Girly nails

donderdag 21 juni 2012 |

Hi readers, gisteren ging ik eens bezig met een nail art. Eerst zat ik voor mooie nagels op Weheartit.com te kijken, maar toen bedacht ik dat ik ook zelf iets kon verzinnen. En dat heb ik gedaan! Ik wilde iets met de kleuren roze en paars doen, en toen is het dit (zie de foto hieronder) geworden. Ik heb zomaar wat gedaan maar ik vind het resultaat toch schattig. Het is best een girly nail art! Pssst, jij kan 'm ook maken, want ik laat in stapjes zien wat ik heb gedaan.

Het eindresultaat, klik op 'read more' om stap voor stap te zien hoe ik dit heb gemaakt.


Ik begon met een basecoat. Normaal doe ik dat nooit, maar nu eens wel, want eigenlijk is het wel nodig als ik mijn nagels niet nog lelijker wil laten worden. Dusja, eerst de basecoat op smeren!

En daarna, een laagje nude nagellak er over heen! Nude kleuren vind ik erg mooi, daarom gebruikte ik het in de nail art. Deze kleur is van de Ultimate Nudes van Catrice. Ben je daarmee klaar, dan kan je verder gaan met...

... De 'kronkeltjes'! Bovenaan maak je met een nail art pen (die heb ik niet, daarom doe ik het gewoon met een potlood) kronkeltjes. Ik kan ze eigenlijk beter golfjes noemen. Ben je daarmee klaar, dan kleur je ze in. Dat kan je op zich wel weer gewoon met het nagellak kwastje doen, dat gaat best. Dan krijg je wat je op mijn twee rechtse nagels ziet (op de foto hierboven).

Om het nog wat leuker te maken koos ik voor een lakje van Etos 'effect nails'. Paarse glittertjes. Net onder het golfje heb ik de glittertjes gedaan met het potlood. Maar ook nog wat op het paarse gedeelte (wow ik kan echt niet uitleggen, maar hopelijk begrijpen jullie het). Die glittertjes hebben het wel leuker gemaakt vind ik zelf en nu is de nail art helemaal klaar!

Wat vinden jullie er van? xoxo

17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk bedacht!

  xx, http://chanelscwonderland.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit, mooie kleuren ook!

  xo, http://acid-waterfalls.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De paarsige kleur heb ik ook! Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze wel grappig, met een coctailprikker kun je fijnere lijntjes maken.
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik zou dat nooit kunnen, ik ben zo slecht met nagellak en dat soort dingen, ik vind het tof dat je zelf iets hebt proberen te maken.
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. cute!

  www.smnth-s.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen