Songs & singers: All time favourites

zaterdag 6 april 2013 |

Er zijn liedjes die ik gewoon altijd mooi heb gevonden. Veel liedjes komen en gaan in de Top40 (en luister ik dus een tijdje en daarna niet meer), maar ik heb ook all time favourites. Waarschijnlijk heeft iedereen die wel! In deze post laat ik er wat zien. Ga ze maar gewoon luisteren als begin van je weekend, hihi. Vandaag vieren we de verjaardag van mijn zusje en verder is mijn weekend niet erg speciaal. Oké, klaarmaken voor Londen natuurlijk (zie vorige blogpost).





Rihanna blijft natuurlijk favoriet. Wat ze ook uitspookt voor gekkigheid, haar muziek blijft gaaf, goed en bijna al haar nummers belanden in de top 40. Je kunt vanalles over haar zeggen, maar dat doet ze goeed! En ik ben dus ook altijd fan van haar geweest. Als ik die oudere nummers terugluister denk ik meteen weer: Deze liedjes blijven gewoon super. Zoals hierboven: Cheers en Only Girl.


Ik word rustig van de muziek van Maria Mena. Nu ik dit na een tijdje weer terugluister denk ik: Dit zijn een paar van de mooiste nummers die ik ken. Het liedje daar links heet Just Hold Me en heb ik ook gecoverd. Homeless is gewoon een prachtig liedje. Op de een of andere manier word ik er gewoon van ontroerd, haha. Maria Mena is absoluut één van mijn favoriete zangeressen met haar prachtige stem!



Ooh wauw, Kelly Clarkson! Ja, zeker een voorbeeld voor me met haar krachtige stem. Maar ze kan ook ontzettend mooie liedjes zingen, zoals Because Of You. Die heb ik zó vaak gezongen dat ik die tekst wel helemaal ken zeg (behalve toen ik 'm bij The Voice Kids zong en ik de tekst vergat... Oeps, moet wel de spanning zijn geweest?). Daar rechts staat My Life Would Suck Without You, een hele leuke meezinger en één van m'n all time favourites!



Ik weet nog wel dat ik de clip van Firework zo mooi vond. Ik heb dit liedje ook gedaan met het optreden van mijn zangles in 2011. Als ik dit liedje zing of hoor, ga ik erbij nadenken. Dat vind ik zo mooi aan Firework. Maar Katy Perry kan het ook zo mooi zingen. Een geweldige zangeres vind ik haar. Sowieso zijn heel veel van Katy's liedjes leuk, en niet te vergeten: Het zijn hits geworden! Je kent California Gurls natuurlijk ook nog.



Alicia Keys, ik houd van jouw muziek! Als de cd aanstaat zing ik enthousiast mee. Want ik vind de liedjes van Alicia Keys zo mooi! Empire State of Mind Part 2 heb ik ook gezongen met het optreden, het ging heel goed. Try Sleeping With A Broken Heart is ook gewoon een prachtig lied dat je geluisterd MOET hebben.



Nééé Queen is niet alleen voor opa's. Ik ben er een tijd enorm fan van geweest! Nu nog steeds, moet ik zeggen. Ik vind die muziek gewoon zo mooi. Iloveit. Hierboven twee mooie Queen-liedjes die ik uitgezocht heb uit de tientallen goede nummers. Ja dit moest ik delen want Queen is een all time favourite. Ik moet trouwens bijna altijd huilen bij het liedje Who Wants To Live Forever.


De allerlaatste favoriete singer! En dat is Shakira. Ik houd van haar stem, haar dancemoves, alles. Ook zij is een groot voorbeeld voor me. Ik ken meerdere leuke liedjes van haar maar in deze blogpost staan Underneath Your Clothes en Hips Don't Lie. M'n favo's toch wel, denk ik. Underneath Your Clothes heb ik op de basisschool gezongen, haha! Hips Don't Lie is gewoon om vrolijk van te worden.

Mweh ik kan hier nog zoveel meer bij doen zoals Lady GaGa, Beyoncé, The Script (oké stiekem heb ik die pas ontdekt maar ik vind ze goed), Michael Jackson en Pink. Met nog meer geweldige nummers. Maar ik denk dat jullie er wel genoeg van hebben zo! Hahaha. Mooie liedjes, hé? Wat is jouw all time favourite song?





13 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Leuke liedjes, mijn all time favourite song weet ik eigenlijk niet haha. Maar artiesten die altijd goed blijven zijn Beyoncé, Colbie Caillat, Gavin deGraw, Maroon 5 en nog wat anderen! liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zitten echt leuke liedjes tussen! ik heb ook wel eens dat je na een tijd weer een lied hoort en dan denkt, ohja dit was een van mijn favorieten nummers!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaa Maria Mena is ook mijn favoriet hihi! Ik heb haar liedjes vroeger altijd grijs gedraaid :) Luister het nu alleen te weinig omdat ik nu ook andere muziek leuk vind. Ik luisterde Maria Mena altijd omdat ze van Noorse afkomst is en ik hou van dat land, haha.
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke nummers! De twee nummers van Shakira zijn zo mooi, daar luister ik ook vaak naar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De liedjes van Rihanna en Kelly Clarkson zijn ook echt mijn alltime favorites samen met nummers van Keith Urban, maar daar moet je van houden ;-)!

    Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt, inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super leuk toch! Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen!

    Liefs Rosie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh wat een leuke nummers!
    En inderdaad Queen is zeker niet voor opa's, ik heb op dit moment Don't Stop Me Now (waar je spontaan vrolijk van wordt en alleen maar harder van gaat fietsen) en Another one bites the dust op repeat staan omdat we daar met de voorstelling 2 choreo's op gaan doen.
    Niks voor opa's bij dus;P

    Leuk artikel Luna!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat heb je leuke favorieten! Marie Mena, Kelly Clarkson en Alicia Keys zijn er ook 3 van mij! Liefs,Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mijn favoriete muziek én zangeres is Demi Lovato. Leuke post!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Echt fijne liedjes :)
    Liefs, Swaen

    BeantwoordenVerwijderen