Dank je Rieke voor de... Liebster Blog Award!

zondag 9 december 2012 |

Ik twijfelde eerst een beetje of ik meedeed aan deze award, maar ik doe het, omdat Rieke zulke leuke vragen heeft verzonnen en zo'n leuke blogger is. Hihih! Het zijn elf vragen die ze voor mij en tien anderen heeft bedacht. Ik heb nu wel de rubriek Crazy Questions en ik interview anderen, maar ondertussen mogen jullie ook wel wat meer over mij te weten komen! Dusssss, klik op Read more >>, ik beantwoord Rieke's vragen en ik verzin zelf ook meteen elf vragen. En elf genomineerden. Whooooop.
1. Wat is je absolute bloghoogtepunt? (een meeting, een post die veel is bekeken?..)
Oh, moeilijke vraag, daar moet ik even over nadenken... Heel gaaf vond ik wel de give-away bij 200 volgers. Toen was ik echt heel blij en er deden zoveel mensen mee, vond ik, hihi. Daar was ik wel even verbaasd over! Helaas heb ik nog nooit aan een meeting meegedaan. Maar misschien ben ik daar ook nog wat te jong voor. Komt vast nog wel, want ik wil het graag. Lijkt me geweldig om bloggers te ontmoeten! 

2. Wat vind je het leukste om te doen aan bloggen? (fotograferen, schrijven?..)
Schrijvennnn! Dat is mijn grootste hobby, hihi. Ook leuk vind ik het om met mijn lay-out bezig te zijn. Maar ik weet dat ik dat niet te vaak moet doen, en ik kan me meestal inhouden. Fotograferen vind ik ook leuk, maar zou leuker zijn met een betere camera denk ik. Over het algemeen vind ik alles leuk aan bloggen! 

3. Wat wil je later worden?
"Redactrice bij een meidentijdschrift", altijd mijn antwoord. Dat lijkt me zo tof. Maar je weet natuurlijk nooit hoe het loopt en misschien verandert dat idee nog. Ik zit nog maar in de eerste dus dat zou best kunnen. Nu hoop ik in elk geval dat ik veel kan schrijven in de toekomst, want dat is echt iets wat ik leuk vind. 

4. Wat is je leukste vakantie tot nu toe, en wanneer was dat?

Ook een moeilijke vraag, want bijna alle vakanties die ik meegemaakt heb waren leuk. Eén keer in de twee jaar ga ik op vakantie met mijn familie. In de zomervakantie, en dan ook met zo'n vijfentwintig mensen of zo. Dat vind ik altijd gezellig. Ik, mijn zusjes en achternichtjes organiseren dan allemaal 'evenementen' waar de hele familie aan mee MOET doen: Een sportdag en de talentenshow zijn altijd heel grappig. 

5. Wat doe je buiten bloggen en school nog meer?
Buiten dat schrijf ik verhaaltjes, zing ik heel veel, en lees ik. Vooral tijdschriften want ik heb twee abonnementen. Ik ben echt magazine addicted. Soms zit ik op Girlscene of een andere site of doe ik iets creatiefs. Wat tekenen of knutselen. En ik zit nog op dans en zangles. Soms word ik gestresst van dit allemaal, dan denk ik: Oh shit, dit moet ik ook nog, omdat ik het met bloggen en school al zo druk heb. Snap je? Gelukkig heb ik af en toe tijd om wat te chillen, dat gaat trouwens ook al als ik blog, teken of lekker op de bank lig met een tijdschriftje. 

6. Is er nog iets wat je tegen je lezers wilt zeggen?
Ik zou niks anders kunnen verzinnen dan: Dankjewel, dankjewel, dankjewel! Jullie maken het bloggen nog leuker dan het al is. Door al die reacties van jullie word ik erg blij. En thanks to my followers, want dat zijn er nu ik dit typ 299! Dat is een aantal wat ik nooit had kunnen bedenken toen ik begon met mijn blog.

7. Naar welke muziek luister je graag, en waarom?
Top 40 muziek. Een beetje zoals de meeste tieners, hihi. Dat kan lekker wild zijn maar ook rustig, hoor. De meeste rapmuziek vind ik vreselijk. Dan denk ik al gauw: "Da's nou weer zo'n rappertje die zichzelf heel wat vindt" dus luister ik dat niet echt. Het is ook gewoon mijn smaak niet. Momenteel luister ik veel liedjes van The Voice of Holland. Voordat het programma begint zit ik altijd te stuiteren. Weer nieuwe liedjes voor mijn TVOH-afspeellijst, yaaay! 

8. Als een vriendin van je gothic zou worden, wat zou jij dan doen? (vriendinnen blijven, of afstand nemen etc.?)
Ligt er toch wel aan. Als mijn vriendin zich ineens heel anders gaat gedragen of ik voel dat het niet meer klikt,  zou ik toch wel een beetje afstand nemen. Maar normaal gesproken zou ik er niet zo moeilijk over doen, denk ik. Toch weet je het niet hoe het zou zijn als je zelf in de situatie zit. Maar nu denk ik dat het lullig is om je vriendin dan in de steek te laten. Dat doe je niet, het is haar eigen keuze. Daardoor hoeft het niet meteen slechter te gaan met een vriendschap. 

9. Wat is het merk waar je de meeste make-up van hebt? Is dit ook je lievelingsmerk?
Oh, nou, dat heb ik niet. Ik gebruik al maanden dezelfde mascara. Wat volgens mij niet echt goed is, maar ik doe het wel. Als er nog over is, waarom zou ik dan nieuwe kopen? Ik heb sowieso nog nooit make-up gekocht. Nagellak wel. Dan is mijn favo merk sowieso Catrice, mooie nagellak en fijn budget! 

10. Als je één dag naar één stad over de hele wereld mocht, om daar onbeperkt te shoppen (dit klinkt echt als een hemel op aarde :') ), waar zou je dan heen gaan en met wie?
Daar hoef ik niet lang over na te denken. New York! To be honest, dat is ontzettend groot. Mijn moeder is toch wel een beetje mijn shopmaatje (hoe raar klinkt dat, maar toch).. Zij weet wat ik leuk vind en ik vind het gewoon lastig om met vriendinnen te winkelen. Of mijn oma, die weet het ook wel. Dan komt het onbeperkt shoppen wel goed. Regel jij het even, Rieke? 11. Als je je mobiel een naam zou moeten geven, hoe zou je hem dan noemen? (mijne heet Henk, en ik zoek bondgenoten die hun mobiel ook een naam geven, haha :') )
Hahahahaha, eens denken wat een leuke naam is. Oh man, mijn lieve iPhone verdient wel een leuke naam. Ik ben een beetje inspiratieloos. Ik denk er nog wel over na en laat het nog weten! 

Jammer dat dit maar elf vragen waren... Hoewel, ik moet er nu ook elf verzinnen, en ik zou toch niet verder komen. Dit zijn de elf vragen en de elf bloggers die ze mogen invullen staan eronder. Als je de award al eens op je blog hebt gehad, sorry, maar daar heb ik niet echt op gelet hihi. 

Elf vragen:
1. Welk tv-programma kijk je het aaaallerliefst?
2. Als je je haar volledig in een felle kleur moest verfen, welke kleur zou je kiezen?
3. Heb jij een "Best Friend Forever" of allemaal goede vriendinnen?
4. Wat voor vakanties vind je leuker: Zomervakanties of winter(ski)vakanties?
5. Welk seizoen vind je het leukst en waarom?
6. Hoeveel artikelen heb jij al op je blog geschreven? 
7. Op wat voor social media ben jij het actiefst?
8. Wat is je favo dag in de week en waarom?
9. Wat voor niveau doe je op school, en welke klas?
10. Welk liedje betekent echt iets voor jou en waarom? 
11. Wat vind jij van 'barbiepoppen make-up'?

Elf bloggers:
1. Joyce
2. Elbrich
3. Nele en Stephanie
4. Cynthia
5. Leila
6. Sophie
7. Fleur
8. Annelie
9. Marijn
10. Daphne
11. Anouschka

Beeld: Weheartit18 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. leuke vragen! altijd leuk om te lezen, hahaa dankjewel dankjewel dankjewel ;)
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! :) Het lijkt mij ook zoooo tof om later bij een meidentijdschrift te gaan werken. Volgend jaar mag ik een half jaar stage lopen en dan ga ik proberen om dat bij Girlscene.nl te doen, lijkt me echt tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! En de mobiel van mijn vriendin heet ook Henk:') Hahaa!

  Liefs Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg bedankt voor de award maar ik heb hem al een keer gekregen, misschien is het leuk om hem aan iemand anders te geven?

  Liefs,
  Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leukk! ik ben al best vaak genomineerd voor de Liebster award, en eigenlijk doe ik hem nooit... Maar ik vind dat dit wel hele leuke vragen zijn, dus ik ga hem toch doen!:D

  Liefs, Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ook leuk dat je mij hebt genomineerd! Lijkt me leuk om hem te doen maar weet alleen niet aan wie ik hem moet doorgeven haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Ik ben ook al een paar keer genomineerd voor de Liebster award haah!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. erg leuke tag! ik ben ook een paar keer genomineerd voor de Liebster award! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt dat je me hebt genomineerd! :)
  Ik zal je zo even mailen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hij blijft leuk! Ik heb deze award al iets van 5 keer gekregen ofzo haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg leuke vragen! Ook leuk om jouw antwoorden te lezen, zo kom je toch weer meer te weten over het de persoon achter de blog :) Bedankt voor de nominatie, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat je mijn vragen hebt ingevuld, echt super leuk om te lezen! Ik twijfelde eerst ook of ik het wel zou doen, maar ach, yolo, haha :")

  BeantwoordenVerwijderen