Apps, we love it

zaterdag 20 april 2013 |

Apps, we maken er bijna allemaal gebruik van. Allemaal willen we de nieuwste, leukste apps ontdekken om weer een nieuw spelletje/iets te doen hebben op onze mobieltjes. Ook ik ben zo'n ik-wil-de-nieuwste-leukste-apps-iemand, en gelukkig heb ik de laatste tijd weer wat van die apps gevonden! Lees maar gewoon verder en ontdek nieuwe apps. Want de volgende vier apps zijn gewoon erg leuk.. 























Gratitude! De app van Gratitude! is schattig en positief. Want als jij deze app download - wel voor een beetje geld, maar dat is nog geen euro - zet jij aan het eind van de dag welke leuke dingen er die dag zijn gebeurd in Gratitude. Of gewoon, dingen waar je dankbaar voor bent. Het idee is dat je dan meer naar de kleine leuke dingen in je leven kijkt, en dat sprak mij meteen al aan. Kopen! dacht ik. En nu ben ik zeer tevreden over de app, het maakt me vrolijk om positieve puntjes op een rij te zetten en nadat je dat hebt gedaan, komt er ook nog een inspirerende quote tevoorschijn. 



Any.DO Met Any.DO ben jij klaar om te plannen. Je zet je verplichtingen van vandaag op een rij bij 'Vandaag', dingen voor morgen bij 'Morgen', of anders bij 'Komende'. Zo vergeet je nooit meer iets, want de app geeft ook nog aan hoeveel je nog moet doen. Zie je dat getal 3 op de eerste foto? Yep, dat dus. Voor mij werkt het goed omdat het simpel is - je opent het en je ziet je planning. De vormgeving is simpel zodat niks je verward en je alles goed kunt zien. Perfecte app, alleen jammer van sommige bugs. 

TwitQuiz Hahaha, deze app is zo grappig! Ik weet niet hoe ik eraan kom maar het is echt geniaal bedacht. Je krijgt steeds een tweet te zien waarbij je dan moet kiezen wie die tweet heeft getweet. Meteen even een test voor jou, of jij je timeline wel goed doorleest! ;-). Maar het is echt fun, je kunt ook je high score verbeteren door het telkens goed te raden. Ken jij de mensen die je volgt/herken je hun tweets? 


Jaaa, ik heb het goed, deze tweet is van Jiami! 

iMadeFace - Dit is ook gewoon heel leuk. Ik kwam het eens tegen op Twitter en Instagram: maak je eigen face, zegt de naam van de app al. Het is gratis en je kunt zoveel mogelijk gezichten creëren als jij wilt. Kies een kleur haar, huid, bepaalde neus, ogen, ga zo maar door. Zo kun jij je hele familie namaken! Het kan best verslavend worden, pas op, haha. 



Icomania - Dit is een spel en lijkt een beetje op 4 Pics 1 Word. Het is een ander idee, gewoon plaatjes in categorieën raden. Ik weet ook niet zeker of het van de makers van 4 Pics 1 Word is?! In ieder geval is het een leuk spel, maar heel vaak weet ik iets niet. Dan ga ik toch maar weer zoeken op internet wat nou het antwoord is bij het plaatje... Icomania is for free

Zoek even naar je App Store of Google Play Store, waar jij je apps ook vandaan haalt. Deze apps moet je gewoon hebben. Of tenminste, probeer ze eens uit. Ik heb trouwens nog veel meer leuke apps, maar ik denk dat die allemaal al bekend zijn bij jullie. Zoals Ruzzle en Wordfeud.

Vandaag is weer een bloggersmeeting! Echt geweldig, ik vind dat zo leuk. Vorige keer vond ik het ook heel leuk dus ik ben blij dat ik nu weer nieuwe bloggers kan meeten. Er komen ook weer bloggers die ik al heb gezien, leuk om die nog eens te zien natuurlijk! Aahw, ik heb er zin in. Verder gaat het met bloggen goed, maar twijfel ik de laatste tijd over mijn blognaam en lay-out. Misschien ga ik er nog een artikel over schrijven om te vragen wat jullie ervan vinden. Ik ben namelijk wat ontevreden.. Maar ja, eerst er nog even goed over nadenken wat ik nu precies wil wijzigen!

27 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Wat een fijn artikel! Dankje, nu heb ik ook weer wat om te downloaden:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk artikel! Ik kende de apps nog niet, maar ze komen nu op mijn iPod te staan, ik ga ze proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke apps! Die eerste lijkt me super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. die eerste app lijkt me echt leuk, dat je later alle positieve dingen kan teruglezen ! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke apps, de gratitude app gebruik ik ook heel veel!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super apps! Ga meteen die TwitQuiz app downloaden! Wat leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het is een lange tijd geleden dat ik je blog nog heb bekeken en hij is echt mooi geworden! Vanaf nu volg ik je. xC

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke apps! Ik ken veel bloggers die zulke artikelen posten, maar meestal laten ze apps zoals weheartit en instagram zien, deze apps kende ik nog niet. Bedankt! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die twitquiz lijkt me grappig gelijk even downloaden dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke apps!
    Van twitquiz had ik nog nooit gehoord, ga hem is even opzoeken!
    Leuk blogje Luna!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke apps! Ik kende ze nog niet, maar ik ga ze allemaal opzoeken. Vooral die eerste vind ik errug leuk! :)

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super leuk gedaan, hoe komt het dat jou apps er zo leuk uitzien?

    Liefs, Elbrich

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gedaan met de CocoPPa-app! Kijk maar eens hier: http://www.lunalovelyworld.nl/2013/03/leuke-app-cocoppa-uitleg.html

      Verwijderen
  13. Leuke appjes zitten ertussen die ik nog niet kende :-D Meteen maar ff checken.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dat zien er leuke apps uit, vele kende ik nog niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hele leuke post. Ik kende de Apps nog niet. Maar even weer wat dingetjes downloaden zoals Icomania. XX

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Superleuk om te lezen! Ook al heb ik nog geen mobiel met internet. Ik denk dat die er binnekort aankomt..

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Superleuk om te lezen! Ik heb nog geen mobiel met internet, maar ik denk dat die er binnekort wel aankomt.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuke apps, die Any.Do is goed!
    Liefs, Swaen

    BeantwoordenVerwijderen