AFTELLEN!! + mijn summer to-do-list

vrijdag 7 juni 2013 |

My gosh. Het duurt nog laaaang, maar ik ben er al helemaal mee bezig. ZOMERVAKANTIE!! Wauw. Ik heb er echt ongelooflijk veel zin in. Overdreven? Nope. Ik houd de dagen tot de vakantie bij met een app, terwijl we de laatste weken nog even bestormd worden met toetsen, opdrachten om in te leveren, A-R-G-H. Leraren, waarom komen jullie daar nu mee? We zitten al met ons hoofd bij zon, ijsjes, vrijheid en de lange rit naar een ander land. Ja, toch? Ik wel... Ik heb zelfs al een lijst gemaakt met dingen die ik deze zomer wil doen, want vervelen wil ik voorkomen!
Mijn vakantie begint op 13 juli, officieel. Eigenlijk zijn we anderhalve week eerder al school-loos (gelukkig maar!), tenminste, we zijn vrij maar moeten boeken inleveren/rapport ophalen. You know what. Dus eigenlijk komen er nog ongeveer vijf weken. Tot het zover is. Zomervakantie. Ik heb er zo lang op gewacht. Zoals ik al vertelde heb ik al wat dingen bedacht om te doen. Laat ik maar beginnen die op te noemen!


Veel zwemmen - Jaaa, jaaa! Zwemmen is gewoon lekker in de zomer. Even afkoelen, plonzen in een zwembad, woehoeh. Vooral op een hete dag is het fijn om buiten te zwemmen, anders krijg je het nog wel koud. Maar ja, hopen dat we deze zomer het buitenzwembad vaak gaan bezoeken. Bloggen - Ik ga gewoon door met bloggen. Alleen als we naar Frankrijk gaan, moet ik een heleboel inplannen. Maar dat gaat wel goedkomen dit keer. Shoppen - Nou ja, geen heel verhaal, shoppen is gewoon tof en in de zomervakantie heb ik er de tijd eens voor! (Oh ja wacht, ik moet er natuurlijk ook genoeg money voor hebben). Logeren - Lijkt me leuk om bij familie en vriendinnetjes te logeren in de vakantie. Picknicken - Waauw ja! Dat is leuk! Op een zonnige dag met een kleedje op een grasveld wat eten, fruity smoothies en dat soort dingen. Al zin in! Een 30 dagen project doen - Herinneren jullie mijn playmobilproject nog? Zoiets wil ik nu weer doen, 30 dagen lang. Alleen wel wat anders, niet weer met zo'n playmobil poppetje. Ik ga daar nog even over nadenken, in het Flow vakantieboek van vorig jaar stonden toffe projecten. 


Spelletjes spelen - Omdat het gezellig is, hihi! Zonnen - Ik hoop maar dat de zon de hele zomer door blijft schijnen... Dan grijp ik mooi de kans om te bakken! Ik zou best zo'n bruin kleurtje willen als in Italië vorig jaar. Lekkere dingen bakken - Taarten, cupcakes, oh yep! Die wil ik wel maken! Ik ben niet goed in de keuken, moet ik toegeven, maar het is wel leuk. Zeker het opeten. En in de zomervakantie heb ik uitgebreid de tijd om mooie baksels te maken, happy me! Smoothie maken - Smoothies zijn gewoon zomers, fris en lekkerrr. Zo eentje wil ik ook wel eens zelf maken! Sporten en activiteiten - Voor een beetje summerproof lichaam moet je toch blijven sporten... Niet mijn grootste hobby, maar je voelt je toch lekker na het hardlopen of wat dan ook. Het lijkt me leuk om wat meer te hardlopen in de zomervakantie, op de dagen die niet te heet zijn natuurlijk. Kanoën is ook echt zo'n zomers iets, en karten, het hoort niet bij sporten maar het is echt leuk om te doen! (Tip!). (Tijdschriften) lezen - Waar ik zo van houd maar ik doe het gewoon te weinig! Deze zomer koop ik weer een boek en tijdschriften, zeker weten. 

Heb je nog iets leuks om bij dit rijtje toe te voegen? Ik heb tijd genoeg, haha! Ik ga dus ook naar Frankrijk en nog een weekje Zeeland, maar daar zal ik jullie over informeren als het echt zomervakantie wordt. Nu kan ik er alleen nog maar van dromen... 

18 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wauw, ik heb volgende week mijn laatste week, en vandaag mijn laatste lesdag!:D Je hebt leuke dingen opgeschreven. Ik wil lekker veel DIY'en.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi ik heb al vakantie :D

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Luna, ik wil je niet jaloers maken. Maar ik heb al vakantie! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, zeker een heerlijk lijstje en ik heb ook vakantie. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk!!!!

  lovetheprettylittlethingsoflife.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk he, vooral als het bíjna zover is en je echt niet meer kunt wachten. Je heb in ieder geval al een fijn lijstje opgesteld. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk lijstje! Ik ben op dezelfde dag vrij als jou! nog even doorbikkelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wij gaan sowieso nog logeren! ;)
  xx <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk lijstje weer! Veel ga ik ook doen, haha. Het liefst zou ik ook op vakantie willen, maar helaas laat het geld op dit moment niet toe. Hopelijk kan ik volgende jaar wel met mijn beste vriend op vakantie! :) Wij zijn ook een week eerder vrij, echt heerlijk! Op 5 juli hebben we al vakantie hihi :) Ik heb trouwens wel een opmerking: je letters staan maar half bij mij op de pagina, haha. Misschien dat het straks nog goed komt, maar het is in elk geval een beetje half op de pagina nu :(
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh het staat weer goed haha! Vet raar, maar ik kan je hele artikel gelukkig weer normaal lezen, hihi :)

   Verwijderen
  2. Oh, gelukkig maar haha!

   Verwijderen
 10. Wat leuk! ik heb er ook zo'n zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke to-do-list! Ik wil ongeveer hetzelfde doen, heeerlijk die vrije tijd! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hardlopen, die staat ook zeker op mijn lijstje! Ik wil deze zomer echt een goede conditie houden (ik heb hem namelijk net weer opgebouwd, en in de zomer stopt volleybal, mweeeeh)! Maar leuke to-do-list :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk lijstje! The Color Run lijkt me nog leuk om eraan toe te voegen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke to-do list! Z'n 30 dagen project wil ik ook wel doen! Waarschijnlijke de 30 Day Shred en Photo A Day july waarschijnlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk leuk leuk!
  Ik kan niet wachten tot het vakantie is!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heerlijke to-do list! Ik weet helaas nog niet of ik überhaupt zomervakantie ga hebben...

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen