Relaxing winter met movies

donderdag 29 november 2012 |

Hallo. Even een 'chille' post today, met wat filmtips. Die kunnen jullie vast wel gebruiken tijdens deze koude winterdagen. Nou ja, het is nog niet helemaal winter, maar het is toch zeker bijna Sinterklaas en voor je het weet is daar Kerst. Ik ga ook bioscooptips geven, want daarvoor is het nu ook weer tijd: Biosbezoekjes! Dat vinden we helemaal niet erg, toch? Je 's avonds op de bank installeren en een film kijken is ook no problem. Filmtips, dus. Laat ik beginnen met de eerste: Klik op Read more >>.


Nu in de bioscoop: Breaking Dawn part 2. Twilight gaat verder! De mensen die Twilight helemaal niet kijken of niet leuk vinden denken nu vast: Oh no, niet weer! Maar ik kan het niet laten. Ik ben er geweest! En het was super! Echt een heerlijke winterse film. Je ziet het op de foto hierboven, Bella Swan die kerst viert met haar Renesmee en Jacob Black. Maar natuurlijk speelt Edward ook weer mee. Er spelen veel nieuwe mensen mee, trouwens. Allemaal erg bijzondere mensen. Je leert ze wel kennen als je naar de film in de bioscoop gaat. Ik raad je trouwens echt aan om dat te doen! Ik ga nu niet te veel verklappen, maar je merkt wel dat ik er positief over ben. Natuurlijk wel jammer dat het de laatste Twilight is. Toen de film afgelopen was, drong dat wel tot me door en moest ik even slikken. I'm a real Twilight-lover, hihi.

Binnenkort in de bioscoop: Koning van Katoren. Mijn eerste boekverslag, die ik pas ingeleverd heb, ging over dit boek. Maar voor weinig boeken is een boek genoeg (hmm, geen perfecte zin, geloof ik), dus komt er een film van! Koning van Katoren de film. Aangezien ik het boek heel leuk vind, zou ik graag naar de film willen. Het boek is heel origineel, dus dan zou de film dat ook wel zijn. De trailer was in elk geval gaaf. Ik herkende veel dingen uit het boek, dus dan is het grappig om dat in beelden te zien. Ook is de hoofdpersoon - Mingus Dagelet - knap. Ik kende 'm al van Razend, daar speelde hij samen met Abbey Hoes in. Nu speelt Abbey Hoes ook mee in Koning van Katoren. Daardoor word ik alleen al nieuwsgierig! Must see!

Nog een leuke film is Jackie. Eigenlijk heeft deze film wel iets engs, ook al is het waarschijnlijk niet zo bedoeld. Jackie, met Carice en Jelka van Houten, is wel een beetje creepy. Het gaat over de tweeling Sophie en Daan (gespeeld door Carice en Jelka). Zij ontmoeten in de film hun biologische moeder. Maar die moeder is niet echt zoals ze gedacht hadden! Het wordt een heel avontuur met zielige, gekke, spannende, gezellige en nare scènes. Echt een nice movie. Ook al ben ik wel een beetje bang geworden voor de moeder van Sophie en Daan, Jackie, vooral in het begin... Omdat ze een beetje apart is. Deze film moet je kijken, echt waar.

Step up 4: Miami Heat! Wat een schitterende film! Juist, dit is een dansfilm, en waarschijnlijk niet onbekend bij jullie. De 'Step up' films zijn volgens mij best populair. Nummer vier was al te zien in de bioscoop maar is volgens mij nog niet te koop. Miami Heat... Het gaat over een groep die grote flash-mobs organiseert, die ook heel bijzonder zijn. Deze film zit vol met cute jongens, da's al rede genoeg om de film vast te reserveren op... Ja inderdaad, bol.com. Want dat kan.


Oh ja, PS: Als je de summerfeeling terug wilt, kijk Jackie en Step up 4: Miami Heat. Want uh, daarin is genoeg zon en vrolijkheid te zien! Haha, echt typisch weer: Wil ik een post maken met fijne winterse movies, zijn ze vooral zomers. Nog wel een goede tip is het om New Year's Eve te kijken. Van vorig jaar, dat wel, maar ik vind dat een heel fijne film. Het is zo sfeervol! Draait Ted nog in de bioscoop? Die film lijkt me ook wel wat. Heb jij nog aanraders, voor de koude dagen?

11 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. ik wil jackie graag een keer zien, ik hoor er zoveel goede verhalen over. en hahaa ik hoef geen summerfeeling terug, ben dol op de herfst/winter :)
  x fije

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Breaking Dawn part 2 is echt super leuk! :D

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jackie wil echt nog een keer zien!!

  xx Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ted was echt een geweldige film! Supergrappig! Ik ben ook een echte 'Twi-hard' hahaa, jammer dat dit de laatste film was!

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb breaking dawn afgelopen dinsdag gezien...mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil step up 4 en Breaking Dawn part 2 nog steeds zien <33

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Step up 4 heb ik gezien, die was best tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik wil de film breaking dawn zien:D:D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijken me hele leuke films! ♥

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk stukje! Jackie & Miami Heat lijken mij vooral hele leuke films!
  xo
  jesuiswendy.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen