De zeven schoonheden

zaterdag 4 augustus 2012 |

Gisteren heb ik toch nog wat geknutseld aan de lay-out. Alle kleuren zijn nu veranderd, mijn blog ziet er wat meer 'girly' uit. Ik denk dat de kleuren die ik nu heb wat beter passen bij mijn doelgroep, laat ik het zo maar zeggen. De header is ook anders. Nu ben ik pas echt voor 100% blij! Maar nu ga ik schrijven over... Ja, de zeven schoonheden. Waar slaan ze eigenlijk op? Niet iedereen vindt hetzelfde mooi. Wie heeft het bedacht? Maar toch bedenken we ons wel eens: Hoeveel van de zeven schoonheden heb ik? Klik op 'read more' voor meer!Donker haar bij lichte ogen, of licht haar en donkere ogen
Dit is één van de eerste schoonheden. En wat heb ik? Bruin haar en bruine ogen. Dus heb ik deze schoonheid? Nee. Maar eigenlijk zie ik niet zo wat er mooi is aan lichte ogen met donker haar, of donkere ogen met licht haar. Zo speciaal is het toch niet? Ik ben in elk geval tevreden met mijn bruine haar en bruine ogen ;).

Spleetje tussen de tanden
Yeaaah! Check! Ikzelf ben een trotse bezitter van een spleetje tussen mijn tanden. Ik heb er helemaal geen problemen mee. Ik hoor wel eens van mensen met een spleetje tussen hun tanden dat ze er helemaal niet blij mee zijn. Dat heb ik niet. Ik laat het spleetje tussen mijn tanden lekker zitten, want: Het is ook nog één van de zeven schoonheden! Mooi niet dat ik die weg wil hebben.

Topmodel Lara Stone heeft ook een spleetje tussen de tanden: Helemaal niet lelijk!

Sproeten
Sproeten zien er vaak wel leuk en vrolijk uit bij iemand. Nu snap ik eigenlijk wel dat dit één van de zeven schoonheden is, sproeten zijn leuk! Ik heb ze niet. Helaaaas...

Amandelvormige ogen
Hoe zien die ogen er nou weer uit? Dacht ik eerst. Ik zocht even op internet en toen was ik er wel achter. Ik kreeg vaak Angelina Jolie te zien bij mijn zoekresultaten. En ja: Zij heeft amandelvormige ogen. Haar ogen zijn ook best groot. Die van mij helemaal niet, dus deze schoonheid heb ik niet. Mijn zusje heeft trouwens best wel amandelvormige ogen. Bij deze snap ik ook wel dat het één van de zeven schoonheden is: Ik zou ook wel amandelvormige ogen willen hebben!

De ogen van Angelina Jolie zijn groot en amandelvormig.

Kuiltjes in je wangen
Wanneer iemand lacht en ik zie kuiltjes, vind ik dat altijd mooi. Ik snap zeker dat dit één van de zeven schoonheden is. Zelf zou ik ook wel van die leuke kuiltjes in mijn wangen willen hebben. Ik geloof dat niet veel mensen dit hebben, misschien dat het daarom zo bijzonder is! Maar het staat ook gewoon erg leuk.

Moedervlekje boven je lip
Mja, dit is één van de zeven schoonheden die ik ook heb. Een beetje. Hij is niet zo opvallend en heel licht, vandaar dat hij je vast nooit is opgevallen bij mijn foto's, maar ik heb 'm toch wel. Mijn moeder had 'm ook maar heeft het moedervlekje weg laten halen. Beetje zonde, want het is één van de zeven schoonheden! En dat begrijp ik ook!

Lange wimpers
Ik heb allesbehalve lange wimpers. Ik heb korte wimpers, beeeh. Zelfs met mascara worden ze niet langer (of ik doe het niet goed?). Ik vind mijn ogen niet zo bijzonder: Ze zijn klein, met korte wimpers. Lange wimpers zou ik graag willen, dit vind ik ook wel bij het lijstje van de zeven schoonheden passen!

Long eyelashes: Mooi, vooral als je ze van jezelf al hebt.

Dat waren dan de zeven schoonheden. Je hebt gemerkt dat ik alles wel erbij vind passen, maar donker haar bij lichte ogen of licht haar bij donkere ogen dan weer niet. Dat is volgens mij niet zo bijzonder. Maar bij iemand anders is dat weer anders. Wat vind jij mooi van de zeven schoonheden, en welke schoonheden heb jij? Laat me weten, ik ben nieuwsgierig!
Beeld: Weheartit

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ik heb bruin haar en blauwe ogen, spleetje tussen mijn tanden en een moedervlekje onder mijn lip in plaats can erboven :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen. In de zomer heb ik vaak sproeten, maar ik vind het zelf helemaal niet zo mooi haha. En ik heb hele lange wimpers, dat vind ik wel mooi. Alleen zie je het niet als ik geen mascara opdoe, omdat mijn wimpers ook blond zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb een moedervlekje boven mijn lip & ik heb een spleetje tussen mijn tanden
  maar ik heb totaal geen lange wimpers :( !
  dat is echt irri !
  xx nadia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt super leuke artikel! Heel erg origineel! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! Een vriendin van mij heeft blond haar en bruine ogen, dat staat echt super mooi!
  Zelf heb ik een moedervlek boven m'n lip en lange wimpers!
  Liefs, Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind Angelina Jolie echt een mooie vrouw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke post!
  ik heb lange wimpers en een moedervlekje boven mijn lip.
  Ik had een spleetje tussen mijn tanden maar dat heb ik recht laten zetten met een beugel..
  Ik snap eigenlijk ook niet helemaal wat nou amandelvormige ogen precies zijn, hahaa!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen! De ogen van Angelina Jolie zijn echt mooi.
  Zelf heb ik blond haar en bruine ogen en krijg af en toe wel reacties zovan 'he, je hebt bruine ogen'
  En dat zeggen ze dan heel verbaasd. En als ik dan vragen waarom ze zo verbaasd zijn zeggen ze toch dat ze eerder verwachte dat je dan ook lichte ogen hebt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als ik eerlijk ben vind ik je lay-out erg mooi geworden, echt waar! Ik heb kuiltjes in mijn wangen, vind ik er altijd zo vrolijk uit zien :)
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind je header erg mooi!
  Zelf heb ik geen een van de zeven schoonheden :(
  Liefs, Rozemarijn

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha leuk! Jammer genoeg heb ik niet alle 7 schoonheden :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb er 3!
  Amandelvormige ogen, lange wimpers en moedervlek boven mijn lip!
  Leuk om te lezen zo.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk!!! Ik heb de moedervlek! Maar wat maakt het uit, je bent om wie je bent niet om hoe je eruit ziet!! De beste schoonheid is een goed hart!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw! Ik vind je layout echt super, dat is het eerste wat me op viel. Echt heel gaaf! Je artikels zijn ook heel leuk, dus ga zeker zo door met schrijven. Ik heb een spleetje tussen m'n tanden, alhoewel niet zo groot, dus die schoonheid heb ik sowieso binnen :D Ik ga hem ook niet weghalen, gewoon, omdat ik er geen behoefte aan heb haha. Helaas, de rest heb ik volgens mij allemaal niet... Maarrr ik ga je volgen, ben erg benieuwd naar je andere posts!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke post! en je lay-out is echt super leuk geworden :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb:

  1. Amandelvormige ogen
  2. bruin haar en blauwe ogen
  3. sproetjes
  xx Myrthe

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Je header is mooi geworden!

  Ik had vroeger een beetje een spleetje tussen mijn tanden, maar doordat ik een beugel gehad heb, is dat spleetje weg. (waar ik niet echt problemen mee heb :P)
  Verder heb ik één klein kuiltje in mijn wang als ik lach :) En ik heb best lange wimpers.

  Verder vind ik sproetjes altijd heel leuk staan, maar die heb ik niet haha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi,
  ik heb je blog net ontdekt en ik vind hem heel leuk. Je schrijft goed.
  Ik snap ook niet waarom lichte ogen en een donkere haarkleur (of andersom) heel mooi worden gevonden. Wist je trouwens dat als je een donkere haarkleur en bruine ogen hebt, je minder kans hebt op verbranden? Omdat je dan meer pigment hebt hoorde ik.

  Ik heb in 1 wang een kuiltje als ik lach. Maar dat is een litteken.

  Liefs,
  Marlene

  4all-the-fashionfreaks.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Donker haar met blauwe ogen is onnatuurlijk en eng.
  Mensen die dit hebben zijn adolf hitler, grace slick (kille zangeres/junkie).
  brrrrrrr!

  BeantwoordenVerwijderen