Post binnen van Jolijn!

dinsdag 29 mei 2012 |

Al een tijdje kijk ik naar de blogposts over postprojecten die bloggers doen. En ik vind het altijd zo leuk om die leuke brieven en cadeautjes te zien. Ik was er zo enthousiast over, ik moest aan mijn ouders vragen of ik ook een postproject mocht doen! Yeaaah, ik mocht. Nou ja, het mocht een keer met Jolijn, maar misschien mag ik het nu wel vaker doen. Wat dan ook, vandaag kreeg ik de brief van Jolijn binnen, terwijl ze 'm donderdag al verstuurde. Dat had lang geduurd (stom). Maar ik heb het nu! En ik heb echt zo iets leuks gekregen! Kijkkijkkijk!Ik vond de brief van Jolijn echt zo leuk, ik kreeg een glimlach op mijn gezicht toen ik het las. Met leuke tekeningetjes erbij ook nog! Jolijn jij tekent leuk!! Ze heeft er een vrolijke brief van gemaakt, met veel kleurtjes. Ik was er echt blij mee! Ook zat er nog een leuk pakje bij...
En dit zat er in! Met een briefje 'Because you love yellow'. Wat een grappig idee Jolijn, echt leuk! Eigenlijk is het wel grappig, dit soort dingen weet je dan allemaal door elkaars blog.
DANKJEWEL JOLIJN!
Binnenkort stuur ik iets terug!

15 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk! Ik wil ook heel graag een post project doen, dus laat het weten als je vaker mag, dan kan ik je ook een brief sturen! : )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, leuk om te zien zo. Ik vind het ook heel leuk om te doen met jouw, dus ik ben heel erg benieuwd naar jouw brief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Ik doe het nu ook met een aantal mensen, erg leuk om een brief te krijgen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha wat schattig zeg!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er heel leuk uit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat 'n leuke brief & kleine cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. aaawh wat leuk!
  elkaar volgen via GFC &bloglovin'? x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk! Dankzij Jolijn kwam ik hier op je blog. Ze heeft een leuke brief geschreven!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ah wat leuk! ik vind die postprojecten echt zo leuk. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk, super gaaf die postprojecten!
  x

  BeantwoordenVerwijderen