Deze 3 meiden zijn fan van...

zondag 17 juni 2012 |

Bedankt voor jullie mailtjes, hartstikke leuk dat jullie het lijstje hebben ingevuld voor mijn blog, Senne, Melissa en Marijn! Vandaag zou het artikel online komen, dat had ik beloofd. Dusseh... In deze blogpost interview ik de bloggers Senne, Melissa en Marijn over de band/artiest/acteur/enz waar ze fan van zijn. Hun idool, dus. Senne is fan van Conor Maynard, Melissa van Linkin Park, en de (of is het 'het'?) idool van Marijn is Lady Gaga. Ben je benieuwd wat ze te vertellen hebben over deze artiesten? Klik op 'read more'! Psssst, zelf heb ik het lijstje ook ingevuld, hihih.


Senne van http://fenettesblog.blogspot.com/
Van wie ben je fan? Ik ben fan van Conor Maynard. Je zal hem vast niet kennen, en dat snap ik. Hij heeft ook nog maar twee eigen liedjes, en voor de rest wel veel covers. Zoek maar eens op YouTube: Conor Maynard. En dan vind je zijn kanalen. Op zijn VEVO kanaal staan zijn eigen liedjes. ConormaynardVEVO. Deze liedjes zijn erg leuk: http://www.youtube.com/watch?v=PRJq25RH_5k en http://www.youtube.com/watch?v=ehSJ3e8_NgU.
 Waarom ben je fan van hem/haar? Niet perse omdat hij knap is. Soms is hij dat wel, in sommige shots denk ik echt: WOW JIJ BENT KNAP. Maar in andere denk ik dan toch weer: Nee, je bent toch weer niet knap. Haha! Net als in de clip van 'Can't Say No' is hij best knap. Maar in de video van E.T. dan toch weer niet, en op de foto's ook niet. Hij kan echt heel erg goed zingen. Misschien hoor je dat nog niet zo in zijn officiële liedjes 'Can't Say No' en 'Vegas Girl' maar in deze video bijvoorbeeld wel: http://www.youtube.com/watch?v=_F27RYFgZfA.
Wat vind je het allercoolst aan hem/haar? Hij is best normaal, niet zo'n aandachtstrekkertje of iemand die veel ego heeft weet je wel.
Hoeveel ben je fan van hem/haar (1= een beetje, 2= best wel erg, 3= megafan)? 2. Maar zijn liedjes zijn wel heeeeeel erg leuk. Misschien wordt het nog wel meer na verloop van tijd.
Wil je nog wat zeggen? Ga zijn liedjes luisteren! Het is echt de moeite waard.
Luna: Zo dat is een heel verhaal! Leuk dat je zo veel verteld hebt over Conor Maynard!

Melissa van http://yeahmelissa.blogspot.com/
Van wie ben je fan? Linkin Park.
Waarom ben je fan van hem/haar? Ik vind het een supertoffe band die onwijs goede muziek maakt! Ook steunen ze goede doelen en dat is ook belangrijk, een band met een hart! :D.
Wat vind je het allercoolst aan hem haar? ALLES! Ze zijn gewoon perfect! <3
Hoeveel ben je fan van hem/haar (1= een beetje, 2= best wel erg, 3= megafan)? 3, ik ben echt al 8 jaar die-hard fan hihi.
Wil je nog wat zeggen? Het lijkt me onwijs tof om geinterviewd te worden!
Luna: Nou, je bent geïnterviewd, haha! Wat ben jij een grote fan van Linkin Park dan! ;).


Marijn van http://ohsoseptember.blogspot.com/
Van wie ben je fan? Over het algemeen heb ik niet een supergroot idool. Ik bewonder wel veel mensen, maar als ik dan iemand moet kiezen dan ga ik voor Lady Gaga. Haar kledingstijl is absoluut niet mijn smaak. Haar liedjes vind ik leuk, maar het zijn niet mijn favorieten. Toch vind ik Lady Gaga geweldig!
Waarom ben je fan van hem/haar? Iedereen weet wel dat Lady Gaga vroeger gepest is. Ik vind het zo ontzettend sterk en stoer van haar dat ze zich daar niks van heeft aangetrokken. Ik las een keer een verhaal dat een vriendje haar uitlachtte en zei: 'Jij wordt nooit beroemd.' Vervolgens heeft ze tegen hem gezegd: 'Ooit zul je de straat niet op kunnen zonder mij op de radio te horen.' Zo stoer vind ik dat! Ze had een ambitie en is nergens voor gestopt tot ze het bereikt had. En ze blijft nog steeds doorzetten. Zoals ik al zei, ben ik geen fan van haar outfits, maar ik vind het ontzettend knap dat ze wel weer elke keer origineel is. Ze is niet alleen een zangeres, ze is ook kunst.
Wat vind je het allercoolst van hem/haar? Dat ze zo'n ongelooflijk doorzettingsvermogen heeft en precies doet wat zij wil!
Hoeveel ben je fan van hem/haar (1= een beetje, 2= best wel erg, 3= megafan)? Ik ben geen megafan. Ik ben denk ik een gemiddelde fan. Niet heel erg, maar ook niet een beetje. Ik zou hier 1,5 invullen!
Wil je nog wat zeggen? Ik vond het leuk om dit in te vullen!
Luna: Bedankt voor je verhaal Marijn, ik ben het met je eens over Gaga!

Foto: Weheartit
Ikzelf
Van wie ben je fan? Ik ben wel van meerderen fan maar laat ik nu eens babbelen over Kristen Stewart, vooral bekend van de Twilight films.
Waarom ben je fan van hem/haar? Kristen is gewoon een hele goede actrice, vind ik. Ik vind de Twilight films superleuk, Kristen is heel goed als Bella. Verder vind ik haar gewoon een leuke meid en ik zou erg graag de film Snow White and the Huntsman waar zij in speelt willen zien.
Wat vind je het allercoolst aan hem/haar? Dat ze het zo goed doet in Twilight!
Hoeveel ben je fan van hem/haar (1= een beetje, 2= best wel erg, 3= megafan)? Uh, ik zeg dan eigenlijk toch 1. Of 1,5. Ik spaar niet echt posters van haar en ben niet zo'n éhusdjhkjikwaaaaah' fan als je begrijpt wat ik bedoel maar ik vind Kristen Stewart wel een erg goede actrice.
Wil je nog wat zeggen? Nou, ik ben ook fan van Jennifer Lawrence, Rihanna, Liam Hemsworth, Birdy en zo kan ik nog wel eventjes door gaan.

Vertel eens, van wie ben jij fan?

18 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. erg leuk! ik ben fan van 1D. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fan van Jeroen van Koningsbrugge, de serie Criminal Minds en een aantal Nederlandse zangers/zangeressen/bands. Maar fan en fan... Vind ze gewoon goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oe wat leuk om terug te lezen! :D Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben fan van One Direction en The Hunger Games :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, heel erg leuk!
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. superleuk artikel! Ik ben verder nergens fan van eigenlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te lezen! Conor Maynard maakt leuke muziek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauwie wat heb jij een leuke blog!!
  wat vind je van het idee om elkaar te volgen via GFC??
  let me know;)
  liefsXX
  www.littlewriterwrote.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh, ik ben wel een die hard fan van Gaga, ga 17 September weer naar dr concert. Natuurlijk helemaal in Lady Gaga stijl!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk artikel! Ik ben niet echt fan van 1 iemand maar van meerdere, haha. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk artikel, alleen zijn al die 3 artiesten niks voor mij haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik heb ook al een keer mee gedaan aan zo'n ik ben fan van artikel van jou :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben ook erg van van Twilight! Kristen Stewart is inderdaad een erg goede actrice! Ik ben ook van van AJ Cook, Eva Longoria en Glee. Eigenlijk van heel veel.. hahaa!

  BeantwoordenVerwijderen