Luna op Instagram #3

vrijdag 3 augustus 2012 |

Langer dan een maand geleden liet ik wat Instagramfoto's zien op mijn blog... Veel te lang geleden natuurlijk, want ik weet dat jullie het leuk vinden om zo'n collage te zien met foto's. Je kan me ook gewoon op Instagram volgen: xxluuun. Maar nu laat ik mijn laatste Instagramfoto's ook nog even op mijn blog zien. Kijk mee naar de collage!


Van boven naar beneden, van links naar rechts: 1. Smoothie gemaakt door mijn zusje en achternichtje! 2. Een outfit die ik laatst aanhad. Ik ben echt fan van mijn nieuwe rode broek! 3. Gisteren heb ik aardbeienmacarons gemaakt. Oooh... Zó lekker! 4. Laatst was ik wat nieuwe lay-outs aan het uitproberen op mijn blog. Daar was ik een beetje mee aan het knutselen, en dat was wel lastig! Het ziet er hier dan ook raar uit. 5. Maar nu is mijn nieuwe lay-out er wel! Er wordt nog gezorgd voor een nieuwe header. 6. Nail-arten met een vriendin! Voor haar was het een nagellakparadijs bij ons, haha. 7. Me, myself and I! Ik vind mijn blousje echt leuk die ik aanheb op de foto. 8. Lekker gek doen met vriendin/achternichtje! We gingen drie nachtjes logeren, hihi. Altijd leuk met haar! 9. Fotootje gemaakt van bloemetjes. 10. Deze had ik in de leuke winkel Bijou Brigitte gekocht. Leuk haarstrikje, hé? 11. Ik kwam thuis van vakantie en er lagen vier tijdschriften voor mij klaar. Twee keer Tina, twee keer Hitkrant! Dat vind ik zo leuk! 12. That's my friend! Ook haar kan je volgen op Instagram: juultjexo. 13. Ik had even op Instagram geplaatst dat ik weg was, naar Italië. Dat mijn followers dat even wisten! 14. Bloemen bij ons in huis. 15. Ik geloof dat ik toen wel erg blij was, whaha! 16. En de laatste: Het regent, het regent, de pannetjes worden nat. Hoezee. Gelukkig is het nu redelijk weer, toch?

Zet jouw Instagramnaam bij reacties neer en ik ga je meteen even volgen! Liefs, Luna.
Beeld: Eigen foto's

13 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Echt leuk! Jij volgde mij al, en ik jou, hihi. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou echt van zulke posts! Leuk, al die Instagram foto's. Ik hou der zelf ook echt van! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke posts, ik vind het zo leuk om te zien altijd ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Waren de macarons lekker?
  Liefs, leila in wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Instagram is amazing.
  So's your blog!

  Follow/visit my bloggie:
  XOX
  www.Jazzybelleslife.com
  JazzyBelle <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leukhoor ! ik ga je nu even volgen, mijne is heyxoxo__

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leukhoor ! ik ga je nu even volgen, mijne is heyxoxo__

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen