New lay-out + some talk about my blog

zondag 28 oktober 2012 |

Zoals jullie al gezien hebben heb ik weer wat aan de lay-out gefrutseld. Daar ga ik het eerst even over hebben, dan meer 'nieuws' over mijn blog en wat ik er de komende tijd mee ga doen. Nou ja, first: De lay-out dus. Omdat ik toch nog niet helemaal tevreden was met het roze, ben ik voor een wat meer vintage lay-out gegaan. Ik ben erg blij dat ik toch nog wat veranderingen ben ondergaan want ik twijfelde vooraf heel erg. Ik ben vooral blij met de header. Die maakte ik niet altijd zelf, maar dat heb ik dit keer wel gedaan. En naar mijn mening is ie goed gelukt. Na deze lay-out verandering heb ik nog meer dingetjes te vertellen, klik daarvoor op Read more >>.


Jullie hebben al gemerkt dat ik nu om de dag post. Niet meer elke dag, daar heb ik de tijd niet meer voor. En ik denk dat dit ook beter is voor de kwaliteit van de artikelen. Ik schrijf minder en dus hoef ik ook niet zoveel inspiratie en ideeën te hebben. Natuurlijk wel genoeg voor 3/4 artikelen in de week, want dat is nog wel nodig!

Als jullie mijn header leuk vinden, wil ik voor jou ook wel een header maken. Het enige wat je hoeft te doen is zeggen wat je ongeveer wilt hebben, en dan ga ik voor je aan de slag. Als je wil kan ik ook een foto van jou zelf in de header doen zoals ik dat ook in mijn eigen header heb. Die foto moet je dan ook even sturen. Dit kun je trouwens doen door mij te mailen: lunalovelyworld@hotmail.com. Ik hoop niet dat ik het daar te druk mee krijg maar dat is niet wat ik verwacht. Dus mail me gerust!

Ik wil mijn artikelen leuker en origineler maken! Ik ben al flink ideeën aan het bedenken. Want soms merk ik dat mijn artikelen niet goed genoeg zijn of origineel genoeg. Ook ga ik wat minder over nagels schrijven, denk ik. Hoe leuk ik nagellak ook vind, mijn nagels zijn op dit moment niet 'goed' genoeg om op mijn blog te zetten. Ze zijn echt slap, dat vind ik echt vervelend. Stukjes breken zelf af en ik kan ze buigen. Okay, dat klinkt eng, ik weet het... Maar dat is dus wel de reden dat ik misschien minder nagellak op mijn blog laat zien. Waar ik waarschijnlijk wel meer over ga bloggen is fashion. Nieuwe collecties, collages, eigen outfits, 'copy the look'? Jullie gaan het meer voorbij zien komen op Luna's Lovely World. Of course blijf ik over lifestyle en vanallesennogwat schrijven, en mijn eigen leven, want het gaat niet voor niks over mijn lovely world. Hihih.

Mijn foto's probeer ik te verbeteren. Ik ben echt jaloers als ik van die prachtige foto's zie op blogs, maarja die mensen hebben dan ook een echte camera. Een Nikon of zo. Van mijn verjaardag ga ik die vragen en die is op 1 februari, niet ontzettend lang meer dus! Tot die tijd doe ik gewoon beter mijn best op fotograferen met mijn iPhone, of ik pak het fototoestel van mijn moeder.


Dingetjes die ik nog anders zou willen hebben maar ik heb geen idee hoe ik dit veranderen moet:
  • Als je op een foto klikt, dat het dan niet meer zo raar eruit ziet.
  • Dat 'read more' groter is en aan de rechterkant en dat het blokje met comments naast 'by luna' staat. Ja ik ben heel precies hierin, haha.
  • Dat een foto eerst klein en in de hoek is en als je op het bericht klikt, het dan weer normaal wordt. Heel raar uitgelegd, maar je ziet het ook op Lifesplash.nl.
Misschien ga ik deze dingen toch nog fixen als het me lukt (of als iemand me helpt?), dus ik ben nog een beetje bezig met de lay-out en alles. Het was wel fijn om dit even op een rijtje te zetten. Voor mijzelf, maar ik denk ook voor jullie. Zo weten jullie hoe het de komende tijd gaat zijn op mijn blog en wat jullie kunnen verwachten. Verder ben  ik ook happy dat je mijn blog nu ook kunt vinden op

lunalovelyworld.tk
 
Dat is wel wat korter typen, want Luna's Lovely World is al zo'n lange naam, en dan moet er ook nog .blogspot.com achter komen... Nope, nu niet mee per se. Het is natuurlijk nog geen .nl website maar dat is voor mij ook niet nodig. Zou wel leuk zijn, maar hoeft niet. Wat vinden jullie van mijn nieuwe lay-out/veranderingen voor de komende tijd? Ik hoor graag jullie mening, en tot snel iedereen! Beeld: Weheartit, Polyvore

21 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Wat knap dat je die headers zo zelf kunt maken! :) Ik ben benieuwd naar je nieuwe berichten! ♥

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een mooie header heb je gemaakt zeg! Knap dat je dat zo zelf kan!
    XX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie header, ik vind hem echt heel gaaf Luna. Nu is het ook weer origineler hoor (: Hoe je al die dingen doet heb ik geeeeen idee. Misschien moet je anders Jiamie daarover mailen ? (van Lifesplash). Maar het klinkt allemaal goed, ik ben benieuwd !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je header is echt superleuk! Ik ben benieuwd naar je artikelen! :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ziet er super leuk uit! wat leuk dat je ook headers gaat maken voor anderen :) en handig dat het nu wat korter is, maar ik kijk gewoon altijd bij mijn leeslijst ;)
    x fije

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je header is echt erg leuk! Met welk programma heb je die gemaakt? Verder met al die dingen weet ik niet precies. Want volgens mij heeft Jiami zelf haar layout gemaakt. Misschien als je het heel graag wil, kan je ook een nieuwe layout nemen waar dit standaard in zit. Ik hoop dat je daar iets aan hebt? Maar veel succes! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat heb je een leuke blog!!
    kom je ook een keer op mijn blog kijken??
    ik ben benieuwd wat je ervan vind;)
    liefsXX
    www.littlewriterwrote.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind je header heel erg mooi geworden!
    Ben benieuwd naar je komende artikelen!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind je header leuk!
    Liefs,
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Echt een heel erg mooie, rustige maar toch ook leuke lay out! Ik ben echt jaloers op jouw headerkunsten, haha (:

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Goed gedaan hoor! vind het echt knap dat je het zo kan aanpassen allemaal!

    Liefs
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw, ik vind je nieuwe lay-out echt super mooi! Heel professioneel, zie er echt goed uit. En past ook nog eens goed bij de herfst :) En van je lettertype ben ik al helemaal fan, ik heb 'm zelf ook en is sinds een paar maanden mijn favoriete lettertype. Ik typ echt elk verslag of verhaal dat ik in moet leveren met Cambria haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heel leuk zo, je header! Dit vind ik ook mooier dan het roze wat je eerst had. En wat leuk dat je een reactie op m'n blog hebt achter gelaten. Ik vind het erg leuk om te horen dat je m'n reisverslag zo leuk vond!

    Liefs :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Goed om te lezen wat je 'twijfels' zijn over je blog. Iedereen heeft die wel, ik ook heel erg haha!
    Je header is echt prachtig, dus twijfel daar alsjeblieft niet aan. En je hebt helemaal gelijk over dat je niet meer zo vaak post, waardoor de kwaliteit zeker vooruit zal gaan! Ik post ook helemaal niet veel en af en toe is dat jammer, maar andere dingen gaan gewoon voor en daarbij vind ik het ook belangrijk dat de kwaliteit van mijn posts beter zijn.
    En je zegt dat je niet zo tevreden bent over de originaliteit maar ik vind dat dat absoluut niet zo is want je bent hartstikke origineel en volgens mij denk en over-over-over-overdenk je je blog heel veel. En dat is super goed (als je het ook niet té maakt, geniet er ook van dat je een blog hebt)!
    Het komt zeker goed en met de tijd zal je blog zeker goed groeien, dat moet de mijne namelijk ook nog zeker weten heel erg doen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een super header!! Ben benieuwd naar al je veranderingen...

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen