Waar jij LLW kunt volgen

dinsdag 9 juli 2013 |Heee hoi! Zo'n 'hier kun jij mij volgen'-artikel zag ik laatst op Anne Solveig. In dit artikel vertel ik even waar jij Luna('s Lovely World) kunt volgen om op de hoogte te blijven van mij en mijn blog. Want ik ben natuurlijk het meest interessante kind op aarde, duh. Nee, dat valt weer mee. Maar ik denk dat het goed en handig is om mijn social media accounts nog eens op een rijtje te zetten, zodat jullie mij kunnen volgen wherever you want! PS: De screenshots zijn al een tijdje geleden gemaakt, dus qua volgers en andere dingen kunnen er al dingen veranderd zijn.

Twitter
Eén van de belangrijkste social media voor je blog is toch wel Twitter. Ook mijn blog heeft een account op Twitter. Wat ik daarop plaats? Voornamelijk blog-updates. Wat heb ik die dag geschreven? Dat is heel handig natuurlijk, maar ik plaats ook gewoon andere berichtjes. En jij kunt me altijd een vraag stellen of een berichtje sturen via Twitter, want ik kijk er elke dag wel een paar keer op. Volg jij me al?


Instagram


Ik ben echt dol op Instagram! Wat een super app. Ik volg heel veel mensen, want ik vind het leuk om andermans leven een beetje bij te houden door fotootjes. De filters zijn leuk, het idee is leuk, net als het idee van 'foto's liken'. Ik bekijk ook echt álle foto's van mensen die ik volg, dus ik ben er nogal druk mee. Ik heb ook al veel foto's geplaatst. Als je mij wil volgen kan dat altijd, sterker nog dat vind ik heel lief!


Lookbook Ook van Lookbook ben ik fan. Ik had eigenlijk niet gedacht dat ik fashion ooit zó leuk zou vinden. Het inspireert me als ik door al die outfits kijk. Zelf plaats ik maar weinig outfits, een paar per maand. Toch doe ik dan mijn best om de foto leuk te bewerken. Heb jij ook Lookbook en heb je me nog niet 'gefand'? Dat mag je altijd doen, en dan wil je zeker terug fannen. Ik vind het erg leuk om outfits van bloggers te zien!Google Friend Connect/Bloglovin'We gaan verder met GFC en Bloglovin'. Hiermee kun jij Luna's Lovely World volgen. Heb jij een Google account, dan kun je je aanmelden via GFC in de zijbar van mijn blog. Als jij een account hebt met Bloglovin',  een speciale site om blogs te volgen, dan kun je mij daarmee ook volgen.

Follow on Bloglovin
YouTube 
YouTube! Ik ben niet zo actief op YouTube, ik heb nooit veel tijd om filmpjes te plaatsen. Maar soms plaats ik er één, en als je op mij abonneert, kun je 'm als eerste kijken. Tja... Het zou gewoon fijn zijn om wat meer abonnees te hebben. Nu is het aantal nogal laag! Dus, als je het leuk lijkt, abonneer op mijn YouTube-kanaal en ik zou natuurlijk ook even op jou abonneren! 
About My Style

Ik houd van About My Style! Eigenlijk had ik er laatst al wat over geschreven in mijn 'favorieten', dus ik ga er geen heel verhaal over vertellen. Alleen; Jij deelt je stijl in foto's op AMS. Volg jij me al? Ik zet er elke dag een fotootje op. 
 
Haha! Volg jij me nu overal? Liefs, Luna


17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Handig artikel! Volgens mij volg ik je bijna via elk platform(?) haha, alleen dat about my style ken ik niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een heel handig artikel! Ik zit te denken om ook about my style aan te maken want ik heb zelf helaas geen Instagram en daar baal ik echt heel erg van. Ik had een account, maar die ben ik helaas weer vergeten, haha! Voor de rest volg ik je overal wel zo'n beetje, behalve Instagram dan helaas. Hopelijk kan ik dat in september wel doen met mijn nieuwe telefoon :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt super handig! Leuk om te zien ook:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. handig dit, zoiets ga ik misschien ook doen op mijn blog. mag toch wel? :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee Luna! Als je echt geen Facebook hebt mag je van mij ook wel meedoen donder de Facebook te liken! Ik hoop dat je alsnog mee wilt doen! Xx Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, altijd handig, zo'n overzicht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Ik volg je al op veel manieren :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Awh leuk gedaan zeg met die screenshots enzo, ik volg je al op alle platformen die ik zelf ook heb, en lief trouwens dat je reageerde op mijn artikel hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb helaas geen Twitter, Lookbook, Youtube en About My Style ... Ik loop een beetje achter geloof ik, haha! Ik volg je gewoon, lekker ouderwets, via GFC :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! Dat about my style ken ik nog niet, ik ga er eens over lezen en wellicht aanmelden!

  Liefs
  Shalane
  www.thefashionmoodboard.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha ik volgde je al op Instagram :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk gedaan Luna! Ik volg je op veel van deze dingen! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ah, dankjewel voor je super lieve reactie! Wat een leuk artikel zeg! Leuk dat je zo actief bent online! Ik ga nu je filmpjes kijken op youtube. Ben erg benieuwd! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Handig om dit eens te zien, ik volg je nu ook op youtube! Op de rest deed ik dit al! xC

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen