijd... Liefs, Luna 

27 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Dat topje is echt heel erg leuk, leuke outfit! Ik ben benieuwd naar het oproepje :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een oproepje voor creatievlingen..hmm klinkt goed! Je lijkt trouwens echt heel erg veel op een vriendin van mij op deze foto's vroeger, dus ik ga je blog zeker even aan haar laten zien om te vergelijken haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad een heel leuk topje! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een toffe top! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke slippers heb je zeg!

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke outfit Luna! Lekker zomers:) Wat misschien ook leuk is om af te wisselen is om het topje in je broekje te doen. Niet dat je het nu moet doen haha, nee ik hou gewoon van shirtjes in broekjes. Zo is het ook leuk :) Ik hou van snorren.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke foto's! Je moustache top is ook leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super leuke outfit, die top is zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke outfit en vind je zonnebril ook erg gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Waar koop je die leuke zonnenbril?

    BeantwoordenVerwijderen