Ik zoek een postmaatje! (eenmalig...)

zaterdag 10 augustus 2013 |




Hello there! Voelde jij je aangesproken bij de titel? Ben je ook een paar weken thuis terwijl je weinig hebt te doen en heb je zin in een postproject? Here I am! ;) Ik ben al even terug uit Frankrijk en kwam op het idee om een oproep op mijn blog te plaatsen: wie wil - eenmalig - post uitwisselen? Zoals ik dat ook al eens met Jolijn heb gedaan, met een pakketje en stationery en een leuke brief. Het was me erg goed bevallen toen! Klik op 'lees verder' als het je leuk lijkt en voor meer info!




Geïnteresseerd? Mail naar lunalovelyworld@hotmail.com (het liefst vandaag of morgen) of kijk op de contactpagina voor een contactformulier) en meld dat je graag mee wil doen. Da's het enige! Ik wil het eenmalig doen, omdat ik maar drie weken de tijd heb en daarna naar Zeeland ga en dan weer naar school. Nu ben ik lekker vrij en lijkt me dit een tof idee! Als ik meerdere mailtjes krijg zou ik 1 of 2 'gelukkigen' terugmailen en kunnen we adressen uitwisselen om te beginnen met schrijven!

Liefs, Luna

10 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥