Denkertje, deel 3

zondag 9 juni 2013 |

De laatste 'Denkertje' is alweer een tijdje geleden, toch? Hmm, in april... Dat kan eigenlijk niet! Vandaag geef ik jullie weer de kans om je mening te geven/de vraag te beantwoorden. Weet je niet wat deze rubriek inhoudt? Elke keer bij zo'n artikel stel ik jullie een vraag, gewoon om jullie beter te leren kennen en tja... Volgens mij vinden jullie het ook wel leuk! Let's go, klik op 'Verder lezen' voor de vraag!


Dat was dan de vraag van vandaag! Wel vertellen met wie jij een dag zou willen ruilen, hé? Laat je reactie hieronder, bij reacties, hahaha dôh. Oh trouwens, het is echt lekker weer. Tenminste, op het moment dat ik dit schrijf. Je weet het nooit met Nederland maar ik geniet hier nu zo van! Lekker in jurkjes en shortjes de dagen buiten doorbrengen, tenminste als ik niet in de les zit. 

TIP! Zelf dit 'Openhartig' vragendoosje kopen? Klik hiero! Da's de 'Kids' versie, maar je kunt ook gaan voor bijvoorbeeld de 'Speed Dating', 'Team Spirit' of 'Vuurwerk' versie. 

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Lastige vraag hoor! Ik denk met of een bekend iemand, of met een astronaut die in ruimte zit haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm... ik denk gewoon met iemand die miljonair (of biljonair mag ook haha) is en dan echt alles van Apple zou kopen en ook veel make-up hahaha! Dat zou ik echt heel cool vinden :) Leuke vraag weer!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik wil dan ook alles van Apple kopen en veel make-up!

   Verwijderen
 3. Leuke vraag! Ik zou een dag willen ruilen met een beroemdheid of een rijk iemand! :) haha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is echt een super leuk 'kaartspel' :D
  Goeie vraag ook... hmmm, doe mij maar een dagje Taylor Swift dan ;)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou graag een dagje met een soldaat willen ruilen. Ik heb echt heel veel respect voor mensen die het leger in gaan, zelf durf ik het niet maar ik zou het wel een dag willen ervaren..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou wel eens met Rihanna willen ruilen, ik ben jaloers op haar uiterlijk maar ook op haar stem! Volgens mij heeft ze een geweldig leven haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een dagje Taylor Swift haha maar het liefst gewoon mezelf zijn. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Daar heb ik eigenlijk nog nooit echt over nagedacht! Het lijkt me wel leuk om een keer een dag te ruilen met een beroemdheid. Gewoon om mee te maken hoe het is hoe talloze fans je achterna rennen voor een handtekening en/of foto haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ehm pfoe ik zou wel een keertje willen ruilen met een van de 1D boys, zodat ik met ze kan chillen en kijken hoe fans reageren hahaha. :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, dat is echt moeilijk... Ik zou bijvoorbeeld met iemand willen ruilen die ik niet begrijp, omdat ik dan zijn/haar gedachtes zou hebben. Of iemand die heel gemeen is, om hem/haar een dag te veranderen. Of iemand die het heel moeilijk heeft, omdat ie dan een dag mij zou zijn en het minder moeilijk zou hebben. Of iemand die rijk en/of beroemd is, gewoon voor mijn eigen lol, haha. Blijf toch het allerliefst mijzelf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eigenlijk ben ik het daar best wel mee eens! :D

   Verwijderen
 11. Wat een origineel idee! Ik hoefde geen een seconde na te denken hierover! Ik wil een dag ruilen met Kenza van Kenzas.se. Ze is mijn favoriete blogger en echt mijn stijlicoon. Ik ben benieuwd hoe haar dag eruitziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke rubriek! Als ik dan toch echt moet kiezen, zou ik wel eens een dagje willen ruilen met Avril Lavigne :3 Maar alleen qua muziek en optreden en in de studio nummers opnemen enzo (:

  http://www.leinzcreations.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk! Ehm, ik zou heel graag willen ruilen met een goede arts een dagje. Ik ben zo benieuwd hoe je dan denkt, haha
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke vraag! Ik denk met een beroemdheid. Gaaf om zoiets mee te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Aah, wat grappig zeg! :) Ik zou wel een dagje willen ruilen met een goede zangeres, vooral omdat ik zelf niet zo goed kan zingen maar het wel heel leuk vind. ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hmmm ik denk dat ik met een heel rijk iemand zo willen ruilen om lekker geld over de balk te smijten.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik zou wel eens een dag willen ruilen met de hond van Trevor (zanger Our Last Night) wantja ik wil ook wel eens vertroeteld worden door Trevor hahaha XD

  BeantwoordenVerwijderen