Tadaaa, de antwoorden! (en bloopers)

vrijdag 15 maart 2013 |

Oh mensen, ik wilde dit écht graag in een filmpje opnemen, en heb daar dus ook een hele middag over gedaan. Totdat ik erachter kwam dat het beeld wazig was, ik dat even niet meer kon verbeteren en mijn haar zat ook nog eens stom. En ik zeg het je, dat kon echt niet op mijn blog. Jammer dat ik er nu zo lang over gedaan heb maar het niets heeft opgeleverd. Nou ja, niets... Omdat het zo slecht ging, heb ik een apart filmpje met bloopers voor jullie! Geniet maar van deze, hihi. Welk kinderprogramma keek je vroeger het liefst?
Ik keek nooit naar Disney en die dingen. Vreselijk! Maar volgens mij keek ik wel Dora en de Teletubbies, hihi. Leuke vraag!

Wat vind je het leukst aan bloggen en waarom ben je er ooit mee begonnen?
Schrijven of course, mijn grootste hobby! Maar ook de nieuwe dingen die ik ontdek zijn superleuk. Je moet dingen opzoeken, leert met HTML codes te werken. Bloggen is soms echt wel een kunst hoor. En dan die lieve bezoekers! Dat ik met sommige bloggers een high tea heb gehad was echt gaaf, ook al zoiets leuks!
En ik ben met deze blog begonnen... Misschien omdat ik me verveelde. Omdat ik wel vaker op blogs terecht kwam. Of omdat het me gewoon leuk leek. Ik weet het niet precies meer, ik was pas elf.

Hoe heb je je lay-out gemaakt?
Ik heb een template op Btemplates.com gedownload en deze heb ik aangepast in HTML! Foto's en headers bewerk/maak ik met PhotoFiltre.

Hoe heb je geleerd je lay-out zo mooi te maken?
Aaahw dankjewel! Met HTML codes is het frutsen, dat kan soms echt vervelend zijn en kun je ook niet helemaal leren. Je moet het uitproberen. Zo heb ik dat ook een beetje gedaan. Maar ik heb dus niet alles zelf gedaan, de meeste codes begrijp ik niet en zaten dus al standaard in de template.

Welke celebrities vind je leuk?
Hihi, ik ben niet zo'n 'fan girl' maar ik vind de acteurs van The Hunger Games en Twilight goed. Verder vind ik Lady Gaga leuk... Yes I know, haha.

Wat staat er op je wishlist?
Een statief staat bovenaan! Die wil ik graag en zou handig zijn. Dat legde ik laatst al uit, toen ik vertelde dat ik een boekenstapel als statief had gebruikt, hahaha. Maar echt, het zou ook veel fijner zijn met outfitfoto's maken. Verder heb ik niet echt dingen die ik nog heeeeel graag wil.

Heb je een bucketlist?
Er zijn zeker dingen die ik nog wil doen, 'before I die'! Zou ik daar eens een post over maken?

Wat is het gekste wat je ooit gedaan hebt?
Oh, ik ben zo saai en doe dus ook geen geweldig bijzondere dingen. Als ik ergens op kom zal ik het vertellen, dat beloof ik.

Als je zou moeten verhuizen uit Nederland, naar welk land zou je gaan?
Ooooh, op dit moment zou ik het willen! Die sneeuw in maart, bah. Ik zou dus naar een warm land gaan dat niet te ver weg is. Spanje, Italië, Frankrijk? Alleen Duitsland vind ik niks aan, België eigenlijk ook niet. Maar als het er echt op aan zou komen wil ik niet uit Nederland emigreren hoor, nee.

Wat heb je nog nooit gegeten, maar zou je nog graag eens willen proberen?
Slakken, whoooops. Niet 'graag', maar ik wil het toch proberen.

Hoe omschrijf jij je kledingstijl?
Elke keer weer anders. Ja, ik vind jurkjes leuk, maar een stoere broek en legerprint vind ik ook super. Ik kan mijn stijl niet in een bepaald hokje stoppen. En voor mij hoeft het ook niet om 'mijn stijl' te vinden, ik weet van mezelf dat dat wisselt.

Wat is je grootste modeblunder?
Vroeger droeg ik Crocs, is dat blunderig genoeg?

Hoe vond je het om voor het eerst medebloggers te ontmoeten?
Bijzonder! Iedereen was erg aardig. Toen ik het zaaltje binnenkwam, vond ik het wel even raar. Huh, die bloggers in 3D? Maar het waren lieve meiden en ik voelde me snel op mijn gemak! Dus ik zou zo weer willen meeten.

Wat vind jij speciaal aan jouw blog?
Als je maar jezelf bent, is je blog al speciaal. Wat denk ik nog bijzonder is aan mijn blog, is dat ik dertien ben. En ik heb al behoorlijk veel posts geschreven. Eerlijk gezegd ben ik wel trots!

Als je één minuut gratis mocht shoppen, in welke winkel zou het zijn en wat zou je kopen?
Klinkt suf, maar ik zou naar een boekenwinkel gaan. De meeste meiden zouden naar een kledingwinkel gaan, maar ik zou alle boeken en (tijd)schriften pakken en dan thuiskomen met té veel leesvoer. Yeah.

Wat is je favoriete eten?
Pizza, Patat, Pannenkoeken. De 3 slechte P's. Broodje kip madras vind ik ook lekker, en aardappeltjes.

Als je voor één dag een jongen zou zijn, wat zou je dan doen? 
Ik wil geen jongen zijn... Ik heb dan ook geen idee wat ik zou doen als ik er eentje was! Met andere jongens praten over... jongensdingen? Op zich ben ik wel benieuwd waar die met elkaar over praten. 
11 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk om te lezen! Crocs zijn inderdaad wel een behoorlijke blunder hihi.
  En je bloopers zijn ook heel grappig om te zien haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat is je haar lang geworden! En het is ook leuk om de vragen te lezen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me leuk om een post over je bucketlist te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartstikke leuk om te lezen en je blooperfilmpje is stiekem ook best wel heel erg leuk :$ En tof natuurlijk dat je mijn vraag hebt beantwoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk om te lezen! Je blooperfilmpje is ook erg grappig! Op zich viel je wazige beeld nog wel mee, hihi :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha ik probeerde laatst ook een filmpje op te nemen en het kwam er ongeveer net zo uit... btw ik vind de wazigheid best meevalt en je haar zit wel goed hoor ;).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hahaha ik moest wel lachen om de bloopers! Leuk om de antwoorden te lezen ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk filmpje! super leuk gedaan met die bloopers, heb gelachen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vet leuk om te zien Luna!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahahaha ik heb echt helemaal in een deuk gelegen om die bloopers :p!! Super leuk, ik hou wel van mensen met zelfspot ;-)!

  Dankjewel dat je mee hebt gedaan met mijn linkparty! Ik hoop dat je volgende week weer mee doet!

  Veel liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen