Je vakantie nóg leuker

woensdag 13 februari 2013 |

Als je vakantie hebt, ben je vrij. Dat alleen al is superfijn en leuk, enzovoort. Maar we kennen ook het einde-van-de-vakantie-gevoel, dat je denkt dat het toch niet leuk genoeg was. En dan is het al voorbij en heb je geen vrije tijd meer... Maar dat kun je deze vakantie voorkomen. Door wat te doen? Mijn vakantiestappenplan volgen! En yes, niet vergeten om tussen al deze leuke dingen door te relaxen. Dan heb je je vakantie nóg leuker gemaakt en ben je aan het einde helemaal tevreden!























Maandag 
Blue monday? Vandaag niet. Het is vakantie en jij gaat er gebruik van maken dat je niet vroeg hoeft op te staan voor school. Zeker op maandag heb je dat nodig. Wie wil er nou op de eerste dag op de week, zo vroeg eruit? Nobody. Op deze dag slaap je dus lekker uit. Dat is op maandag echt geen verspilde tijd, want de rest van de dag kun je in je pyjama op bed blijven zitten met thee en een boek. De meest stressvolle dag van de week wordt dan de meest relaxte. En dan een badje als afsluiting. Yesss please.

Dinsdag 
Vandaag kun je wel weer wat vroeger eruit. Dan kun je ook echt iets van je dag maken. Misschien kun je de deur uit gaan? Buiten is genoeg te doen. Ga een dagje relaxen in het park (yoga is lachen... Als je dat daar durft). Maar je kunt er ook foto's maken. En hardlopen. Goed voor de gezondheid is vandaag, dus.

Woensdag
Plan een dagje... Primark! Wel kans dat het ultra druk is, overal waar de Primark winkels in Nederland staan. Maar jij bent helemaal voorbereid. Op het internet zijn meerdere Primark-tips te vinden. Toch geen zin om op een drukke vakantiedag te gaan? Dan kun je ook gaan wanneer jij vrij bent en de rest van Nederland niet (of in ieder geval, op een dag waarvan jij denkt dat ie rustig is). En anders kun je ook 'gewoon' gaan shoppen. Net zo leuk eigenlijk, met je vriendinnen.

Donderdag 
Het is donderdag. Het einde van de vakantie komt dichterbij, maar van de laatste dagen maak jij een feestje *jaaaj*. Als je toevallig toch niks te doen hebt vandaag, nodig je vrienden uit voor een minifeestje bij je thuis. Je kunt meerdere dingen doen: met meiden elkaar opmaken (blind?), of je kijkt gewoon een film met een vriendengroep. Of stel voor om samen te logeren! Donderdag is dus echt een vriendendagje.

Vrijdag
Friday, friday, whooop! Vaak gezien als de leukste dag van de week waarop ook veel party's zijn. Ga ze vandaag eens niet af, maar besteed je dag aan... Bakken! Bakken kan heel leuk zijn en vooral het eindresultaat is yummmie. Eet je creaties lekker op met je familie op de bank, kijkend naar the Voice Kids (favoriete vrijdagavond programma, for sure).

Zaterdag
Zaterdag. Doe iets waarvan jij denkt dat niet zo saai is. Doe iets wat je altijd al had willen doen. Zo'n YOLO-thing, je snapt wat ik bedoel. Eindelijk eens je foto's opsturen naar dat modellenbureau, een tattoo laten zetten, een dagje reizen, in een tentje slapen, je haar verfen. Weet ik veel wat voor jou extra cool is, maar het leukste is: Je doet het in je vakantie. Deze zaterdag maakt je vakantie meteen dubbel zo leuk!

Zondag
Zondag. Helaaaas, nú alweer de laatste vakantiedag. En als het nog niet erger kan, vaak ook huiswerkdag. Je moet waarschijnlijk ook nog wat doen op de andere dagen, maar zondag is zwaar. Maar het is nog steeds vakantie, dus sluit je huiswerkdag leuk af. Dit kan je op verschillende manieren doen. Leuk idee: Ga eens uit eten! Of kook zelf voor je vrienden en familie. De volgende dag is weer school, maar je kunt nu wel heel tevreden zijn over je vakantie.

Natuurlijk heb je al wat dingen gepland, maar op de dagjes vrij kun je altijd iets kiezen van deze lijst. Want ik vind 'm wel leuk geworden! Ik ga er misschien ook gebruik van maken wanneer ik tijd heb. Ik wil dat ik aan het eind van de vakantie kan zeggen: Ja, dit was een toffe vakantie! Dan is het wel weer erg om naar school te moeten, maar ik moet er zelf gewoon wat positiever instaan. Dan kan ik school ook wat leuker voor mezelf maken, haha. Voor zover dat kan. Beeld: Weheartit

18 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Juppie ik hou van vakantie, leuke tips Luna! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tips! Het klinkt zo leuk om naar 'het park' te gaan. Haha, dat klinkt stom van mij, maar wij hebben dat niet in de buurt. En geen idee waar ik er eentje binnen een straal van 20 km moet gaan zoeken :p x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vakantieeeeee, heerlijk! Ik ga zeker wat van je tips opvolgen en ook veel leuke dingen doen. Fijne vakantie dan maar! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke tips! ik ga ze zeker opvolgen
    xliefs Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk artikel! Ik ga morgen naar de primark :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke planning/tips. Meestal als de vakantie maar een week duurt, kom ik er aan het eind achter dat ik eigenlijk vrij weinig gedaan heb haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk artikeltje! :-)
    Je blog is vooruit gegaan zeg, super leuk om te zien!
    XX

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke tips! Ik heb mijn vakantie al uitgestippeld hihi :p

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke tips! Helaas heb ik nog geen vakantie :(

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super leuke tips! Ik heb soms wel eens dat ik een vakantie heb en het gevoel heb dat ik niks heb gedaan... Maar soms doe ik wel veel :) Ik heb erg veel zin in de vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Echt heel leuk artikel Luna! Ik heb echt nog geen idee wat ik ga doen, maar eerst ff de toetsweek overleven (volgende week begint ie!). Ik ga in ieder geval volgende week vrijdag naar Primark Rotterdam.

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Really nice blog.
    Follow back,if you like ;) andy

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Haha leuk geschreven en handig tips. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Handige tips! Erg leuk geschreven ook. Ik heb deze vakantie al geshopt én ook nog eens toen het lekker rustig was. Zo fijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke tips Luun!
    En ik ga zeker gebruik maken van die maandag volgende week; heerlijk.
    Kijk er nu al naar uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuke post Luna! Mijn vakantie zit al helemaal volgepland, dus ik ga me wel vermaken! Maandag ga ik naar de Primark in Almere (ben echt zo benieuwd!) en dinsdag ga ik een blogger meeten. Geniet van je vakantie, liefsss :)

    BeantwoordenVerwijderen