Dank u, Sinterklaasje

vrijdag 7 december 2012 |

Ik heb zoveel gekregen van deze man. Echt bijzonder hoor, hij moet me wel erg lief hebben gevonden. Maar ik heb dan ook in totaal drie keer Sinterklaas gevierd. Vorig weekend al bij de familie van mijn vader en woensdag op 5 december zelf, bij de familie van mijn moeder. En op school! Daar deden we ook nog aan een surprise met een gedichtje (in English). Omdat ik zulke leuke dingen heb gekregen zet ik ze op mijn blog, maar ook uit dankbaarheid! `


Just Dance 4 voor de Wii, One Line A Day en het Flow Winterboek. Echt geweldige cadeaus! Just Dance 4 was voor mij en mijn zusjes. We hebben al enorm veel lol gehad met 3, maar ik denk dat deze ook weer superleuk is. Ik heb gezien dat er hele leuke liedjes op staan. Yeah, ik krijg helemaal zin om ermee te beginnen, haha. Nu One Line A Day: Net op tijd gekregen, voor januari! Dan ga ik ermee beginnen. Elke dag wat regeltjes over het belangrijkste van die dag. Wat heb ik gedaan? Dan het Flow Winterboek: Wat een heerlijk boek!!!! Vier uitroeptekens. Maar echt, het is heel mooi en het thema is brieven & kaarten. Dus voor de postcrossers: Zeker een musthave.Mijn oma zei vooral 'praktische' dingen gekocht te hebben. Dat waren sommige cadeautjes ook wel. Maar daar is niks mis mee, je kunt er nog eens wat mee! Fietslampjes omdat mijn lichten het nooit doen. Soms denk ik van wel, maar is het niet zo. Dan komen deze lampjes wel van pas. Dan de nagellakremover pads. Mega handy. En die luxe chocoladeletter is natuurlijk alleen maar voor de lekkerheid, en gelukkig gaat het eten steeds beter dus wie weet kan ik 'm ook echt opeten.
Rihanna's documentary Good Girl Bad Girl vertelt het verhaal van zangeres Rihanna. Er wordt laten zien hoe Rihanna van klein meisje tot een superster groeit. Lijkt me leuk en interessant, want ik ben zeker fan van Rihanna.. Alleen jammer dat het ook over Chris Brown gaat, hoewel dat ook weer interessant kan zijn. Ik heb ook het WC doeboek gekregen. Dan denk je waarschijnlijk: Whut?! Dat is een boekje om te lezen en in te schrijven voor op de wc. Da's nog eens precies wat je nodig hebt, hé? Het boekje is gemaakt door de makers van Flow en er zit een gaatje in, om op te hangen in... Juist ja, de plee! Het andere cadeautje is lip care, voor fijne lippen. Die heb ik nu zeker wel nodig, omdat ze telkens zo droog zijn. Blegh.
Hier is de party categorie! De panty is voor het schoolgala, die had ik nog nodig. Ik weet niet of het tasje bij mijn jurk past, maar hij is in elk geval heel mooi, vind ik. De turquoise Directions haarverf heb ik ook gekregen. Da's weer een totaal andere kleur! En ik heb 'm al in mijn haar, zie je. Ik ben er heel enthousiast over! Het is er vast alweer uit op 20 december, gala. Als dat zo is doe ik het wel opnieuw.


Ook dit spiegeltje heb ik gekregen. In de vorm van een hartje die je kunt opendoen. Zo schattig. Ik ben ontzettend blij met elk cadeautje. Vinden jullie het ook leuk? En vertel: Wat hebben jullie gekregen voor Sinterklaas, nog bijzondere dingen? Oh ja PS: Ik had ook nog een leuke pyjama en ik denk nog wel meer gekregen. Maar ik kon het niet vinden of ik was vergeten het op de foto te zetten. Oops!
18 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wauw leuk ! Mmmm die chocoladeletter ! Maar hoezo 'gaat eten steeds beter?' huh ? Sorry ik ben wel heeeel nieuwschierig hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen allemaal! Dat wc-doeboek lijkt me echt heel grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke dingen heb je gekregen! Ik ben echt jaloers op je one line aday book en just dance 4!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke dingen! Ik wil ook graag Just dance 4 en dat boekje one line a day :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rihanna!!!! LOVE HER ♥ ook Just dance 4 lijkt me erg leuk.x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaaa, het Flow Winterboek, super leuk! En de one line a day diary lijkt me ook nog steeds heel gaaf om te hebben. En héeee: je hebt weer een nieuw kleurtje in je haar: leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De dip-dye kleur vind ik echt super mooi! Waar koop jij je haarverf? xox

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij hebt leuke dingen gekregen! Die kleur in je haren is super! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt leuke dingen heb je gekregen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk!! Dat one line a day boekje heb ik ook! Ik doe het nu al bijna een jaar. Succes met bijhouden hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke cadeautjes zeg! Ik heb ook Just Dance 4. :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke blog heb je ! Ik ga je volgen :)

  www.lavieblancetnoit.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. leuke dingen heb je gekregen zeg! Just Dance 4 is leuk, heb hem ook op de Wii. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh one line a day , superleuk... Ik heb hem ook en over 2weken 1jaar vol en geen dag vergeten... Superveel suc6&plezier!
  x
  http://pursuitofthemystery.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat flow winterboek is echt superleuk! Ik heb m zelf ook gekregen en ben r echt blij mee!
  x

  BeantwoordenVerwijderen