Beforeidie

zondag 17 maart 2013 |

Jullie kennen het wel, 'before I die'! Meerdere mensen hebben er al een post over gemaakt, met wat zij nog willen doen in hun leven. Ik heb al wel eens een post gemaakt over things i've done, maar ik dacht, er zijn ook veel dingen die ik nog níet gedaan heb en wel wil doen before I die. Vandaag mijn lijstje dus, ook omdat iemand bij de Q&A vroeg of ik een bucketlist had. Zo kwam ik eigenlijk op het idee. Here we go.


Live - Aan het eind van mijn leven (wow dit klinkt heel plechtig en zo) wil ik gewoon 'geleefd' hebben, dus: Veel leuke dingen gedaan, genoten en iets van mijn leven gemaakt hebben. Ik heb nu nog een heel leven voor me dus nog genoeg tijd om dat te doen!

Meet "the one" - Het kan me nu eigenlijk nog niks schelen, maar ik zou het zeker niet erg vinden om later 'de ware' te vinden. Ik kijk nog niet zo ver vooruit, maar deze staat wel op mijn bucketlist.

Camp out on the beach - Op het strand kamperen! Hoe gezellig en romantisch is dat? Zeker iets wat ik wil doen in mijn leven. 

Participate in a color run - Klinkt cool! Oké dit is er gewoon eentje die ik tegenkwam. Na foto's op Google gezien te hebben dacht ik al gauw: Dit wil ik wel een keertje doen!

Have a dressing room - Wauw! Welk meisje wil dat nou niet, een kamer voor aaaaal je kleren? Ik wil dat in elk geval wel. Misschien iets voor later in mijn huis? Haha.

Be in a food fight - Dit soort voedselgevechten heb ik wel eens op tv gezien. Heel gaaf, lekker vies worden en eten naar elkaar gooien. Normaal mag dat niet aan tafel, maar dan lekker wel! Dit staat op mijn before I die lijstje, omdat het me gewoon echt grappig lijkt. Al denk ik niet dat ik het ooit mee ga maken. Hoewel, ik kan het wel ergens organiseren hahaha.. ;).

Take part in a flash mob - Als dit ooit nog eens georganiseerd wordt, I'm in! Ik heb al wel meegedaan met een lipdub en een Harlem Shake, maar een flash mob lijkt me ook een leuke ervaring. 

Be happy all the time - Dit zal wel heel moeilijk worden. Ik kan nooit echt makkelijk verdrietige gevoelens aan de kant schuiven en maar gewoon blij zijn. Naar mijn idee ben ik te vaak depri en in de stress, voornamelijk door school. Soms zeg ik tegen mezelf: Keep your head up and be happy! Hopelijk kan ik later echt vaker blij zijn, het liefst altijd! 

See the northern lights - Dit lijkt me gewoon mooi. Sowieso wil ik wat meer 'van de natuur' zien. Sinds een tijdje volg ik Earth Pics op Twitter, en heel veel plaatjes van dat account sla ik op bij favorieten. Ik vind het gewoon zo mooi! Er is zoveel moois te zien op de wereld, tenminste, als het allemaal echt is. Het is ook jaloersmakend. Zo van: Ik wil daar zijn, en niet zo saai hier thuis terwijl de volgende lading sneeuw alweer naar beneden valt. Nou ja, dat kan ook mooi zijn, maar niet als je al maandenlang in de winter zit zoals wij...

Have the perfect job - Het lijkt me dus helemaal niks om later een baan te kiezen die je niet leuk vindt. Dan kan je dus de hele tijd met tegenzin naar je werk! Later wil ik echt een baan zoeken die bij mij past, anders maar geen baan, heheh. Voor mij is dat iets met schrijven of iets anders dat creatief is! Voor ik doodga heb ik dit zeker gedaan, beloof ik vast.

Learn to live in the present, accept that I can't change the past - Dit is een goede voor mij! Ik ben wel eens verdrietig door een gebeurtenis in het verleden, ik denk iedereen wel eens. Maar bij mij kan het lang blijven hangen. Of ik kijk naar de toekomst. Soms vergeet ik wel eens in het heden te leven, dus hopelijk kan ik aan het eind van mijn leven zeggen dat dat is veranderd. Want het is best vervelend.


Write a book - Oh, dit wil ik zo graag doen en kon niet ontbreken op mijn bucketlist! Een boek schrijven wil ik al jaren, maar nu lukt het gewoon nog niet. Het is altijd lastig om ermee door te zetten, tenminste dat vind ik. En ik heb er lang niet altijd inspiratie voor. Maar later ga ik het proberen en hoop ik ook echt een boek af te maken. Me loves writing, hihi.
Meet the Hunger Games cast - The Hunger Games is amazingggg! Deze droom is waarschijnlijk eentje die niet uit gaat komen, maar als ik ooit de cast van de Hongerspelen mag ontmoeten, grijp ik die kans natuurlijk, haha.


Play hide and seek in Ikea - Verstoppertje in de Ikea? Hahaha, geweldig! Toen ik deze zag wilde ik 'm meteen op mijn bucketlist erbij. En áls ik dan in de Ikea ben, ga ik het gewoon doen want yolo.

Have the room of my dreams - De kamer van mijn dromen, die wil ik zeker! Nu moet ik het doen met het kleinste kamertje in huis, maar gelukkig is het voor mij niet zo erg. Toch hoop ik op een dag een geweeeldige kamer te hebben - the room of my dreams.


Eat snails in France - Ik zie jullie al vies kijken, jahaaaah! Maar ik zou echt een keer slakken willen eten, en waarom dan niet meteen in Frankrijk? Haha. Ik weet niet hoe ze smaken, maar het lijkt me stoer om aan het eind van mijn leven te zeggen: Ik heb slakken gegeten. Wohooooh!

Er zijn zoveel meer dingen die ik wil doen in mijn leven, eigenlijk alles wel! Helaas kan niet alles en ben ik nog altijd druk met verplichte dingen zoals school. Maar de bovenstaande dingen ga ik doen. Op een dag. Ik zeg het jullie :). Wat is jouw bucketlist? 

20 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk! Ik wil ook nog 'de ware' ontmoeten en zeker de perfecte job hebben. Before I die wil ik eerst nog een studiekeuze kunnen maken, want ik kan echt niet kiezen. Beetje random, maar het is zo :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen! Zelf ben ik zo lucky dat ik mijn ware al gevonden heb! En die food fight, ooh dat lijkt me ook zo cool. 2 jaar terug heb ik bijna meegedaan aan de Tomatina vlakbij Valencia alleen hebben we dat toch helaas niet gedaan omdat we die avond van tevoren pas hoorden dat het de volgende dag zou zijn en we geen mogelijkheid meer zagen om oude kleren te kopen en alles te regelen. Was anders wel super tof geweest, wat een gekken daar haha. Er waren echt hele groepen met Australiers speciaal voor de Tomatina naar Spanje gegaan!!

  Als je het leuk vind, ik hou vandaag een link party op mijn blog, dat houdt in dat je vrij reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt (zoals deze before i die lijst bijvoorbeeld!) inclusief een foto en een link naar je artikelen! Super tof toch?! Als je zin hebt op mee te doen, graag, lijkt me heel erg leuk!

  Veel liefs en let your dreams come true ;-)!
  x Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk bericht! Heel veel dingen zijn ook heel herkenbaar, ik wil ook een keer verstoppertje spelen in de ikea maar dan in de avond als iedereen weg is ! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke bucketlist, flash mobs zijn niet zo bijzonder hoor;) En slakken eten in Frankrijk, ik zeg niet doen. Ik heb ze ook in Frankrijk gegeten maar ik vond ze zo smerig. Serieus, bah als ik er nu aan denk.Maar misschien vind jij ze wel lekker:) En de ware ontmoeten dat zou ik ook wel willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke bucketlist!
  Ik wil vooral heel veel van de wereld zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha leuke dingen veel dingen wil ik ook

  lovetheprettylittlethingsoflife.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Ik wil eigenlijk gewoon heel de wereld zien hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, verstoppertje spelen in de Ikea lijkt me heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke dingen! Bijna alles wil ik ook wel :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke dingen Luna! Ik wil ook wel eens verstoppertje spelen in de Ikea, like a boss (A)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te zien! Een paar van deze staan ook zeker op mijn lijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bij de eerste 3 van jouw kan ik me zo goed vinden ^^! Die zou ik zeker weten net als jou aan het begin van m'n lijstje hebben gezet =]!

  Maar dat van die slakken wordt een ander verhaal hahaha xD!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. leuke lijst, een paar dingen op jouw lijstje zou ik ook wel willen doen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke dingen Luun!
  Ik zou ook nog eens willen meedoen aan een flashmob, het ziet er altijd zo vrolijk uit en het lijkt me gewoon zo gaaf om met zijn alle ineens een dans te gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jeetje, wat een leuke lijst Luna!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 16. superleuke bucketlist enneh, slakken proberen te eten is niet zo'n gekke hoor. Ikzelf heb ook try different kinds of food op mijn bucketlist staan, gewoon om te kunnen zeggen dat je vreemde smaken/combinaties hebt gegeten ^^ Toevallig, ofja, niet zo toevallig, heb ik mijn blog gewijd aan het vervullen van mijn vele grote en kleine dromen die op mijn (te lange) bucketlist staan, dus ik vind het lezen van andermans dromen echt heel inspirerend!

  BeantwoordenVerwijderen