New in: Shirtjes

vrijdag 17 augustus 2012 |

Hai, gisteren zijn mams en ik naar de stad geweest en heb ik twee nieuwe shirtjes gekregen. Ze zijn beide van het merk Maison Scotch, waar ik volgens mij verder niets van heb. Maar we vonden het wel een leuk merk, mijn moeder kocht er ook twee items van. Ik wilde één van de shirtjes graag aandoen maar ik kon ze beter bewaren voor de middelbare school. Net als mijn nieuwe schoenen, en het is eigenlijk ook zo. Toch moest ik de shirtjes even aan jullie laten zien, take a look!







Toen we in de stad waren, gingen we ook even langs de kapper. Ik wilde graag dip dye, en eerst hadden we voor uitwasbare verf gezocht, maar die was niet te vinden en mijn moeder dacht dat als zij het zou doen, het heel erg zou mislukken. We maakten een afspraak dat we vanmiddag naar de kapper gaan om het onderste stukje van mijn haar te blonderen en er dan lichtroze overheen te doen. Ik wilde eerst rood, maar het werd toch roze. Wanneer dat roze eraf is gegaan, kan ik nog voor een andere kleur gaan of als mijn haar langer is, knip ik het blonde stuk eraf zodat ik weer gewoon bruin haar heb. Klinkt allemaal een beetje raar, ik weet het, maar ja: Vanmiddag heb ik dus een afspraak bij de kapper voor dip dye. Spannend! En ik ben benieuwd naar het resultaat!
Beeld: Eigen foto's

14 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Wat een leuke shirts! Veel succes bij de kapper. Ik ben benieuwd! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. succes bij de kapper!! & hele leuke shirts

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke shirts& Succes bij de kapper(:

    Groetjes, Chanel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel veel succes bij de kapper!

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuke shirtjes! die eerste vind ik het leukste :)
    x fije

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben echt benieuwd naar het resultaat van je haar! Het zijn echt super leuke shirtjes! x.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke shirtjes en ben benieuwd naar je haar! Lijkt me super vet :)
    Liefs, Swaen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ontzettend leuke shirtjes, en ik ben zó benieuwd naar je dipdye !

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ze zijn erg leuk! Ik zag de eerste al op instagram echt heel leuk♥. Ik ben benieuwd naar je dipdye! Ik heb het vanmiddag ook gedaan, er staan foto's op mijn instagram hihi,.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ja, leuk merk is dat! Ik ben zo benieuwd naar je dipdye! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Scotch is echt een leuk merk! Bij de kindercollectie hebben ze ook leuke dingen, dat heet scotch r'belle. De kleren zijn soms best duur maar wel van goede kwaliteit. Zet je een foto van je haar op je blog, iedereen is benieuwd :)
    X

    http://modadiamici.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen