Crazy Questions deel 2: Esmée

zaterdag 1 december 2012 |

Yeah! Ik weet dat het kort geleden is dat deel één er was, maar hier is dan toch weer deel twee. Ik ben gewoon echt enthousiast over de rubriek! Hopelijk vonden jullie de vorige Crazy Questions een beetje leuk, ik vond het in elk geval wel leuk om te plaatsen en de reacties te lezen! Vandaag is het Esmée die meedoet aan de Crazy Questions-rubriek. De vragen zijn dit keer anders dan vorige keer, moet ik trouwens nog even melden. Klik gauw op Read More >> om het interview te lezen!


Hier is Esmée! http://www.justlikealovelyfairytale.blogspot.nl/

Wat is je naam? Geef ook een cijfer voor je naam.
Esmée. Ik vind het geen stomme naam en kan er zeker meer leven. Ik zou denk ik een 7,5 geven voor mijn naam.

Alles goed?
Goed wil ik niet zeggen er is altijd wel iets dat minder is maar over het algemeen gaat het redelijk met mij.

Wat is de raarste droom die je ooit hebt gehad?
Poeh, best een moeilijke vraag want ik vergeet altijd wat ik heb gedroomd. Als ik al iets onthoud is dat voor een dag maar echt extreme dromen kan ik mij wel nog vaag herinneren. Echt een hele rare droom is dat ik op vakantie was, aan het genieten was van een heerlijk zonnetje terwijl opeens een vrachtwagen kwam en ik eronder lag, dood. Ik dacht ook echt dat ik dood was, achteraf kon dat natuurlijk niet maar in die droom was het zo echt allemaal. Heel raar moet ik zeggen.

Heb je wel eens iets gebroken en hoe oud was je toen?
Ja, twee keer zelfs. Een keer toen ik zes was schat ik, toen brak ik mijn arm. Een paar jaar terug brak ik mijn enkel tijdens het voetballen in de zaal. Ik kwam verkeerd terecht op de bal of hoe het ook precies ging maar het gevolg was dus een gebroken enkel en geloof me dat was echt geen pretje. Een gebroken arm vind ik minder erg dan ergens bij het been want ik moest toen in een rolstoel en op krukken, wat een hel.


Ben jij het meest een extravert of een introvert?
Best een moeilijke vraag. Laat ik het zo zeggen, bij mensen die ik goed ken ben ik extravert maar anders zou ik toch introvert zeggen. Moeilijk hoor.

Wat is je lievelingsvak op school? Waarom?
Mijn lievelingsvak is denk ik maatschappijwetenschappen. Ik vind het een interessant vak en ben blij dat ik dat vorig jaar in mijn vakkenpakket heb gekozen. Allen het thema politiek vind ik ietsje minder maar dat mag de pret niet drukken. Vooral het thema media vind ik erg interessant en dat is misschien ook een beetje omdat ik volgend jaar waarschijnlijk de opleiding communicatie ga doen. Nederlands vind ik trouwens ook een leuk vak. Waar je mij echt geen plezier mee kunt doen is wiskunde en alle andere reken vakken, verschrikkelijk. Ik ben hartstikke blij dat ik daar vanaf ben.

Hoe laat is het, nu je dit invult? Wat was je gisteren op deze tijd aan het doen?
Het is nu kwart over 6 'S avonds. Gisteren was ik op deze tijd gezellig aan het eten met familie en mijn vriend.

Naar welke film in de bios ging je voor het laatst?
De laatste film die ik in de bioscoop gezien heb is TED. Echt een geweldige film, ik heb er met veel plezier naar gekeken.

Wat staat nu bovenaan jouw wishlist?
Eerlijk gezegd alles en niets. Ik heb zoveel dat ik wel graag zou willen hebben, maar ik kan rustig een tijd wachten voordat ik iets heb dat ik graag wil en meestal is iets dat ik graag wil over een tijdje weer iets anders. Bovenaan staat dus niks.


Maak een top 3 leukste cadeautjes die je ooit hebt gekregen.
Ik kan al blij worden van hele kleine dingen. Ik weet niet welke cadeautjes ik het leukste vind. Met mijn verjaardag weet ik ook nooit wat ik moet vragen meestal zijn het dan leuke beauty dingen of geld dat ik dan krijg. Nu valt mij wel binnen dat ik vorig jaar een keyboard heb gekregen daar was ik wel heel blij mee.

Maak ook maar een top 3 leukste tv-programma’s.
Deze is wat makkelijker!
Nummer 1: Goede tijden slechte tijden, all time favorite!
Nummer 2: Expeditie Robinson, ik vind het echt een gaaf programma en heb veel respect voor de kandidaten die meedoen. Ik zou het niet kunnen.
Nummer 3: Sinds een paar weken is er een nieuw programma op RTL 5 Love in the wild, ik kijk het nu elke week.

Ga je graag naar de McDonalds? Wat bestel je daar altijd?
Ik ga niet vaak naar de McDonalds meestal alleen als ik een keer een hele middag met vrienden en vriendinnen naar de stad ga en soms voor of na een bioscoop bezoekje met mijn vriend of vrienden.

Dit was het dan weer, wat ga je nu doen?
Nu ga ik eten en dan verder met mijn huiswerk, dat ik stiekem heb laten liggen omdat ik eerst dit wilde doen. Daarna ga ik bloggen, Goede tijden slechte tijden en Love in the wild kijken.


Leuke antwoorden, Esmée! Leuk om je beter te leren kennen want ik vind je een erg leuke blogger. Jullie nemen wel een kijkje op haar blog, hé? Just Like A Lovely Fairytale gaat over vanalles en nog wat. Een beetje hetzelfde als bij mij dus. Enjoy!


 

13 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. leuk interview! haha ik kijk ook gtst & expeditie robinson :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, wat een leuk interview! Ik moest vooral lachen om de tweede droge vraag: "Alles goed?" En de vraag over de MacDonalds, wieeeeh: ik hou van MacDonalds! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk interview zo leuk om te lezen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk!

  Liefs,
  xfashionmeep.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend leuke rubriek. Dit is nou nog eens een leuke vragenlijst om in te vullen. Lekker gekke vragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maatschappijwetenschappen vind ik ook een erg leuk vak op school! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk artikel! Het is vreemd hoe dromen soms zo echt kunnen lijken.

  Leuke layout heb je trouwens! Alleen vond ik persoonlijk je vorige layout leuker.

  Liefs, Romy <3

  BeantwoordenVerwijderen